Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 sep 2014 - Anul XIX, nr. 221 (5730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă

Hainele arse ale principalului suspect în cazul exploziei din blocul de garsoniere, găsite de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noi informații ies la iveală în cazul exploziei provocate intenționat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în blocul de garsoniere de pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Suceava, deflagraţie urmată de un puternic incendiu care a afectat mai multe locuinţe din acel imobil şi a provocat panică printre zecile de locatari.

Principalul suspect, individul văzut de mai mulți martori imediat după producerea deflagraţiei în timp ce fugea din zonă, cu hainele în flăcări, şi-a abandonat la faţa locului, pe lângă vesta de culoare albă, şi alte obiecte vestimentare.

Surse judiciare ne-au mărturisit că în apropierea blocului cu pricina s-au găsit şi o pereche de pantaloni arşi, dar şi un adidas, care, cel mai probabil, au aparținut celui care a provocat deflagrația.

Aşa cum vă informam şi în ediţia de ieri, explozia a avut loc într-o garsonieră nelocuită de la etajul al doilea al blocului (P+3), proprietara acelei garsoniere, o femeie în vârstă de 45 de ani, fiind plecată la muncă în Italia.

Aceasta ar putea să le dea poliţiştilor o posibilă pistă care să ducă la identificarea principalului suspect, dat fiind faptul că principala ipoteză este că individul care a provocat acele momente de groază, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a intenționat să se răzbune pe proprietara garsonierei.

După declaraţiile mai multor martori, coroborate cu informaţiile deja ştiute, scenariul ar fi fost următorul: suspectul a urcat pe o scară (găsită la faţa locului şi nerevendicată de nici unul dintre proprietari), a intrat în garsonieră pe geamul lăsat întredeschis, iar aici a provocat explozia (butelia de aragaz a fost găsită în poziţia deschis), respectivul fugind de la faţa locului cu hainele în flăcări.

Până în prezent, la nici o unitate medicală din judeţ, nici de stat, nici particulară, nu s-a prezentat nici un pacient cu arsuri recente.

 

Anchetatorii verifică persoanele care au cumpărat în ultima perioadă scări de genul celei găsite la faţa locului 

Scara găsită la faţa locului şi pe care se presupunecă ar fi urcat suspectul a fost achiziţionată de la Dedeman, motiv pentru care poliţiştii au verificat ieri cine a cumpărat o astfel de scară în ultima perioadă, sperând că pe imaginile surprinse de camerele video îl vor identifica pe individul care a pus în pericol vieţile zecilor de suflete care locuiesc în acel bloc.

Cercetările în acest caz fără precedent în judeţ sunt desfăşurate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava.

În urma exploziei din noaptea de sâmbătă spre duminică, pe lângă garsoniera unde a avut loc deflagrația, care a fost distrusă în întregime, şi alte locuinţe au fost afectate, în principal cele de pe același palier, ușile fiind distruse, iar pereţii înnegriți de fumul dens provocat de incendiul care a urmat.

La una dintre garsoniere, tencuiala din lemn de la balcon s-a desprins şi a căzut, tot în urma exploziei.

Zeci de persoane au fost evacuate de către pompieri, o parte dintre acestea pe geamurile garsonierelor, cu ajutorul scărilor culisabile.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hainele arse ale principalului suspect în cazul exploziei din blocul de garsoniere, găsite de polițiști.
 Vizualizări articol: 2813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Hainele arse ale principalului suspect în cazul exploziei din blocul de garsoniere, găsite de polițiști2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei