Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 aug 2014 - Anul XIX, nr. 176 (5685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preparative

Acordul de colaborare între judeţul Suceava şi provincia Luxemburg din Belgia va fi semnat în decembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acordul de colaborare între judeţul Suceava şi regiunea Luxemburg din Regatul Belgiei va fi parafat la Suceava în luna decembrie sau cel târziu în ianuarie anul viitor. Afirmația aparține vicepreședintelui Consiliului Judeţean Alexandru Rădulescu, care în perioada 25-26 iulie a efectuat o vizită în Belgia, unde a avut discuţii pe această temă cu guvernatorul provinciei Luxemburg, Bernard Capras, cu preşedintele Consiliului provincial, Patrik Adan, şi cu ministrul agriculturii în guvernul Valoniei, Rene Collen. Rădulescu a spus că le-a prezentat oficialilor belgieni modificările de formă aduse protocolului de colaborare, cu care aceştia au fost de acord, şi că la finele anului sau cel mai târziu în ianuarie 2015 documentul poate fi semnat. Forma acordului cadru de colaborare între judeţul Suceava şi provincia Luxemburg a fost stabilită în urma vizitei efectuate în Belgia de preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, la jumătatea lunii iunie. Alexandru Rădulescu a ţinut să precizeze că vor fi posibilităţi de colaborare în multe domenii, amintind în primul rând de turism şi agricultură. „Pretextul acestor discuţii a fost participarea la un mare târg agricol, probabil cel mai mare din Europa, care se întinde pe o suprafaţă de 6 hectare şi are o vechime de peste 80 de ani. Împreună cu oficialitățile belgiene am vizitat standurile agricultorilor, ale fermierilor, ale producătorilor de maşini şi de utilaje agricole, dar şi standurile instituțiilor sau ONG-urilor care sunt implicate în gestionarea fondului forestier, fondului cinegetic, în activităţile turistice, în cercetare şi în industria alimentară. Am vorbit cu mulţi dintre ei şi absolut toţi sunt interesaţi de o colaborare cu instituţii sau cu cei implicaţi în agricultură din judeţul Suceava. Cred că vor fi foarte multe posibilităţi de colaborare, dar important este ca noi, şi mă refer la Consiliul Judeţean şi oficialii din provincia Luxemburg, să oferim ocazia în cadrul acestui acord ca cei interesaţi să interacţioneze şi să găsească cele mai bune căi de colaborare”, a declarat Rădulescu. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean a mai spus că în cadrul parteneriatului cu provincia Luxemburg accentul se va pune pe dezvoltarea durabilă, conservarea patrimoniului şi pe creşterea capacităţii de accesare a fondurilor europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acordul de colaborare între judeţul Suceava şi provincia Luxemburg din Belgia va fi semnat în decembrie.
 Vizualizări articol: 1347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Acordul de colaborare între judeţul Suceava şi provincia Luxemburg din Belgia va fi semnat în decembrie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei