Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 sep 2014 - Anul XIX, nr. 227 (5736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

58 de angajaţi ai companiei Egger au alergat 644 de km pentru 3.220 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colectivul fabricii Egger din Rădăuți a organizat sâmbătă, 20 septembrie a.c., a patra ediție “Egger is Running”, competiție internă dedicată unor cauze nobile. Printr-un comunicat de presă, firma informează că, în acest an, 58 de angajați ai companiei au luat startul pentru a premia performanța academică și cea sportivă. Aceștia au parcurs în total 644 de km și au contribuit la colectarea unei sume de 3.220 de euro, compania donând câte 5 euro pentru fiecare kilometru alergat.

La ediţia din acest an au fost răsplătiți zece elevi cu rezultate foarte bune la învățătură, dar care provin din familii cu o situație precară. Fiecare dintre aceștia a primit câte 200 de euro. Diferența de 1.220 de euro a revenit secției de lupte greco-romane de la CSS Rădăuți, avându-l ca antrenor pe campionul olimpic Ștefan Rusu. La acest eveniment au fost prezenți și beneficiarii proiectului, care au mulțumit angajaților Egger pentru devotament și implicare.  

“Acest program oferă colegilor noștri posibilitatea de a se implica în mod direct pentru susținerea unui cauze nobile. Efortul individual și munca de echipă, împreună cu devotamentul angajaților Egger determină rezultatele acestui proiect. Suntem recunoscători tuturor pentru implicare, dar mai ales pentru că putem oferi un sprijin pentru cei care merită”, precizează în comunicat Daniela Ungureanu, manager Resurse Umane al companiei Egger.

 

La ediţiile precedente, banii au fost oferiţi unor orfani, bătrâni şi copii cu dizabilităţi

Organizatorii au oferit diplome tuturor participanţilor, precum şi diplome speciale pentru “Cel mai lung traseu parcurs“ (23 de km), dar și pentru perseverența și ambiția de care au dat dovadă alergătorii.

În edițiile precedente, angajaţii companiei au strâns 2.000 de euro pentru copii de la Centrul de plasament “Universul Copiilor”, 4.000 de euro pentru Căminul de bătrâni din Rădăuţi, respectiv 3.140 de euro pentru Şcoala Specială „Sf. Stelian” din Rădăuți. 

“<Egger is Running> promovează cooperarea şi spiritul de echipă între angajaţi, împreună cu exerciţii de sănătate şi, totodată, colectarea de bani pentru o cauză nobilă. Desfăşurat într-o zi de toamnă, evenimentul a îmbinat atmosfera plăcută cu interesul pentru sănătate al participanţilor şi solidaritatea faţă de comunitate”, se mai arată în comunicatul de presă.

Proiectul “Egger is Running” este implementat de departamentul de Resurse Umane al acestei companii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 58 de angajaţi ai companiei Egger au alergat 644 de km pentru 3.220 de euro.
 Vizualizări articol: 2467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
58 de angajaţi ai companiei Egger au alergat 644 de km pentru 3.220 de euro3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei