Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 nov 2014 - Anul XIX, nr. 271 (5780)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intenţie

Tiberiu Maerean vrea să revigoreze hocheiul la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tiberiu Maerean, viceprimarul care îndeplineşte obligaţiile de primar în municipiul Rădăuţi, intenţionează să revigoreze activitatea hocheistică din această zonă. Şeful administraţiei rădăuţene crede că sunt suficiente premise pentru ca proiectul să fie unul de succes.

„Atâta vreme cât în acest oraş a existat o activitate de performanţă, mi se părea normal să fac tot ce este posibil pentru a o revigora. În plus, este un sport care nu necesită cheltuieli foarte mari şi poate fi sprijinit de municipalitate”, a declarat Tiberiu Maerean.

Potrivit şefului administraţiei locale, conducerea activităţii hocheistice ar urma să fie preluată de Paul Călin Nica, directorul CSM Rădăuţi.

Un prim pas pentru revigorarea hocheiului este amplasarea pe timp de iarnă a unui patinoar artificial în centrul municipiului Rădăuţi.

Patinoarul ar urma să fie amplasat peste câteva zile şi va deservi locuitorii din Rădăuţi până la finele lunii februarie a anului 2015.

Printre condiţiile impuse proprietarului patinoarului este şi aceea de a permite accesul copiilor care practică hochei fără perceperea vreunei taxe.

Un proiect de hotărâre locală în acest sens a fost deja întocmit de viceprimarul cu atribuţii de primar al Rădăuţiului şi va fi discutat în şedinţa de îndată a Consiliului Local convocată pentru ziua de astăzi, 20 noiembrie.

„Acest patinoar este destinat nu doar celor care practică hocheiului, ci tuturor rădăuţenilor şi oamenilor din zonele limitrofe care doresc să facă mişcare şi să se recreeze. Totul se va derula transparent şi în mod legal şi va aduce şi 15.000 de lei la bugetul local”, a explicat Tiberiu Maerean.

Şeful municipalităţii rădăuţene a ţinut să mai precizeze că în afara activităţii hocheistice, instituţia pe care o conduce se va implica şi pentru sprijinirea altor sporturi, cum ar fi luptele greco-romane, tirul cu arcul şi artele marţiale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tiberiu Maerean vrea să revigoreze hocheiul la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tiberiu Maerean vrea să revigoreze hocheiul la Rădăuţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei