Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 sep 2014 - Anul XIX, nr. 227 (5736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bani din Fondul de rezervă bugetară al Consiliului Judeţean pentru primăriile Frasin şi Broşteni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria oraşului Frasin a primit din Fondul de rezervă bugetară al Consiliului Judeţean suma de 300.000 de lei pentru achitarea unei părţi din datoria pe care o are către E.ON Energie. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi luni, în şedinţa ordinară a deliberativului judeţean. În raportul care a stat la baza proiectului de hotărâre iniţiat de preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, se arată că E.ON a întrerupt furnizarea energiei electrice în spaţiile publice, inclusiv în şcoli. Este de menţionat faptul că primarul oraşului Frasin, Marinel Bălan, a trecut recent, împreună cu şase consilieri locali, de la PDL la PSD, în baza ordonanţei de urgenţă a Guvernului care permite aleşilor locali să-şi schimbe partidul fără să-şi piardă mandatele. Bani de la Fondul de rezervă bugetară al Consiliului Judeţean a primit şi Primăria oraşului Broşteni, în cuantum de 50.000 de lei. Banii vor fi utilizaţi pentru refacerea acoperişului unui bloc distrus de un incendiu în luna martie a acestui an. De la Fondul de rezervă bugetară au mai fost alocaţi 11.000 de lei ca ajutoare financiare pentru patru suceveni în vederea rezolvării unor probleme de sănătate şi 230.000 de lei Mănăstirii Bogdana, din Rădăuţi, pentru continuarea investiţiilor la Aşezământul Social “Sf. Ierarh Leontie”, care găzduieşte 104 copii proveniţi din sistemul de ocrotire de stat. Banii au fost alocaţi în baza parteneriatului care există între Consiliul Judeţean şi Mănăstirea Bogdana privind funcţionarea așezământului pentru copii. Așezământul care funcţionează la intrarea în municipiul Rădăuţi dinspre Suceava a fost dat în folosinţă în anul 2011. La vremea respectivă a fost catalogat drept primul parteneriat încheiat între stat şi biserică pentru sprijinirea copiilor orfani şi a celor proveniţi din familii dezorganizate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bani din Fondul de rezervă bugetară al Consiliului Judeţean pentru primăriile Frasin şi Broşteni.
 Vizualizări articol: 1981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Bani din Fondul de rezervă bugetară al Consiliului Judeţean pentru primăriile Frasin şi Broşteni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Traiasca Nasu mare trimis de
(30 sep 2014, 13:02:11
Efectele ordonantei de urgenta a traseistilor isi face efectele.Primarul oraşului Frasin, Marinel Bălan, a trecut recent, împreună cu şase consilieri locali, de la PDL la PSD.Si uite asa a primit 300.000 lei premiu.De aia s-au taiat bani de la invatamant,cultura,autostrazi, europene.Ca primarii traseisti sa primeasca premiul cel mare.Si sa vezi cu ce avant vor porni sa stranga voturi pentru Ponta.Jar vor manca si fum vor scoate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei