Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 aug 2014 - Anul XIX, nr. 178 (5687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cumplit

Drama accidentului mortal de la Dumbrăveni: „Ea îl strigă: Dragoş! Dragoş! Nu ştie că el e mort”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Accidentul mortal de vineri după-amiază, de la Dumbrăveni, scoate la iveală o dramă cumplită. Tânărul mort, între fiarele contorsionate ale Mercedesului în care se afla, pe scaunul pasagerului din faţă, era chiar soţul şoferiţei, o fată de 20 de ani, din Slobozia Sucevei (Grăniceşti), transferată în stare gravă de la Spitalul Judeţean Suceava la Spitalul Universitar Iaşi.

Adina şi Dragoş Prisacariu (25 de ani) au făcut cununia civilă pe 23 mai şi urmau să facă şi petrecerea de nunta.

Căsnicia lor s-a sfârşit dramatic, vineri, 1 august, pe DN 29, drumul care duce de la Suceava spre Botoşani.

La ieşirea din Dumbrăveni, tânăra care conducea un Mercedes E-Klasse cu volan pe dreapta şi înmatriculat în Marea Britanie a făcut o manevră imprudentă. Deşi era linie continuă, a încercat să depăşească un microbuz. De pe contrasens venea o autocisternă, iar impactul a fost deosebit de violent.

Dragoş, soţul ei, a murit pe loc, trupul neînsufleţit al tânărului fiind scos de pompierii de la Descarcerare din caroseria maşinii în care şi-a găsit sfârşitul.

Adina a fost dusă la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava, iar de aici transferată în aceeaşi seară la Iaşi, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, fractură de coloană cervicală şi fractură de coloană toracală.

Tânăra va fi cercetată pentru ucidere din culpă.

 

„Miercuri trebuiau să plece în Costineşti şi, miercuri, el e în fundul pământului”

Mama Adinei mărturisea sâmbătă, copleşită de durere, după o noapte nedormită la spital, că fiica ei a sunat cu aproximativ un sfert de oră înainte de producea accidentului. I-a spus că vin la Botoşani şi vor să-i facă o surpriză.

„Miercuri trebuiau să plece în Costineşti şi, miercuri, el (n.r. - Dragoş) e în fundul pământului.Ea (n.r. - Adina) îl strigă: <Dragoş, Dragoş...> Nu ştie că el e mort şi nu putem să-i spunem lucrul ăsta”, plângea femeia.

Şi acasă la Dragoş, la Dorohoi, e jale mare. Sora tânărului urma să se căsătorească la sfârşitul acestei săptămâni.

 

Dragoş i-a făcut Mercedesul cadou soţiei sale

Pe pagina de Facebook a Adinei, fotografiile cu cei doi dezvăluie o frumoasă poveste de dragoste.

Anul trecut, de Crăciun, Dragoş, îmbrăcat în Moş Crăciun, i-a făcut o surpriză Adinei şi i-a dăruit inelul de logodnă.

„M-am logodit”, scria Adina pe 24 decembrie 2013, la o poză postată pe reţeaua de socializare în care arăta inelul de pe deget.

Cu câteva luni înainte, el îi dăruise şi un căţeluş, pe care l-au botezat „Totolică”.

Pe 16 ianuarie a.c., Adina postează încă o fotografie, cu un nou cadou primit de la Dragoş. De data aceasta, avea să fie cadoul fatal.

„Şi încă o dată... mulţumesc dragul meu! Un cadou minunat!”, scria tânăra la fotografia cu Mercedesul cu volan pe partea dreaptă primit de la Dragoş, maşină pe care Adina o conducea, vineri după-amiază, când a avut loc înfiorătorul accident.

 

Mesaje de condoleanţe pe Facebook

Pe contul de Facebook al Adinei au fost postate încă de vineri seară zeci de mesaje de condoleanţe şi de încurajare a tinerei internate în prezent în stare gravă la Iaşi.

“Draga mea, încearcă să te faci bine! Ai atâţia prieteni care îţi sunt alături, trebuie să lupţi pentru toţi cei care îţi vor binele! Trebuie să treci peste! Viaţa e mult prea nedreaptă, prea rea câteodată, rea cu persoanele bune, aşa cum eşti tu!! Sper din tot sufletul ca Dumnezeu să-ţi dea putere încât să treci peste toate greutăţile! Va fi greu, dar îţi suntem alături”, este unul dintre mesaje.

Un alt mesaj îi este adresat atât lui Dragoş, cât şi Adinei: „Nimeni şi nimic nu va putea să te înlocuiască în sufletele noastre, suflet zburdalnic, glumeţ şi haios. (...) Odihneşte-te în pace şi veghează asupra alor tăi de acolo de sus, îngerul nostru drag şi frumos. Te vom păstra în inima noastră, aşa cum te cunoaştem, scumpul nostru nepot şi verişor. Iar ţie, Adina, îţi dorim însănătoşire grabnică şi să-ţi dea Dumnezeu multă putere să depăşeşti acest moment din viaţa ta”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drama accidentului mortal de la Dumbrăveni: „Ea îl strigă: Dragoş! Dragoş! Nu ştie că el e mort”.
 Vizualizări articol: 28237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Drama accidentului mortal de la Dumbrăveni: „Ea îl strigă: Dragoş! Dragoş! Nu ştie că el e mort”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vinovatii faras vina! trimis de
( 4 aug 2014, 12:31:35
In primul rand sincere condoleante.
Nu pot insa sa nu observ ca era vorba de o masina cu volan pe dreapta.
Ce poate vedea un sofer al unei astfel de masini cand vrea sa depaseasca un microbuz? NIMIC! Evident trebuie sa iasa mult in afara pt a vedea ceva.
Am facut acest comentariu doar pt autoritati care TREBUIE sa se sesizeze si sa fie mult mai reticente la aprobarea inmatricularilor masinilor cu volan pe dreapta. Sunt un adevarat pericol. Cred ca se poate face chiar o statistica in acest sens.
2.   Soferii cu astfel de masini, mai prudenti!... trimis de
( 4 aug 2014, 14:29:17
Ca sa vezi masinile ce vin pe contrasens din fata, nu ajunge doar sa inclini cativa centimetri capul cum ai face intr-o masina normala. Ci trebuie sa iesi cu jumatate de masina si sa te apleci serios in stanga, ca sa vezi daca vine ceva din fata. Aici apar de obicei problemele. Istoria ultimilor ani ne-a aratat si demonstrat, cu acesti foarte multi morti, ca este riscant si dificil sa te asiguri dintr-o masina care are volanul pe dreapta. Odata ca iesi cu jumatate de masina fara sa stii ce vine din fata, si a doua oara, ca vezi cu greu si daca te depaseste cineva. Soferii cu astfel de masini, mai prudenti, fac altfel: lasa o distanta mai mare fata de masina din fata, ca sa vada inainte mai bine. Dar odata ce lasi distanta mare, cineva din spate tinde sa te depaseasca, daca mergi in coloana. Tu nu-l vezi la timp si te trezesti ca vrei sa depasesti cand deja este o masina langa tine.
Mie personal mi se par clare dezavantajele unei astfel de masini. Dar poate gresesc eu. Stiu, veti spune ca depinde de sofer, de fiecare sofer, ca poti sa faci accidente oricum, cu orice masina. Corect. Dar nu mai vreau sa va aud spunand asta, ca sunt de acord cu voi din start. Eu spun doar ca volanul pe dreapta, in Romania, aduce un plus de risc. Atat. Si daca ar fi dupa mine, l-as elimina. Voi ce parere aveti? Stim cu totii ca pe sosele nu circula numai soferi cu experienta si ponderati, ci si tineri teribilisti, incepatori, “blonde”... si e groaznic cand viata ta depinde de ei.
2.1  RE: Soferii cu astfel de masini, mai prudenti!... trimis de
( 4 aug 2014, 14:33:52
Un sfat: pentru a face depasirile, iesitul din parcare mai usor, cumpara din UK o oglinda ce se monteaza pe partea stanga in interior, langa parbriz. Oglinda e facuta special pentru englezii care calatoresc in tari unde "normalul" inseamna sa conduci pe partea drepta a carosabilului, cum e la ei. La noi n-ai sa gasesti asa ceva.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei