Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 oct 2014 - Anul XIX, nr. 253 (5762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Ţigări de contrabandă de peste 30.000 de euro, capturate lângă graniţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 15 mii de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de peste 30.000 de euro, au fost capturate de poliţiştii de frontieră suceveni, în urma a două acţiuni desfăşurate la Straja şi la Vicovu de Sus. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marţi dimineaţă, în jurul orei 05.00, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina a observat pe DJ 109 G, pe raza localităţii Straja, un autoturism al cărui şofer a oprit brusc în trafic, a părăsit maşina şi a fugit spre interiorul localităţii.

La controlul maşinii au fost descoperite mai multe colete care conţineau ţigări. După scurt timp a fost reţinut şi fugarul Costel Z., în vârstă de 51 de ani, din Slobozia - Ialomiţa. În urma inventarierii coletelor au fost înregistrate 5.770 de pachete de ţigări marca Fest, de provenienţă Belarus, în valoare de 57.700 de lei. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar ialomiţeanul este cercetat sub acuzaţia de contrabandă în formă agravantă. Autoturismul folosit în activitatea infracţională, cu o valoare de peste 15.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Comisarul-şef Poroch-Seriţan a mai arătat, că în aceeaşi zi, în jurul orei 08.15, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Rădăuţi a oprit pentru control, pe raza localităţii Vicovu de Sus, un autoturism  marca Audi condus de localnicul de 22 de ani Adrian J. În urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră, în interiorul maşinii au fost descoperite 12 colete, în care erau 7.800 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Oamenii legii au stabilit că la activitatea infracţională a mai participat şi Aurel N.,  în vârstă de 55 de ani, din Vicovu de Sus. Ţigările, în valoare de 78.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar suspecţii sunt cercetaţi sub acuzaţia de contrabandă. Comisarul-şef Poroch-Seriţan a precizat că, la fel ca şi în primul caz, autoturismul folosit în activitatea infracţională, evaluat la circa 7.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă de peste 30.000 de euro, capturate lângă graniţă.
 Vizualizări articol: 2620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţigări de contrabandă de peste 30.000 de euro, capturate lângă graniţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei