Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 oct 2014 - Anul XIX, nr. 249 (5758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

După percheziţii

271 de anvelope, ridicate de poliţişti de la o grupare de hoţi care a acţionat în cinci judeţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma celor cinci percheziții de joi dimineață de la Rădăuți şi Vicovu de Sus, descinderi care au vizat anihilarea unei grupări de hoți, polițiștii au anunțat vineri că au fost ridicate nu mai puţin de 271 de anvelope auto de diferite mărimi și modele, noi și second hand.

Aşa cum vă informam încă din ediția de ieri, anchetatorii au apelat la Jandarmerie pentru a trimite un camion în care să încarce toate anvelopele.

Vineri, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a venit cu completări legate de această anchetă, coordonată de judiciariştii Poliţiei municipiului Vatra Dornei, după ce pe raza oraşului staţiune s-au înregistrat în perioada august-septembrie 2014 trei furturi de anvelope, cu prejudiciul total de peste 30.000 de lei.

Trei dintre percheziții au fost la Rădăuţi, iar celelalte două la Vicovu de Sus, forțele de poliție fiind suplimentate după ce, la descinderile de la Vicov, mai multe persoane ar fi încercat să-i intimideze pe polițiști şi la un moment dat au amenințat că aruncă cu pietre.

În comunicatul poliţiei se arată că percheziţiile de la Rădăuţi au vizat trei locaţii aparţinând unui anume Iosif Radu (36 de ani), iar la Vicov, domiciliile altor doi suspecţi, Dan Marcu (21 de ani) şi Vasile Farcaş (46 de ani).

„Doi dintre suspecți, respectiv bărbatul de 21 de ani din orașul Vicovu de Sus și cel de 36 de ani din municipiul Rădăuți, nu au fost găsiți la domiciliu, iar suspectul de 46 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost audiat în prezența apărătorului ales, ocazie cu care a refuzat să dea declarații”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

Surse judiciare ne-au mărturisit că pe lista suspecţilor se află alte şapte persoane.

„Din datele deținute, polițiștii au stabilit faptul că suspecţii au comis furturi cu același mod de operare atât în străinătate, cât și pe raza altor patru județe, de unde au sustras același gen de bunuri, cauciucuri, baterii auto, casetofoane, stații etc”, completează reprezentanţii poliţiei, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 271 de anvelope, ridicate de poliţişti de la o grupare de hoţi care a acţionat în cinci judeţe.
 Vizualizări articol: 2713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
271 de anvelope, ridicate de poliţişti de la o grupare de hoţi care a acţionat în cinci judeţe5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei