Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 aug 2014 - Anul XIX, nr. 176 (5685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Inundaţii

O viitură de aproape trei metri înălţime a provocat distrugeri la Izvoarele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O ploaie torenţială ce a căzut miercuri seară, între orele 18.00-20.00, pe raza comunei Izvoarele Sucevei, a dus la formarea unei viituri de aproape trei metri înălţime în albia pârâului Bobeica, care a provocat pagube importante pe raza localităţii, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, probleme s-au înregistrat miercuri seară şi la Brodina, precum şi la Moldoviţa şi Vatra Moldoviţei.

La Izvoarele Sucevei, viitura a antrenat aluviuni şi resturi de exploatare forestieră care au afectat două curţi şi o locuinţă din satul Bobeica, fiind distruse şi două podeţe.

De asemenea, drumul comunal 86 a fost inundat pe o distanţă de aproximativ jumătate de kilometru, iar 12 gospodării au rămas izolate după ce podul de lemn care făcea legătura cu un cătun a fost distrus de viitură.

La faţa locului, au intervenit pompieri de la Câmpulung Moldovenesc şi membrii Comitetului local şi ai Serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din comuna Izvoarele Sucevei, împreună cu angajaţi ai Poliţiei de Frontieră.

„După retragerea apelor, echipajele de intervenţie au degajat zona de aluviunile şi resturile de exploatare forestieră, antrenate de viitură, şi cu ajutorul unor utilaje au decolmatat şi au consolidat podeţele afectate”, a transmis ieri purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plutonierul adjutant  Alin Găleată, precizând că pe timpul intervenţiei s-a acordat asistenţă medicală unui bărbat cu afecţiuni respiratorii.

Ploile abundente au umflat şi pârâul Brodina, care a dus la surparea unei porţiuni de aproape 30 de metri din drumul judeţean 176 A, care face legătura dintre Brodina şi Brodina de Sus.

De asemenea, comunele Moldoviţa şi Vatra Moldoviţei au rămas fără curent electric din cauza ruperii unui stâlp de electricitate în satul Argel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O viitură de aproape trei metri înălţime a provocat distrugeri la Izvoarele Sucevei.
 Vizualizări articol: 2749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O viitură de aproape trei metri înălţime a provocat distrugeri la Izvoarele Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei