Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 sep 2014 - Anul XIX, nr. 226 (5735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Vicovu de Sus

Maşină de poliţie, tamponată de o şoferiţă imprudentă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O maşină a poliţiei oraşului Vicovu de Sus a fost avariată în urma unei tamponări provocate de o şoferiţă imprudentă.

Evenimentul s-a petrecut la mijlocul săptămânii trecute, iar potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, vina aparţine în exclusivitate conducătoarei auto.

Miercuri seară, în jurul orei 21.00, un echipaj de poliţie se deplasa cu maşina de serviciu pe raza oraşului Vicovu de Sus, iar la un moment dat a efectuat o depăşire.

În acel moment, de pe o stradă laterală a ieşit un autoturism condus de o tânără din localitate, care, fără să semnalizeze şi să acorde prioritate, a intrat în drumul principal, acroşând autospeciala de poliţie.

Din fericire nu au fost victime, însă ambele autoturisme au suferit avarii.

„Ambii conducători auto au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, iar conducătoarea auto a primit un avertisment şi i s-a suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile”, a precizat ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşină de poliţie, tamponată de o şoferiţă imprudentă.
 Vizualizări articol: 3002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Maşină de poliţie, tamponată de o şoferiţă imprudentă3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un punct de vedere trimis de
(29 sep 2014, 18:47:13
Bravo, d-le Zubaș Corneliu !
,,Fata lui tăticu,, se comportă in societate așa cum ai învățat-o ; că e pieton 60 de zile nu e o problemă , important e dacă rămâne cu ceva în cap , că de la tine n-are ce învăța . Cât despre exemplul personal , ce să mai vorbim , te-ai prezentat la locul faptei conducând masina scolii mort de beat .
Norocul tau e că ești prieten cu d-na Solcan , care la rândul ei e prietenă cu soțul său ,soț care a intervenit la colegii săi și ai scăpat basma curată ; dar până când crezi că îți va merge ?
2.   Comentariu trimis de
(29 sep 2014, 19:40:50
Mi-ar fi rusine ca si purtator de cuvant a politiei sa fac asa niste declaratii in presa... Continutul acestui articol este total pe laga subiect.. Daca nu ati fost la locul accidentului domnul "PURTATOR DE CUVANT" trebuia sa va informati din procesul verbal incheiat in acea seara care si acela este eronat. Martor fiind la locul accidentului s-a petrecut la intrarea in peco din Vicovu de Sus in nici un caz pe vreo straduta cum se sustine aici... Soferita mult mai prudenta decat organul politiei se deplasa pe drum drept cu o viteza de cca 30 km la ora deoarece a incetinit pentru a vira la stanga , semnalizaze intrarea in peco moment in care masina politiei a venit din spate s-a incadrat in depasire cu o viteza destul de mare. Acest lucru s-a intamplat dupa ce soferita semnalizase intrarea in peco si se asigurase iar mcv-ul politiei a ciocnit-o in aripa din fata stanga... Cum sa ai siguranta si incredere (ca asa scrie pe mcv-ul politiei) cand fac asemenea greseli? Continuarea nu are rost sa o notez aici pentru ca ar trebui sa scriu romane insa pe scurt organul de politie a avut un comportament total neadecvat , a plecat de la locul accidentului si i-a transmis soferitei ca se intalnesc la sectie daca tot nu exista victime chiar daca tanara lesinase in momentul impactului. Normal sa nu vada lumea mcv-ul tamponat... Ulterior sentinta fiind ca soferita este vinovata pentru neacordare de prioritate.... Daca vi se pare normal atunci nu va mirati ca traim in Romania! Iar comentariile acestui domn DEXTAR_X care dupa cum bine stim ( noi cititorii presei online) apare mereu cu niste comentarii in care apara sustinerile politiei, tatal fetei a ajuns tarziu la sectie insotit de sofer cu toate ca se afla intr-o stare perfecta pentru a nu exista suspiciuni!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Duet din file de şalău şi somon învelit în prosciutto crudo Porţii:1Timp de preparare:20–25 minuteCalorii:650 calorii / porţieIngrediente:Şalău - 100 gSomon - 100 gProsciutto crudo - 100 gLămâi - 150 gSpanac congelat - 200 g sau proaspăt - 400 gUlei de floarea soarelui - 10 mlUsturoi - 5 gr (1... Citeşte