Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2014 - Anul XIX, nr. 232 (5741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şocant

Bebeluş găsit mort în casă. Mama nu a sunat la ambulanţă pentru că nu a ştiut numărul de telefon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un copilaş în vârstă de numai patru luni de zile a fost găsit mort în casa în care locuia cu părinţii, în satul Mihoveni, comuna Şcheia, mama acestuia declarând că l-a găsit pe micuţ decedat ieri dimineaţă, când s-a trezit.

Şocant în acest caz este că mama nu a apelat la numărul de urgenţe 112, ci a sunat-o pe o mătuşă de-a bebelușului, iar abia apoi la faţa locului a fost chemată o ambulanţă.

Mama băieţelului mort a recunoscut că nu a ştiut la ce număr de telefon să sune pentru a solicita o ambulanţă.

 

„Când am pus mâna pe el era lemn....”

Personalul medical care a ajuns în cele din urmă la faţa locului nu a putut decât să constate decesul micuţului. Cea mai probabilă variantă este că acesta s-a înecat după ce a regurgitat, însă cauza morţii va putea fi stabilită abia după necropsia care va fi efectuată astăzi de medicii de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală.

Iuliana Burduja, în vârstă de 26 de ani, mama bebeluşului, a descris scena de coşmar de ieri dimineaţă:

“Când s-a făcut ziua, pe la 7-8, s-a dus bărbatul să dea de mâncare la animale şi când m-am uitat să văd ce face copilul era tot galben la faţă, tot vomitat, când am pus mâna pe el era lemn.... am strigat la bărbat că băiatul e mort. Nu ne vine a crede...”, a spus tânăra.

Tânăra a declarat că i-a dat bebeluşului să mănânce biscuiţi cu lapte în jurul orei 4.00 dimineaţa, după care s-a culcat.

 

Numărul unic de urgenţe 112, o necunoscută pentru părinţi

Tânăra în vârstă de 26 de ani, care mai are un copil, o fetiţă în vârstă de 2 ani, a spus că nu a sunat la ambulanţă pentru că nu a ştiut numărul de telefon. În aceste condiţii singura soluţie care i-a venit în minte a fost să sune la una dintre surorile soţului ei. Aceasta, la rândul său, şi-a sunat o altă soră.

„Am primit un telefon de la o soră că ar fi murit copilul, am sunat la salvare şi după aceea am venit şi eu să văd ce s-a întâmplat”, a explicat femeia care a sunat la 112.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă. Nu au fost identificate urme de violenţă sau alte indicii care să aducă suspiciuni, însă chiar şi aşa mama riscă să fie pusă sub acuzare pentru neglijenţă sau chiar pentru ucidere din culpă.

 

Copii morţi în condiţii groaznice

În ultimele două luni de zile, în judeţul Suceava s-au înregistrat mai multe accidente tragice în care au murit copii. Accidente în care un moment de neatenţie a fost suficient pentru ca o familie întreagă să fie distrusă.

La Sadova, o fetiţă în vârstă un an şi două luni a murit călcată de o autoutilitară condusă de bunicul său, la Mitocu Dragomirnei, un micuţ în vârstă de 1 an şi 3 luni a murit după ce s-a opărit cu apă clocotită într-un bideu, în timp ce o fetiţă în vârstă de 11 ani din satul Romaneşti, comuna Grăniceşti, a murit electrocutată la betoniera la care lucra tatăl său. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bebeluş găsit mort în casă. Mama nu a sunat la ambulanţă pentru că nu a ştiut numărul de telefon.
 Vizualizări articol: 5979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Bebeluş găsit mort în casă. Mama nu a sunat la ambulanţă pentru că nu a ştiut numărul de telefon4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Muşchiuleţ de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty Porţii:1 (350 g)Timp de preparare:20-25 minuteCalorii:900 calorii / porţieIngrediente:Muşchiuleţ porc - 250 gCartofi - 150 gOuă - 1Făină - 10 gSmântână dulce - 20 gUlei - 10 gTelemea vacă - 20 gUnt - 15 gGorgonzola - 15 gMozzarella - 15... Citeşte