Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 aug 2014 - Anul XIX, nr. 187 (5696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Activităţi periculoase

Un sucevean acuzat că arunca în aer bancomate, arestat în vederea extrădării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean în vârstă de 27 de ani a reuşit să ajungă spaima carabinierilor italieni după ce în decurs de numai doi ani a aruncat în aer mai multe bancomate şi a furat mai multe autovehicule pe care apoi le-a revândut. Dat în urmărire internaţională de autorităţile italiene încă din aprilie 2014, Ionuţ Gheorghiţă Bădeliţă, din Volovăţ, a fost prins ieri dimineaţă de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava.

Şi capturarea sa a fost una spectaculoasă, după ce tânărul, aflat în Rădăuţi în apartamentul pe care i l-a cumpărat concubinei sale, a încercat să sară de la etajul doi pentru a scăpa de poliţişti. În cele din urmă a fost prins, iar ieri după-amiază a fost arestat şi urmează ca judecătorii să decidă dacă îl vor preda autorităţilor italiene pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit datelor transmise poliţiştilor suceveni, Ionuţ Gheorghiţă Bădeliţă, poreclit Bumbuţ, a aruncat în aer nouă bancomate, din localităţile Nichelino, Poirino, Alba, Grugliasco, Sale şi Caselle Torinese, toate în zona Torino. Prejudiciul provocat numai în aceste cazuri se ridică la peste 250.000 de euro. În sarcina sa au mai fost reţinute alte şase furturi de autovehicule, din care un Jaguar şi un VW Passat.

Interesant este că în cursul anului 2013, Bumbuţ a fost arestat de autorităţile italiene, iar în decembrie 2013 măsura i-a fost înlocuită cu arest la domiciliu. Suceveanul nu a suportat acest regim şi a dispărut din Italia, ajungând în diferite ţări occidentale. Ulterior, în martie 2014 ar fi revenit în Italia, numai că poliţiştii din această ţară nu au reuşit să-l prindă, motiv pentru care l-au dat în urmărire internaţională.

Miercuri, suceveanul a intrat în ţară şi a plecat la concubina sa din Rădăuţi, cu care urma să se căsătorească pe data de 23 august, sens în care aveau şi rezervare la un stabiliment din Suceviţa. Ceea ce nu ştia Bădeliţă era faptul că poliţiştii suceveni l-au filat pas cu pas, iar ieri dimineaţă au reuşit să-l captureze.

Mandatul european de arestare a fost emis pentru comiterea infracţiunilor de jaf armat, jaf organizat (furt de bani prin introducerea de gazoase inflamabile într-un bancomat, făcându-l să explodeze) şi trafic de vehicule furate.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean acuzat că arunca în aer bancomate, arestat în vederea extrădării.
 Vizualizări articol: 7841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Un sucevean acuzat că arunca în aer bancomate, arestat în vederea extrădării5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Italienii isi merita soarta trimis de
(14 aug 2014, 12:47:19
Daca a facut atatea magarii prin Italia si idiotii aia i-au dat doar arest la domiciliu ca sa nu-l ,,surmeneze" inseamna ca merita sa fii infractor in Italia decat sa-ti rupi oasele la munca. Sunt curios daca dupa extradare primeste ca pedeapsa o luna de munca in folosul comunitatii si apoi ma mut si eu in Italia.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei