Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 nov 2014 - Anul XIX, nr. 264 (5773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Ţigări de circa 30.000 de euro, confiscate la graniţa româno-ucraineană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 14 mii de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de peste 30 de mii de euro, au fost capturate de poliţiştii de frontieră suceveni în cadrul unor acţiuni desfăşurate în prima zi din această săptămână. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, luni, în jurul orei 11.50, pe sensul de acces în ţară din Punctul de Trecere a Frontierei Siret a intrat cetăţeanul român Liviu Negru, în vârstă de 38 de ani, la volanul unui microbuz  marca Volkswagen. Pentru că existau suspiciuni că aceasta ar fi transportat ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii, fiind descoperite în locaşurile lămpilor de semnalizare spate, în peretele lateral stânga şi filtrul de aer 310 pachete de ţigări marca Monte Carlo, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 378 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de  5.000 de lei. Tot luni, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Izvoarele Sucevei au descoperit, abandonate în apropierea frontierei de stat, şase colete care conţineau 8.990 de pachete cu ţigări, marca Viceroy Red, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproape 90 de mii de lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării. Câteva ore mai târziu, şi poliţiştii de frontieră de la Sectorul Brodina au descoperit  un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în Irlanda abandonat lângă graniţă, în care se aflau mai multe baxuri cu ţigări. În urma inventarierii au fost înregistrate 4.330 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 43.300 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de circa 30.000 de euro, confiscate la graniţa româno-ucraineană.
 Vizualizări articol: 2956 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ţigări de circa 30.000 de euro, confiscate la graniţa româno-ucraineană5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei