Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 sep 2014 - Anul XIX, nr. 216 (5725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

60 de câini vagabonzi prinși în prima săptămână de la atribuirea acestui serviciu unei firme private

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de prindere a câinilor fără stăpân de pe străzile Sucevei, demarată de marțea trecută, a dus la capturarea a 60 de patrupede ce hoinăreau pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ.

„Este un număr mulţumitor, pentru câteva zile de activitate, dar sperăm că se va reuşi atingerea cifrei de 250 de câini capturaţi într-o lună de zile, aşa cum este prevăzut în contractul temporar încheiat cu acea firmă de salubritate”, a declarat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu, care speră ca odată cu dotarea echipelor de „prinzători” cu pistoale cu tranchilizante, eficienţa acţiunilor acestora să fie mai mare.

„Ne dorim ca anul acesta, până la final, să ajungem la circa 1.000 de câini adunaţi de pe străzi. În această privinţă există unele disensiuni cu cei care administrează adăpostul de animale din lunca Sucevei, spun că sunt numai 500 de locuri libere, dar eu cred că sunt mai multe şi putem găsi soluţii pentru a mări capacitatea de cazare”, a adăugat edilul sucevean.

Recent, municipalitatea suceveană a atribuit serviciul de capturare şi transport a câinilor comunitari unei firme private, Diasil, în baza unui contract temporar de asociere, care va fi anulat dacă firma nu reuşeşte să „ridice” de pe străzi minim 250 de câini lunar.

Tarifele de prindere a câinilor de pe străzile Sucevei sunt: 27 de lei câinii până la 10 kg, 45 de lei câinii cu greutatea cuprinsă între 11 şi 20 de kg, 55 de lei pentru cei mai mari de 20 de kg.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 60 de câini vagabonzi prinși în prima săptămână de la atribuirea acestui serviciu unei firme private.
 Vizualizări articol: 2204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
60 de câini vagabonzi prinși în prima săptămână de la atribuirea acestui serviciu unei firme private5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Buna treaba trimis de
(17 sep 2014, 18:18:06
in ziua in care a fost facuta poza articolului, in spatele catedralei, am trecut din curiozitate sa vad daca intr-adevar au fost luati cainii. surpriza a fost ca in curtea firmei erau 3, la scara din imediata apropiere era unul si la 50 m erau alti 3 caini ce inca traiesc acolo ..
2.   In Burdujeni trimis de
(17 sep 2014, 19:01:48
Zilele trecute v-ati laudat cu captura de langa scoala nr. 10, nu stiu ce vietati culegeti, dar sigur nu caini. E plin de javre in zona si....mai vreau sa va spun ceva - animalul acela cu trei picioare e tot caine- asta daca nu stiati!
Astept fapte nu vorbe!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei