Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 aug 2014 - Anul XIX, nr. 192 (5701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Tirul cu ajutoarele strânse de suceveni pentru sinistrații din Oltenia a ajuns la destinație

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tir cu aproape 20 de tone de produse alimentare, apă, îmbrăcăminte şi bunuri de uz casnic a ajuns, duminică, de la Suceava în Oltenia, pentru sinistraţii ale căror case au fost distruse de inundaţiile din această vară.

Timp de aproape două săptămâni, sucevenii au putut dona ajutoare pentru sinistraţii din Oltenia la punctele de colectare din parcările Shopping City şi Selgros Suceava, în cadrul unei campanii umanitare - “Simte împreună cu sinistraţii din Oltenia!”, campanie demarată de sportivul sucevean Gheorghe Ignat, luptător de MMA (arte marţiale mixte) şi, totodată, vicecampion european de Sambo Combat.

Alături de Gheorghe Ignat s-au alăturat acestei campanii membrii asociaţiei Pro Ajutor, reprezentanţi ai celor două mari centre comerciale, dar şi mulţi întreprinzători locali care au ajutat fiecare cu ce a putut.

 

“Nici fotografiile nu pot reda drama pe care o trăiesc acei oameni”

În cele 14 zile de campanie s-au adunat 6.000 de litri de apă, 700 de litri de ulei, 1.000 de kilograme de făină, 800 de kilograme de zahăr, 750 de kilograme de orez, 1.000 de pâini, 200 kilograme de produse din carne, peste 1.000 de conserve din carne, dulciuri, dar şi peste zece tone de îmbrăcăminte, bunuri de uz casnic şi mobilier.

Iar duminică, tirul plecat de la Suceava a ajuns în Oltenia, fiind ajutaţi sinistraţii din mai multe localităţi afectate puternic de inundaţii.

“Cuvintele sunt de prisos pentru a putea descrie ce am văzut acolo, nici fotografiile nu pot reda drama pe care o trăiesc acei oameni. Îmi este greu să cred că acea zonă a țării este parte din România anului 2014”, a declarat Gheorghe Ignat, care s-a deplasat şi el în sudul ţării şi a participat la împărţirea ajutoarelor strânse de suceveni.

Sportivul a ţinut să le mulțumească tuturor celor care au participat la această campanie umanitară.

“Desigur, meritul cel mare îl are întotdeauna Dumnezeu, pentru că El mișcă inimile noastre atunci când dăruim şi vrem să-i mulţumim pentru aceasta. Mulțumiri deosebite tuturor celor care au contribuit la această acţiune, fie că au donat mult, fie puțin, a contat enorm fiecare donație în parte”, a completat Ignat, ţinând să mulţumească şi agenţilor economici care au contribuit substanţial la campania umanitară: Shoppping City, Selgros, Mopan (care a donat peste 1.000 de franzele), Prondincom (cu produsele din carne), Camp Cristia Voroneţ (au donat două tone de haine şi alimente), dar şi societăților de transport United Euro Sistem şi Euro Express Full, care au pus la dispoziţie microbuzele folosite la centrele de colectare, şi, nu în ultimul rând, firmei Operational Auto, care le-a oferit organizatorilor tirul cu care au fost transportate ajutoarele în Oltenia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tirul cu ajutoarele strânse de suceveni pentru sinistrații din Oltenia a ajuns la destinație.
 Vizualizări articol: 1591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tirul cu ajutoarele strânse de suceveni pentru sinistrații din Oltenia a ajuns la destinație5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei