Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 sep 2014 - Anul XIX, nr. 203 (5712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Rămas bun

Adrian Ciocan, plâns de sute de oameni care l-au cunoscut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

„Vă mulţumesc tuturor....acum îmi dau seama câţi prieteni avea....nu ştiu ce va fi. Nu ştiu de unde să iau putere...simt cum mi se sfâşie sufletul....lacrimi de foc se preling...iar inima în menghină se strânge....după iubitul meu viaţa în mine se scurge!!!!!!”, aşa sună unul din mesajele pe care Ondina Cadaru le-a postat pe Facebook în memoria soţului ei, Adrian Ciocan.

Nu este singura care plânge după moartea fulgerătoare a celui numit de prieteni „Ciochi”. La fel fac, de duminică încoace, părinţii săi, Dan şi Veronica Ciocan, dar şi sute de prieteni care l-au cunoscut.

Cu toţii au numai cuvinte de laudă despre Adi Ciocan, iar mulţi dintre ei refuză să creadă că i s-a putut întâmpla o asemenea nenorocire. 

Aflaţi lângă sicriul în care fiul lor a fost adus de la Cluj la Suceava, părinţii lui Adi trăiesc o adevărată dramă. Veronica Ciocan plânge aproape non-stop, iar tatăl spune că nu se aştepta la aşa ceva, mai ales că fiul lor era un bărbat robust, ca un buldozer.

„A început cu hochei, fotbal, toate sporturile posibile, bicicletă, motocicletă,  numai sporturi extreme, el nu era om de jumătate de măsură, până nu făcea o chestie până la capăt nu se lăsa. Era ambiţios şi nu m-am temut niciodată că i se poate întâmpla ceva, era prea tare, nu a fumat şi nu a băut niciodată”, a mărturisit Dan Ciocan.

 

Îşi dorea să câştige Rarău Radical Race

Prietenii şi cei care l-au cunoscut nu şi-au revenit încă din şoc, mai ales că în urmă cu câteva zile îşi făceau planuri pentru următoarele ieşiri şi competiţii.

„Nu ni-l aducem aminte decât ca un companion în toate ieşirile noastre care ne motiva mereu, dorea să fie cel mai bun, încerca să se autodepăşească, să-şi învingă limitele. De asta s-a şi implicat în sporturi de anduranţă, de asta s-a implicat în diferite sporturi, de asta a fost şi membru fondator al clubului <Suceava Pedalează>, de asta când a fost nevoie de organizat competiţii a fost cel care a sărit şi ne-a sprijinit tot timpul”, a mărturisit Cristian Ilie.

Cristian Tincu, un alt prieten al lui „Ciochi”, spune că-l va ţine mereu minte pentru felul său de a fi: „Întotdeauna când era cu noi era sufletul nostru, te făcea să te simţi bine indiferent de situaţia în care erai. Pot spune că oameni ca el sunt rari, era un om extraordinar şi deosebit, vesel întotdeauna”.

Prietenii spun că se pregătise extrem de bine şi îşi dorea enorm să câştige competiţia Rarău Radical Race, care se va organiza pe data de 6 septembrie, iar pentru că îl pasionau sporturile intenţiona să participe pe 27 septembrie la prima sa cursă de alergare montană, tot pe Rarău.

Din păcate, aceste planuri nu se vor mai putea realiza niciodată.

 

„Tu vei fi modelul şi călăuza mea”

Sicriul cu corpul lui Adrian Ciocan a fost adus de la Cluj luni dimineaţă şi este depus la Biserica Sf. Vineri din cartierul George Enescu. Înmormântarea este programată pentru ziua de miercuri, 3 septembrie, la Cimitirul Adormirea Maicii Domnului de pe Serpentine.

Cu acest prilej, colegii din clubul „Suceava Pedalează”, al cărui membru fondator este Adrian Ciocan, au pregătit un moment aparte. Cu toţii vor veni cu bicicletele şi îl vor conduce pe ultimul drum pe „Ciochi”, în semn de recunoştinţă faţă de tot ce a făcut pentru sportul cu două roţi din Suceava.

Va fi ultima dată când Adi Ciocan va fi alături de soţie şi copilul în vârstă de 10 ani, dar asta nu înseamnă că nu va fi mereu în sufletele lor.

„Dragostea mea....viaţa mea...ai plecat....la îngeri. Dumnezeu are nevoie de oameni ca tine!!!....inima mea o voi închide acolo cu tine....aşa va fi mereu a ta!!! Te iubesc enorm şi te voi iubi mereu!!!....Tu vei fi modelul şi călăuza mea...iar când va veni clipa mea să vii după mine ...şi vom fi veşnic împreună....dragul meu ai fost cel mai bun bărbat şi tată.....aşa cum orice femeie ar fi vrut!!! Te iubesc!!”, este mesajul de adio al soţiei, Ondina Cadaru.  

 

Muntele pe care-l iubea la nebunie l-a luat la el

Adrian Ciocan urma să împlinească 40 de ani pe 4 octombrie. El se afla în vacanţă cu familia în Munţii Apuseni, iar sâmbătă după-amiază a plecat cu soţia şi băiatul în Avenul Negru din zona Padiş-Lumea Pierdută.

În timp ce încerca să facă o fotografie a alunecat şi a căzut pe un aven, o peşteră verticală cu acumulări de masă lemnoasă şi cu un teren instabil în partea de jos.

„Soţia ne-a mărturisit că a auzit bubuituri şi apoi nu l-a mai văzut. L-am găsit între un perete de piatră, gheaţă şi pământ. L-am găsit încă de sâmbătă seară, dar evacuarea a fost posibilă abia duminică, din cauza condiţiilor extrem de dificile. Evacuarea a necesitat echipări complexe şi o muncă de 7-8 ore”, a explicat Istvan Pinter, şeful Salvamont Salvaspeo Bihor.

Salvatorii spun că Adrian Ciocan nu a avut nici o şansă de supravieţuire în condiţiile în care a căzut de la peste 100 de metri printre stânci.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Ciocan, plâns de sute de oameni care l-au cunoscut.
 Vizualizări articol: 9060 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 6 voturi
Adrian Ciocan, plâns de sute de oameni care l-au cunoscut2.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei