Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 oct 2014 - Anul XIX, nr. 253 (5762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Extindere

Lotul celor acuzaţi de tentativă de omor în cazul „Turu” s-a mărit cu patru persoane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dosarul care priveşte infracţiunea de tentativă de omor comisă de fraţii Turu şi un amic al acestora s-a mărit după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus începerea urmăririi penale şi faţă de alte patru persoane. Este vorba de Marian Logofătu, Florin Mititelu, Eduard Dura, respectiv Alexandru Bogdan Amărculesei, cercetaţi tot pentru tentativă de omor. De remarcat că primii trei sunt unii şi aceiaşi indivizi care la scurt timp după scenele de violenţă din centrul municipiului Suceava, din apropierea Casei de Cultură, s-au prezentat la poliţie pentru a-i proteja pe fraţii Turu. Din datele adunate între timp de procurori a rezultat şi implicarea celor trei, plus a lui Alexandru Bogdan Amărculesei.

Logofătu, Mititelu, Dura şi Amărculesei sunt cercetaţi în stare de libertate, în timp ce fraţii Decebal Biriş şi Traian Balan, precum şi amicul lor Răzvan Neacşu se află în arest preventiv.

Fapta s-a petrecut în seara zilei de 19 septembrie a.c., când un grup de mai mulţi indivizi au atacat un tânăr din Dărmăneşti, taximetrist, pe care l-au lovit cu bâtele, dar şi cu un topor, în special în zona capului.

Victima a ajuns la spital, iar medicii legişti au apreciat că viaţa şoferului de taxi a fost pusă în pericol în urma agresiunii.

Deocamdată nu se ştie exact mobilul atacului asupra taximetristului, dar se speră ca ancheta să elucideze şi acest mister.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lotul celor acuzaţi de tentativă de omor în cazul „Turu” s-a mărit cu patru persoane.
 Vizualizări articol: 5189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Lotul celor acuzaţi de tentativă de omor în cazul „Turu” s-a mărit cu patru persoane4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Com trimis de
(30 oct 2014, 11:31:41
nu pot sa spun ca nu avem politisti copetenti si bine pregatiti, si uitati si rezultatul ii pescuieste pe toti criminali.. dar greul de-abia acum incepe,vine un nene judecator si spune sunteti liberi.
1.1  RE: Com trimis de
(30 oct 2014, 21:36:14
Vecine... judecatorul da o sentinta in baza actelor existente la dosar, printre care si a probelor care sunt instrumentate de catre procuror in rechizitoriu. Acestea (probele sau dovezile) sunt "culese" si aduse de catre politia judiciara.
Daca dosarul nu este bine facut, atunci inculpatul scapa.
Daca dosarul este facut bine, atunci inculpatul este condamnat.
Simplu.
Cu alte cuvinte, daca presupusul infractor este pus in libertate, atunci ori este nevinovat, ori politistii nu sunt atat de bine pregatiti pe cat sustin ei.
Cum majoritatea infractorilor scapa nepedepsiti, este clara competenta politistilor, precum si pregatirea lor profesionala.
2.   Pentru "vecinu" trimis de
(30 oct 2014, 19:28:04
E bine. Dar si mai bine ar fi sa consulti o carte de gramatica a limbii romane, cand mai ai de gand sa scrii ceva...si totul va fi super. Spor la treaba!
3.   ... trimis de
( 1 nov 2014, 14:32:21
monitorulule nu mai scrie tampenii, Amarculesei nu e cercetat, nu a avut nici o treaba si nu mai fa atata caz,nu mai da numele tuturor ca o sa va astepte un proces cu siguranta, mai bine daca vreti sa fiti corecti scrieti de Huiduma cum nu pateste nimic desi ar trebui, scrieti despre ce se ocupa, scrieti de Maruseac de ce nu scrieti de ei? aaa voi scrieti doar despre tigani...Vor iesi baietii sigur, ca nu sunt probe impotriva lor si atunci sa vedem ce va fi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei