Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 sep 2014 - Anul XIX, nr. 226 (5735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe DN 17, la Ilişeşti

Fotbalistul Alex Buziuc, implicat într-un accident cu trei victime, după ce polițiștii au oprit o căruță încărcată cu lemne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fotbalistul sucevean Alexandru Buziuc a ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică la Urgenţele Spitalului Judeţean şi a fost internat pe secţia Neurochirurgie, după ce a fost implicat într-un accident rutier soldat cu trei victime.

Sportivul, care joacă în Liga I, la formaţia Gaz Metan Mediaş, se întorcea acasă, la Udeşti, pentru câteva zile, fiind pasager pe bancheta din spate a maşinii conduse de un prieten de-al său, un tânăr de 19 ani, din municipiul Suceava, care era însoţit de prietena sa, o adolescentă de 17 ani.

Din nefericire, drumul lor s-a oprit violent pe DN 17, la Ilişeşti, când s-au trezit în faţă cu o căruţă plină cu lemne întoarsă pe mijlocul drumului.

Culmea, respectiva căruță fusese oprită cu câteva minute în urmă de un echipaj de poliție.  

 

Adolescenta a fost scoasă din maşină cu ajutorul pompierilor de la Descarcerare 

Purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu, a explicat ieri cum s-a petrecut accidentul: sâmbătă noapte, în jurul orei 23.00, un echipaj de la postul de poliţie Ilişeşti a tras pe dreapta căruţa plină cu lemne, în care se aflau doi indivizi. Pentru că aceştia din urmă, Ioan Rusu, de 45 de ani (căruţaşul), şi Costel Vacariuc, de 20 de ani, ambii din Stroieşti, ridicau din umeri când au fost întrebaţi de provenienţa materialului lemnos, poliţiştii le-au cerut să se deplaseze către brigada silvică din localitate, pentru a lămuri de unde sunt lemnele din căruţă.

„Ulterior, după ce poliţiştii au plecat către Brigada Silvică Ilişeşti în vederea informării personalului de specialitate şi pregătirii documentației de control, conducătorul atelajului s-a pus în mișcare şi la un moment dat a încercat să întoarcă, fără să se asigure, prin încălcarea marcajului simplu longitudinal continuu, fiind acroşat de un autoturism condus de către un tânăr de 19 ani, din municipiul Suceava”, a explicat ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În urma impactului dintre mașină şi căruță, trei persoane au fost accidentate: căruţaşul, Ioan Rusu, şi doi pasageri din autoturism, adolescenta de 17 ani şi fotbalistul Alex Buziuc, care, din primele investigaţii, a suferit un traumatism cranio-cerebral,un edem cerebral şi leziuni la coloana cervicală.

La faţa locului au fost trimise o ambulanță SMURD şi o autospecială de descarcerare, minora în vârstă de 17 ani, Larisa B., fiind prinsă în interiorul autoturismului, între fiarele contorsionate. La internare, minora era suspectă de fractură la antebraţul stâng.

 

Repaus de la fotbal

Pe timpul intervenției pompierilor la locul accidentului, circulația rutieră a fost blocată pe un singur sens, aproximativ 30 de minute.

În privința tânărului fotbalist, medicii au opinat că în câteva zile acesta va putea fi externat, dar are neparat nevoie de o lună de repaus, după care poate reîncepe activitatea fizică, însă nu are voie să lovească mingea cu capul, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, Alex Buziuc nu va mai juca nici un meci în acest tur de campionat.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotbalistul Alex Buziuc, implicat într-un accident cu trei victime, după ce polițiștii au oprit o căruță încărcată cu lemne.
 Vizualizări articol: 2850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Fotbalistul Alex Buziuc, implicat într-un accident cu trei victime, după ce polițiștii au oprit o căruță încărcată cu lemne5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Duet din file de şalău şi somon învelit în prosciutto crudo Porţii:1Timp de preparare:20–25 minuteCalorii:650 calorii / porţieIngrediente:Şalău - 100 gSomon - 100 gProsciutto crudo - 100 gLămâi - 150 gSpanac congelat - 200 g sau proaspăt - 400 gUlei de floarea soarelui - 10 mlUsturoi - 5 gr (1... Citeşte