Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 sep 2014 - Anul XIX, nr. 221 (5730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În zece zile

Peste o sută de câini vagabonzi prinşi de pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de capturare a câinilor fără stăpân de pe străzile Sucevei, demarată odată cu încredințarea acestui serviciu unei firme private, a dus deja la o reducere semnificativă a numărului de patrupede care vagabondează prin municipiu.

„Până la finele săptămânii trecute s-au prins peste o sută de câini vagabonzi, din diverse zone ale Sucevei. Ţinând cont de faptul că acesta este rezultatul a numai o săptămână şi ceva de muncă, sunt şanse reale să fie respectaţi termenii contractuali, ce obligă firma să prindă minim 250 de câini pe lună”, a declarat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu.

Recent, municipalitatea suceveană a atribuit serviciul de capturare şi transport al câinilor comunitari unei firme private, Diasil, care percepe o taxă de capturare şi transport la adăpostul de animale din lunca Sucevei, de 27 lei pentru câinii până la 10 kg, 45 lei pentru câinii cu greutăţi cuprinse între 11 şi 20 de kg şi 55 de lei pentru cei mai mari de 20 de kg.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o sută de câini vagabonzi prinşi de pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 2231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Peste o sută de câini vagabonzi prinşi de pe străzile Sucevei4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ???? trimis de
(23 sep 2014, 11:16:48
nu stiu prin alte zone ale orasului dar in obcini au aparut niste huidume de caini de toata frumusetea (sau pret).poate va faceti timp si pentru ei , mai ales ca latra copiii cand merg si vin de la scoala.ii gasiti in zona posta obcini,statiunii,victoriei.
2.   Un iubitor de animale trimis de
(23 sep 2014, 11:37:53
javre mai sunt si la intrare in piata mica dinspre universitatii...in burdujeni pe pacii pe la buncare ...aia sunt mai mari...deci castigul e mai mare....apoi pe la blocul de garsoniere din burdujeni ..intersectia pacii cu eroilor....hai ca va asteptam..
3.   Pi buni? trimis de
(23 sep 2014, 13:37:21
Cred ca nu se fac mismasuri cu aceasta afacere cu caini. Sper sa nu se incaseze doar niste bani si cainii sa fie bine mersi la locul lor. De ce zic asta? Simplu. Ca sucevean care merge pe jos, nu pot sa nu observ (fata de autorul care rau intentionat sau chior) ca numarul cainilor e acelasi. Efectiv nu vad nicio imbunatatire. Cred ca in parcarea la kaufland, daca se misca oricine ia vreo 10 odata. Pe Marasesti plin, sper sa nu se ajunga cu DNA si sa se dovedeasca plati facute fara motiv dar si sa scapam de jigodii.
4.   Sesizare trimis de
(23 sep 2014, 23:29:33
Doresc sa sesizez numarul mare de caini, oblojiti de locuitorii din zona cimitirului armenesc, vis-a-vis de UGIRA, caini care fac spaima celor care vin sa-si planga  ☭ . Va rog sa transmiteti acest fapt celor indreptatiti sa ia si masuri.
4.1  RE: Sesizare trimis de
(23 sep 2014, 23:31:00
* ☭ 

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei