Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 nov 2014 - Anul XIX, nr. 255 (5764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Rădăuţi

În arestul poliției, după relații sexuale cu o minoră în vârstă de 12 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că avut o relaţie cu o minoră în vârstă de 12 ani, cu care a întreţinut în repetate rânduri relaţii sexuale.

Tânărul cu pricina, Ilie M., din Vicovu de Sus, a fost încătuşat şi şi-a petrecut noaptea de joi spre vineri în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub acuzaţia de act sexual cu un minor.

Potrivit informaţiilor furnizate de anchetatori, Ilie M. s-a împrietenit cu minora în luna august a acestui an, aceasta din urmă fugind în acea lună de acasă de nu mai puţin de patru ori, timp în care a locuit împreună cu tânărul în vârstă de 20 de ani.

Audiată de poliţişti, minora a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale repetate cu tânărul, de bună voie, precizând că nu a fost constrânsă în vreun fel de acesta.

Cu toate astea, relaţiile sexuale cu un minor care nu a împlinit încă 13 ani, cum este în cazul de faţă, sunt pedepsite cu închisoarea de la doi la şapte ani, potrivit legislaţiei penale (infracţiunea de act sexual cu un minor - art.220 Noul Cod Penal). Dacă minorul are între 13 şi 15 ani, pedeapsa este închisoarea de la un an la cinci ani.

Ilie M. a fost reţinut pentru 24 de ore în cursul zilei de joi, iar vineri a fost dus în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care l-au lăsat în libertate, însă au dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar, tânărul neavând voie să mai ia legătura cu minora.

 

Minoră de 13 ani lăsată gravidă. Mama şi bunica ei nu s-au împotrivit relaţiei

La începutul anului trecut s-a înregistrat o avalanșă de astfel de cazuri.

Poate cel mai şocant a fost cel al unei eleve în clasa a VIII-a, o fată de 13 ani, dintr-o comună de lângă municipiul Suceava, care a rămas gravidă cu un tânăr în vârstă de 27 de ani.

„Din verificările efectuate s-a stabilit că în cursul lunii noiembrie 2012, minora a întreţinut de bună voie relaţii sexuale cu tânărul în vârstă de 27 de ani, atât la domiciliul acestuia, cât şi în alte locaţii de pe raza municipiului Suceava”, explica la vremea respectivă purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

De toată această poveste ştiau şi mama, şi bunica minorei, care însă nu au văzut nimic în neregulă cu relaţia adolescentei cu un tânăr cu mult mai mare decât ea.

Ba mai mult, rudele fetei povestesc că ştiau de faptul că aceasta este însărcinată încă din luna noiembrie a anului trecut şi nu înțelegeau de ce face poliția atâta caz.

„Ei au vorbit amândoi, noi nu ne-am băgat, tatăl lui este patron cu firmă, lucrează şi el acolo, este băiat harnic. Tatăl ei (n.r. - minorei) este mort, iar noi nu putem să ne băgăm între copiii ăştia tineri, că ei aşa tare s-au luat, că fata a spus că se omoară dacă se desparte de el”, mărturisea la vremea respectivă bunica minorei însărcinate.

 

Elevă de-a VI-a, însărcinată cu un coleg de școală gimnazială

Un alt caz strigător la cer a fost cel al unei eleve în clasa a VI-a, în vârstă de 14 ani, care a rămas însărcinată cu un coleg de școală gimnazială, un adolescent în vârstă de 16 ani, elev în clasa a VIII-a.

„Ei erau prieteni, băiatul venea în fiecare zi la noi, şi dimineață se întâlneau şi mergeau împreună la şcoală. Cine s-a putut gândi că doi copii care se jucau împreună pe afară, sau în casă, pe calculator, să facă aşa ceva? De-acum, dacă s-a întâmplat, asta e! Fata nu mi-a spus nimic pentru că i-a fost frică. Eu am văzut că ceva nu-i în regulă şi am dus-o la spital. Acolo am văzut că este însărcinată şi că sarcina este mare... S-a întâmplat, sunt doi copii, băiatul are 15 ani, ce poţi să-i ceri? Sau fetei, ce pot să-i fac? Asta-i situaţia, acum să-i tai capul? Unde mănâncă ea, va mânca şi copilul ei...”, declara la începutul anului trecut mama fetei, care a făcut plângere la poliție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În arestul poliției, după relații sexuale cu o minoră în vârstă de 12 ani.
 Vizualizări articol: 5574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
În arestul poliției, după relații sexuale cu o minoră în vârstă de 12 ani2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Violata o noapte intreaga ! trimis de
( 1 nov 2014, 14:03:38


Povestea unei tinere :
"De mica am avut o viata grea. Parintii mei s-au despartit si mama se purta urat cu mine. Intr-o zi m-a dat pur si simplu pe usa afara. Aveam 15 ani si nu stiam unde o sa dorm noaptea. Am stat la o prietena cateva zile, dupa care mi-a facut cunostinta cu niste baieti din cartier. Parintii prietenei mele i-au interzis sa ma mai tina in casa. Nu aveam unde sa plec, iar unul dintre baieti s-a oferit sa ma ia la el pentru cateva nopti. Intr-o noapte mi-am dorit sa mor si imi era greata de mine. Am fost violata pana dimineata. Nici nu mai stiu cati baieti au profitat de mine, pentru ca la un moment dat am lesinat. Mai bine dormeam sub cerul liber. In acea dimineata m-am trezit in pat cu un alt barbat. De atunci am trait iadul pe pamant, dar recunosc ca cea mai mare greseala a mea a fost ca m-am indragostit de un barbat mai mare cu 15 ani decat mine, fara sa stiu ca este un monstru"

De atunci, tresare la cel mai mic zgomot si inca o sperie orice figura barbateasca. Sta ascunsa intr-un spatiu protejat, in care este pazita in permanenta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei