Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 aug 2014 - Anul XIX, nr. 194 (5703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Scene de groază

Un bărbat a încercat să-și dea foc într-o bancă din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat din municipiul Fălticeni a provocat panică într-o bancă din localitate, după ce a încercat să-și dea foc în interiorul unității bancare.

Întrega scenă s-a petrecut joi după-amiază, în jurul orei 16.00.

Bărbatul a intrat în sediul Băncii Transilvania și a scos o sticlă de plastic în care avea o substanță inflamabilă (cel mai probabil benzină), turnând lichidul pe el și amenințând că își dă foc.

Respectivul le-a cerut angajaților unității bancare să-i dea înapoi salariul pe card, susținând că banca i-ar fi luat toți banii din cont.

A scos două brichete, povestesc martorii, și i-a ținut în teroare pe cei din bancă, susținând că nu va ezita să-și aprindă hainele îmbibate cu substanța inflamabilă.

O angajată a băncii a apăsat butonul de panică, iar în câteva minute la fața locului au ajuns agenții de intervenție ai firmei de pază Ekipa, cu care unitatea avea contract. Aceștia, profitând de o clipă de neatenție a bărbatului respectiv, au reușit să-l imobilizeze și să-l predea polițiștilor care au ajuns și ei între timp la fața locului.

Cel în cauză a fost identificat în persoana unui anume Iulian T., în vârstă de 42 de ani, din Fălticeni. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a făcut acest gest din disperare, după ce banca i-a pus poprire pe salariul primit pe card de la firma la care lucrează.

Polițiștii l-au amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru că respectivul este cunoscut cu tulburări de comportament pe fondul consumului de alcool l-au urcat în dubă și l-au internat la Psihiatrie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a încercat să-și dea foc într-o bancă din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 4988 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Un bărbat a încercat să-și dea foc într-o bancă din Fălticeni3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezinformare trimis de
(22 aug 2014, 11:18:05
Domnule Sergiu Rusu nu dezinformati cititorii si redati aspectele intamplarii exact asa cum a fost.Nu agentii de paza de la Ekipa l-au imobilizat pe acel individ si apoi l-au predat politistilor asa cum ati scris in articol.Am asistat la intreaga scena intrucat ma aflam in interiorul bancii si am vazut cum s-au intamplat lucrurile.Nimeni nu avea curaj sa se apropie de acel individ,cei de la Ekipa stateau in fata bancii in asteptarea politistilor, in momentul cand politistii (un barbat si o femeie) au intrat in banca atunci abia au intrat si cei de la Ekipa.Cel care l-a incatusat pe individ a fost politistul binenteles cu ajutorul celor de la Ekipa si a paznicului bancii.E bine pana la urma ca totul s-a terminat cu bine si nimeni nu a fost ranit,felicitari celor care au actionat intr-un mod profesionist si au stabilit ordinea in sediul bancii.
1.1  RE: Dezinformare trimis de
(22 aug 2014, 11:58:50
si tu sigur esti acel "politist" si te.ai simtit deranjat..iar la urma te feliciti singur..
1.2  RE: Dezinformare trimis de
(22 aug 2014, 11:59:41
probabil ti-a luat avansarea in grad..laughing
2.   Pentru Lukanu trimis de
(22 aug 2014, 12:53:09
Daca te ajuta cu ceva sa stii ca nu ii cunosc pe politisti decat din vedere dar ii cunosc destul de bine pe cei de la Ekipa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei