Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 sep 2014 - Anul XIX, nr. 214 (5723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Răfuieli interlope

Urmăriri şi blocaje în trafic pe străzile Sucevei, pentru prinderea unor indivizi înarmați

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două autoturisme în care se aflau mai mulţi indivizi despre care existau informaţii că ar fi înarmaţi cu bâte şi chiar cu un pistol au fost urmărite în trafic în noaptea de vineri spre sâmbătă de mai multe echipaje de poliţie, oamenii legii bănuind că suspecţii plănuiau să se răzbune pe mai multe persoane cu care se aflau în conflict.

La scurt timp după miezul nopţii, poliţiştii au fost informaţi că din zona Orizont a cartierului Burdujeni mai mulţi tineri s-au urcat în două autoturisme, un BMW şi un SsangYong Rexton, înarmaţi cu bâte de baseball, dar şi cu un pistol.

O maşină neinscripţionată a secţiei de poliţie Burdujeni a plecat în urmărirea celor două maşini, poliţiştii observând că la intersecţia de la Primăria municipiului Suceava cele două maşini au făcut dreapta pe strada Universităţii.

Pentru a preveni o eventuală agresiune în clubul din zonă, poliţiştii au luat decizia de a trage pe dreapta cele două autoturisme, o dubă de la Ordine Publică pornind girofarurile şi făcându-le semn şoferilor să oprească.

Numai că indivizii de la volanul maşinilor suspecte au apăsat pedala de acceleraţie şi au încercat să-i lase în urmă pe poliţişti.

A început o urmărire pe străzile din cartierele George Enescu şi Obcini, mai multe echipaje de poliţie fiind implicate în prinderea suspecţilor.

În zona benzinăriei OMV de la intrare în Obcini, s-a făcut chiar un blocaj la care au fost chemaţi în sprijin şi mai mulţi jandarmi, reuşindu-se oprirea în trafic a autoturismelor fugarilor. Unul dintre aceştia a încercat să fugă înspre blocurile ANL din spatele benzinăriei, însă jandarmii l-au prins şi l-au predat poliţiştilor.

Poliţiştii susţin că, înainte de a fi blocate în trafic, din cele două autoturisme suspecte s-au aruncat mai multe bâte de baseball, un spray iritant lacrimogen, în zonă fiind găsit şi un pistol cu bile.

 

Decebal Biriş (Turu), printre tinerii suspecţi 

Oamenii legii i-au identificat pe şase dintre suspecţi, în frunte cu un client mai vechi de-al lor, Decebal Biriş (Turu), în vârstă de 34 de ani, individ care a mai fost implicat în scandaluri, ultimele fiind legate de incendierea unei prostituate în Italia şi împuşcarea în picior a unui tânăr în apropierea unui club de pe strada Universităţii din municipiul Suceava.

Alături de acesta, susţin reprezentanţii poliţiei judeţene, se mai aflau în cele două autoturisme Ionuţ Tofan, de 29 ani, din municipiul Suceava, şi alţi patru tineri din comuna Slatina, Claudiu Brăescu, Iulian Gape, Andrei Dascălu şi Liviu Neamţu, cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani.

Întrebaţi despre ce intenţionau să facă în acea noapte, tinerii au răspuns că nimic ilegal, doar se plimbau, declarând că acele obiecte contondente, spray-ul sau pistolul găsite aruncate nu le aparţineau.

Poliţiştii le-au dat drumul după ce i-au amprentat şi audiat, singura măsură luată fiind aceea de sancţionare a tinerilor care au condus cele două autoturisme, pentru că nu au oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor.

Anchetatorii continuă totuşi cercetările, pentru a stabili dacă bâtele aruncate sau pistolul aparţineau vreunuia dintre tinerii implicaţi.

Surse judiciare ne-au mărturisit că, pe lângă cele două maşini oprite de poliţişti, ar fi fost şi o a treia, în care se aflau alţi tineri din aceeaşi grupare, iar unul dintre cei vizaţi de o posibilă răfuială interlopă era un anume Daniel Maruseac, din comuna Şcheia, un alt client mai vechi al poliţiştilor, implicat în numeroase scandaluri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmăriri şi blocaje în trafic pe străzile Sucevei, pentru prinderea unor indivizi înarmați.
 Vizualizări articol: 6283 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Urmăriri şi blocaje în trafic pe străzile Sucevei, pentru prinderea unor indivizi înarmați4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jenant trimis de
(15 sep 2014, 11:58:49
 ☭ -i in gura sa-i ☭ de politisti.
Pe unu ca Turu il lasa in pace de la revolutie incoace sa faca ce vrea prin oras.
A violat nemernicul asta zeci de fete apoi le-a terorizat familiile sa nu depuna plangere, a impuscat oameni, a batut zeci de oameni, umbla cu pistoale, instiga la rafuieli, terorizeaza oameni prin Burdujeni si tot e liber.
Ce ☭  mea pazezc politistii din Suceava?
2.   Ku klux klan trimis de
(15 sep 2014, 14:33:27
trebuie creata o grupare de tineri albi care sa nenoroceasca animalele pur sange tiganesc...mai sper ca exista sange in venele baietilor...
2.1  RE: Ku klux klan trimis de
(15 sep 2014, 16:37:00
Ca bine le zice boc-ciul si japca-liul de user KLAUSS "verner". Mai spune zapca-liule de clanu prezidentului adica de "ku ku 's lab".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei