Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 aug 2014 - Anul XIX, nr. 198 (5707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ciocnire în lanţ

Un şofer a provocat un carambol cu patru maşini după ce a fost orbit de soare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Patru autovehicule, toate marca Volkswagen, au fost implicate ieri dimineaţă într-un carambol pe drumul european 85. Incidentul s-a petrecut la intrarea în municipiul Suceava dinspre Rădăuţi şi, din fericire nu s-a soldat cu rănirea gravă a vreunei persoane.

Tamponarea a fost provocată de un şofer din Ipoteşti, care a venit cu viteză, iar maşina condusă de el a lovit un alt autovehicul, care, la rândul său, a intrat într-o altă maşină, iar aceasta s-a oprit într-un VW Transporter care oprise pentru că pe şosea se formase o coloană în staţionare.

Ovidiu Petriuc, bărbatul care a provocat această tamponare în lanţ, a explicat că a fost distras de condiţiile meteo de la primele ore ale dimineţii.

„Nu am fost atent, m-a orbit oleacă soarele şi asta a fost. Nu aveam viteză, cel mult 60-70 km/h. Era coloană care s-a blocat dintr-odată şi nu am mai avut timp să frânez decât puţin”, a explicat Ovidiu Petriuc.

Maşina condusă de şoferul neatent, un VW Golf III, a lovit maşina din faţă, tot un VW Golf III, condusă de Paraschiva Ignat. Având în vedere şocul coliziunii, şoferiţa a suferit o serie de leziuni, la fel cum s-a întâmplat şi cu fiica ei, în vârstă de 9 ani, aflată în acelaşi autoturism.

Un al treilea VW Golf III a fost lovit în această tamponare în lanţ, iar apoi toate cele trei maşini s-au oprit în spatele unui VW Transporter.

„Eu am oprit pe dreapta că îi era rău soţiei şi numai ce m-am încadrat aici. A venit ăla din spate şi ne-a luat pe toţi, ne-a strâns grămadă pe toţi”, a arătat Nicolae Aparaschivei, şoferul celui de-al treilea Golf.

Dintre toate autovehiculele implicate în carambol cel mai puţin „şifonat” a ieşit VW Transporter, asta şi pentru că în spate avea un cui de remorcare. Totuşi, oamenii care se aflau în interior au tras o sperietură pe cinste.

„S-a format coloană în faţa mea şi dintr-odată aud bum, toate trei s-au trântit în mine. El a venit cu viteză mare şi le-a împins pe toate trei în mine”, a povestit Vasile Ureche, unul dintre şoferii afectaţi de tamponarea în lanţ de ieri dimineaţă.

Incidentul s-a lăsat şi cu două victime, dar după ce au ajuns la spital nici femeia în vârstă de 36 de ani şi nici fiica ei de 9 ani nu au avut nevoie de spitalizare.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a două persoane, o minoră de 9 ani şi mama acesteia, în vârstă de 36 de ani, aflate în cel de-al treilea autovehicul implicat în eveniment. Toţi cei patru conducători auto au fost testaţi cu etilotestul, rezultat fiind negativ în toate cazurile”, a declarat agent principal Anca Maria Badale, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Timp de aproximativ o oră circulaţia rutieră pe E 85, care leagă Suceava de Siret, a fost blocată pe un sens de mers, iar cozile s-au întins şi până la doi kilometri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer a provocat un carambol cu patru maşini după ce a fost orbit de soare.
 Vizualizări articol: 3170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un şofer a provocat un carambol cu patru maşini după ce a fost orbit de soare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)))) trimis de
(27 aug 2014, 11:16:04
golf 3 masina cocalaruluilaughing 3 dintr.un foc... cei care detineau dacia..acum detin golf 3laughing)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei