Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 sep 2014 - Anul XIX, nr. 221 (5730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă greoaie

Nici un individ reținut, la mai bine de 72 de ore de la atacul sângeros din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici un individ nu s-a ales cu cătușe pe mâini, deși au trecut mai bine de 72 de ore de la episodul sângeros din centrul municipiului Suceava, de vineri seară, când un jeep de culoare neagră a oprit în fața unui autoturism din stația de taxiuri din laterala Casei de Cultură, iar patru indivizi l-au fugărit și bătut cu obiecte contondente, printre care și un topor, pe un tânăr taximetrist, lăsându-l într-o baltă de sânge.

Fapta a fost încadrată la tentativă de omor, însă cei patru tineri din cartierul Burdujeni care s-au predat la poliție în aceeași seară, susținând că ei sunt autorii, au fost lăsați să se întoarcă la domiciliile lor, după ce au dat declarații, iar de atunci nimeni nu i-a mai deranjat.

Din informațiile pe care le deținem, până în prezent s-a început urmărirea penală doar față de faptă, nici unul dintre cei patru tineri nefiind pus oficial sub acuzare.

Așa cum vă informam, victima, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Dărmănești, dar și un coleg taximetrist susțin că agresorii au tras și cu un pistol, însă polițiştii au infirmat folosirea unei arme.

De asemenea, victima, Marius C., a dat două nume ale agresorilor săi, printre care și Decebal Savu (fost Biriș), alias Decebal al lui Turu, însă nici acesta şi nici celălalt individ indicat de taximetristul bătut nu se află printre cei patru suspecți care s-au autodenunțat.

Surse judiciare vorbesc despre o răfuială mai veche dintre o grupare din Burdujeni și una din Obcini-Sf. Ilie, între cele două găști petrecându-se mai multe episoade sângeroase în ultimele luni, printre care și cel de vinerea trecută.

Ancheta se desfășoară cu dificultate și din cauză că martorii care au văzut ce s-a întâmplat în acea seară se tem să vorbească.

Cercetările au fost preluate de ofițeri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici un individ reținut, la mai bine de 72 de ore de la atacul sângeros din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 4518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Nici un individ reținut, la mai bine de 72 de ore de la atacul sângeros din centrul Sucevei3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(23 sep 2014, 11:43:05
astia patru si-au luat aneu, si poate adevarati criminali o sa se bucure in continuare de libertate.. eu nu ma-s plange la politie, mi-as face singur dreptate, si asa se va trezi si politia, si va iesi din birouri unde sta toata ziua dand basini si ragaind ca niste politisti ce sunt cu state vechi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei