Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 sep 2014 - Anul XIX, nr. 219 (5728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„stART”

Burse anuale pentru elevii talentaţi care studiază muzică, pictură sau desen

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii suceveni cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, talentați la muzică, pictură sau desen, care studiază la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, la Palatul Copiilor Suceava sau la cluburile copiilor din judeţ, pot beneficia de burse anuale prin programul Bursele stART, lansat recent de Provident Financial România, în parteneriat cu Școala de Valori și cu sprijinul Ministerului Educației Naționale. Prin acest program, 50 de tineri din toată ţara pot beneficia, în perioada 1 noiembrie 2014 - 31 octombrie 2015, de burse în valoare totală de 35.000 de euro pentru dezvoltarea talentului lor, prin programul de Burse stART.

Dragoș Belduganu, director programe sociale în cadrul Școlii de Valori, a declarat că „puterea de transformare a unei societăți stă în educație și în tineri și astfel am pornit Bursele stART, un program care își propune să susțină adolescenții în procesul de construire a caracterului și să dovedească tinerilor care vor să-și dezvolte talentul că pot reuși urmându-și pasiunea pentru artă”.

 

Dosarele de înscriere pentru burse pot fi depuse până pe 15 octombrie

Programul Bursele stART se adresează tinerilor care studiază muzică, pictură sau desen în liceele şi colegiile de artă sau palatele și cluburile copiilor din România și au obținut premii la concursuri naționale sau internaționale de arte. Tinerii au posibilitatea să beneficieze de una dintre cele 15 burse în valoare de 500 de euro acordate pentru pictură, 15 burse în valoare de 500 de euro pentru desen sau 20 de burse în valoare de 1.000 de euro acordate pentru muzică.

Dosarele de înscrierepentru burse pot fi depuse până pe 15 octombrie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 1 noiembrie. Tinerii talentați au posibilitatea să afle toate informațiile despre acest program din paginile oficiale pentru Bursele stART, de pe ScoaladeValori.ro și Provident.ro, precum și din spoturile Pian, Picturăși Desen, parte a campaniei lansate de Provident pentru susținerea Burselor stART.

Silvia Popescu, director de comunicare și relații externe în cadrul Provident Financial România, a declarat: “suntem încântați să lansăm programul Bursele stART, prin care vom sprijini oportunitățile de dezvoltare a tinerilor talentați din România pentru a le oferi posibilitatea să-și cultive talentul artistic”.

Mai multe informații puteţi obţine de la Alexandra Crivăț, McCann PR, telefon 0723 563 100; e-mail: alexandra_crivat@mccannpr.ro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Burse anuale pentru elevii talentaţi care studiază muzică, pictură sau desen.
 Vizualizări articol: 2338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burse anuale pentru elevii talentaţi care studiază muzică, pictură sau desen0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei