Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 aug 2014 - Anul XIX, nr. 201 (5710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Catedre neocupate

Criză de profesori pentru învăţământul special şi de matematică, în şcolile din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procesul de ocupare a posturilor din școlile sucevene, rămase vacante după primele două etape de repartizare pe post a cadrelor didactice, a continuat şi în această săptămână.

Vineri a fost organizată o nouă ședință destinată cadrelor didactice care au obținut minim nota 5.00 la examenul de titularizare de anul acesta. Tot în cadrul acestei ședințe s-a făcut și repartizarea candidaților cu medii de cel puțin 5.00 la concursurile din anii 2012 și 2013, aceștia putând obține un post de suplinitor în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Suceava, după şedinţele publice desfăşurate în judeţ, până în prezent, au rămas 68 de posturi neocupate (atât norme întregi, cât şi norme incomplete), majoritatea la disciplina matematică şi la învăţământul special (pentru ocuparea acestora din urmă fiind necesar atestatul pentru învăţământ special).
Conform calendarului mişcării personalului didactic, mai există două şedinţe publice în cadrul cărora pot fi ocupate posturile rămase libere. Pe 2 septembrie pot fi depuse cererile de încadrare în anul școlar 2014-2015 în sistemul „plata cu ora” (şedinţa publică pentru pensionari şi persoane asociate), atribuirea orelor în acest sistem urmând a fi făcută pe 3 septembrie.

Totodată, în zilele de 8 şi 9 septembrie 2014 va avea loc şedinţa publică pentru titularii din 2014 care au susţinut şi au promovat examenul de definitivat în 2014.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Criză de profesori pentru învăţământul special şi de matematică, în şcolile din judeţ.
 Vizualizări articol: 2387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Criză de profesori pentru învăţământul special şi de matematică, în şcolile din judeţ3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gigel. trimis de
(30 aug 2014, 18:22:11
Cum pot sa scrie asa ceva cei de la inspectorat.Am un caz concret in care sotia mea dupa ce a facut facultatea Babes-Bolyai la zi profil educatori invatatori.A participat la examene si apoi la sedinta de repartizare unde i sa dat un post la o scoala cu fite din judet si apoi i s-a spus de catre director ca el nu are posturi in acea unitate.Unde este greseala?Au chemat-o sa semneze precum renunta la post ca a fost o greseala.Sotia e daramata psihic.I
nveti,obtii un drept si apoi ti e luat de cineva care nici macar nu a participat la examen.GRESEALA?????CINE VA FI LUAT LA RASPUNDERE???ASA SE TRAESTE IN ROMANIA,DAI AI NU DAI NU AI!!!
2.   Pentru susnumitul-vocea Seletyn trimis de
(31 aug 2014, 13:05:57
Sesizaţi organele de cercetare penală pentru a vă face dreptate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei