Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 aug 2014 - Anul XIX, nr. 181 (5690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Start la asfaltarea pe zece străzi din municipiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locatarii de pe zece străzi din Rădăuţi vor scăpa de stresul creat de gropile de pe aceste căi de comunicaţie, pentru că aceste artere vor intra, peste câteva zile, într-un proces de reparaţie şi modernizare. Una dintre străzile vizate de administraţia locală în acest proiect este strada Frâncei, arteră care suportă mare parte din traficul greu spre zona industrială şi care a stârnit multe nemulţumiri din partea celor care locuiesc în zonă din cauza „craterelor” şi a prafului de pe aceasta.

Şeful Serviciului Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei Rădăuţi, inginerul Gabriel Flutur, a declarat: „În urma adjudecării licitaţiei de către firma Test Prima, pentru obiectivul de investiţie care prevede modernizare cu asfalt pe străzile Constantin Dobrogeanu –Gherea, pe tronsonul dintre străzile Dimitrie Dan şi Mihai Bodnar, apoi Nicolae Bălcescu, George Enescu, Inginer Andronic Motrescu, Mihai Bodnar, Frâncei, Mihai Pitei, Merilor, Papetăriei şi Abatorului, au început lucrările de executare a proiectelor. Urmează ca săptămâna viitoare, primele cinci proiecte să fie finalizate. Suntem interesaţi, în primul rând, de străzile care pot prelua şi traficul greu, cum ar fi Frâncei, Abatorului, Merilor, partea nordică a Papetăriei cu Nicolae Bălcescu, însă aşteptăm precizări din partea constructorului. Din punctul meu de vedere, de săptămâna viitoare se poate trece la executarea efectivă a asfaltărilor. Aşa că de luni, după ce vom lua legătura şi cu firma care execută extinderea reţelei de apă-canal, lucrările vor debuta pe străzile Frâncei, Abatorului, Papetăriei, Merilor şi Nicolae Bălcescu”.

 

Olărean: „Îi rog pe rădăuţeni să fie îngăduitori şi le promit că lucrările se vor desfăşura într-un termen scurt”

Dacă mai multe străzi din municipiu au fost afectate de lucrările pentru extinderea şi modernizarea reţei de apă-canal din localitate şi dacă au existat unele probleme între constructor şi administraţia locală, legate de readucerea acestora la starea iniţială, în ultima perioadă se pare că s-a intrat în normalitate. În acelaşi timp, executivul local a efectuat şi lucrări de reparaţii-plombări pe aceste străzi, şi odată cu asfaltarea celor zece artere va fi făcut un pas important în desfăşurarea unui trafic normal şi civilizat pe raza municipiului. „Ştiu că mai există probleme în traficul urban din cauza lucrărilor, însă cred că în curând situaţia va intra în normalitate. Urmează asfaltarea celor zece străzi şi cred că vom ieşi dintr- o situaţie dificilă în zonele respective, apoi ne vom ocupa şi de celelalte artere. Îi rog pe rădăuţeni să fie îngăduitori şi le promit că lucrările se vor desfăşura într-un termen scurt”, a declarat primarul Aurel Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Start la asfaltarea pe zece străzi din municipiu.
 Vizualizări articol: 1857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Start la asfaltarea pe zece străzi din municipiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei