Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 nov 2014 - Anul XIX, nr. 264 (5773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Cercetări

Două accidente de muncă grave, în judeţ, în ultimele două zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două accidente de muncă grave s-au petrecut în judeţ în ultimele două zile. În timp ce victimele au fost internate în Spitalul Suceava pentru îngrijiri medicale, incidentele sunt cercetate de poliţişti şi de inspectorii de muncă.

Luni, în jurul orei 09.00, un bărbat de 39 ani, din comuna Mălini, angajat al unei societăţi ce are ca obiect de activitate exploatarea de material lemnos, a fost lovit în cap de o creangă care s-a desprins dintr-un arbore pe care tocmai îl tăiase. Bărbatul se afla în locul numit ,,Pârâu Fântânele’’ de pe raza Cantonului Silvic Boicu, din cadrul Ocolului Silvic Mălini, în momentul în care a fost rănit.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pe ambulanţă care i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale. La Spitalul Suceava, unde a fost transportat ulterior, muncitorul a fost diagnosticat cu leziuni craniene şi cerebrale deosebit de grave şi contuzii la coloana cervicală. Bărbatul se afla în comă ca urmare a accidentului de muncă suferit şi a fost internat direct la Reanimare.

Ieri, în jurul orei 9.30, un bărbat de 45 ani, din judeţul Botoşani, a fost rănit grav în timp ce executa lucrări de cofrare la un cămin de beton. Victima a căzut de la înălţimea de patru metri şi a rămas imobilizată în interiorul căminului. Incidentul s-a petrecut pe un şantier din Ilişeşti, iar pentru salvarea muncitorului detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

„Echipajul de salvatori a pătruns la locul accidentului, a acordat victimei primele îngrijiri medicale, apoi a extras rănitul şi l-a predat echipajului SMURD”, se arată într-un comunicat transmis ieri de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava. „S-a rupt un panou sub el. Completa centura de beton, erau practic ultimii 20 de cm rămaşi de turnat. Un pas greşit, s-a dezechilibrat şi a căzut”, a relatat ieri modul în care s-a petrecut accidentul şeful de şantier, Bogdan Lazăr.

Muncitorul a fost transportat la Spitalul Suceava, unde medicii l-au diagnosticat cu multiple traumatisme în zona capului şi o fractură la piciorul stâng.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două accidente de muncă grave, în judeţ, în ultimele două zile.
 Vizualizări articol: 2393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două accidente de muncă grave, în judeţ, în ultimele două zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei