Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 aug 2014 - Anul XIX, nr. 194 (5703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Joi dimineață, la Iţcani

Percheziții la locuinţele indivizilor care au băgat în spital doi tineri şi le-au atacat maşina cu topoare şi pari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au descins joi dimineaţă la locuinţele suspecţilor în cazul agresiunii ce a avut loc la începutul acestei luni, când doi tineri au ajuns la spital, unul dintre ei cu o fractură de craniu, după ce au fost atacaţi în timp se deplasau cu o maşină pe stradă, în apropierea gării Iţcani, iar autoturismul lor a fost distrus cu topoare şi pari.

Cu mandate de percheziţie în mână, judiciarişti de la Investigaţii Criminale şi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale au bătut la uşa familiei Scripcariu din Iţcani, vizaţi fiind doi fraţi, Adrian (31 de ani) şi Dumitru Scripcariu (33 de ani).

La domiciliu, a fost identificat doar unul dintre suspecţi, Dumitru Scripcariu, celălalt frate fiind plecat în străinătate, cel mai probabil în Italia.

Încadrarea faptei a fost schimbată din vătămare corporală în tentativă de omor, după ce medicii care i-au investigat pe tinerii agresaţi au constatat că viaţa uneia dintre victime a fost pusă în pericol.

De la locuinţele suspecţilor, susţin surse judiciare, au fost ridicate mai multe obiecte contondente (topoare, pari), dar şi mai multe articole de îmbrăcăminte, probabil cele purtate în seara în care a avut loc agresiunea.

Dumitru Scripcariu a fost reţinut pentru 24 de ore şi, cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi, procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava vor cere arestarea preventivă a acestuia, sub acuzaţia de tentativă de omor.

Din informaţiile noastre, anchetatorii vor cere un mandat de arestare în lipsă şi pe numele celuilalt suspect, Adrian Scripcariu, acesta urmând să fie dat în urmărire internaţională.

 Agresiunea s-a petrecut vineri, 1 august, în jurul orei 18.30, când Dumitru Bergheaua (33 de ani) şi Afin Pleşa (19 ani), se aflau într-un autoturism BMW, iar în dreptul parcului din faţa Gării Iţcani, pe strada Aurel Vlaicu, s-au întâlnit cu cei doi fraţi Scripcariu, care locuiesc în aceeaşi zonă.

„Între cei patru a avut loc o discuţie contradictorie, în timpul căreia reciproc şi-au adresat injurii şi cuvinte jignitoare. După ce au plecat cu autoturismul și au oprit în dreptul unui imobil de pe aceeași stradă, victimele au fost agresate cu obiecte contondente de cei doi cu care avuseră anterior conflictul și care au lovit caroseria autoturismului”, declara, la scurt timp după producerea agresiunii, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În timp ce victimele au fost transportate la spital, la locul agresiunii a rămas autoturismul atacat de agresori, un BMW înmatriculat în Anglia, care avea caroseria şi capota lovite, cu parbrizul, luneta şi oglinzile distruse.

Pentru a calma spiritele în zonă, la faţa locului a fost trimis şi un echipaj de jandarmi, în timp ce la spital şi-au făcut apariţia şi mascaţii poliţiei, pentru a împiedica escaladarea conflictului.

„Ăia doi (n.r. - agresorii) au antecedente penale de 6-7 ani, mai este o persoană tâlhărită de ei. Oamenilor de la piaţă, care vând acolo, le-au tăiat tarabele cu topoarele, acum 3-4 zile în urmă. Nimeni nu le face nimic”, mărturisea în acea seară o cunoştinţă a  unuia dintre tinerii agresaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziții la locuinţele indivizilor care au băgat în spital doi tineri şi le-au atacat maşina cu topoare şi pari.
 Vizualizări articol: 2900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Percheziții la locuinţele indivizilor care au băgat în spital doi tineri şi le-au atacat maşina cu topoare şi pari3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei