Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 iul 2014 - Anul XIX, nr. 174 (5683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu piciorul pe accelerație

Prins de radar cu peste 200 de kilometri la oră pe DN 2

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acțiune a politiei rutiere în perioada 27 -28 iulie a.c., pe drumurile naţionale şi europene din judeţ identificate cu risc de accidente, s-a soldat cu nu mai puţin de 25 de permise de conducere reţinute şi amenzi de aproape 100.000 de lei, dar şi cu un „record” de viteză: 201 kilometri pe oră.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, din analizele realizate la nivelul Serviciului Rutier a reieşit faptul că viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare, alături de indisciplina pietonilor, constituie principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

În acest sens, duminică şi luni, într orele 10.00 -18.00, poliţiştii de la Rutieră au organizat o acţiune pe principalele drumuri pe care s-au înregistrat cele mai multe accidente rutiere, DN 2 şi DN 17, fiind vizaţi în special şoferii care depășesc limita legală de viteză, dar şi cei care se angajează în depăşiri neregulamentare.

Iar rezultatele controalelor în trafic în cele două zile ale acțiunii vorbesc de la sine despre inconştienţa unora dintre şoferi. Au fost constatate două infracțiuni şi aplicate nu mai puțin de 328 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 92.950 de lei.

Dintre cele 25 de permise de conducere reţinute, 14 au fost pentru depășirea limitei de viteză, iar restul pentru depăşiri neregulamentare.

Dintre şoferii care s-au ales cu dosar penal se numără un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Panaci, Paul C., prins la volan, pe DN 17, la Şcheia, cu o alcoolemie în aerul expirat de 0,93 la mie.

Un alt tânăr, Vasile C., în vârstă de 21 de ani, din comuna Vicovu de Jos, a fost tras pe dreapta la Straja, poliţiştii constatând în urma verificării documentelor că respectivul avea dreptul de a conduce suspendat.

Pe lista exemplelor oferite de către IPJ Suceava sunt prezentate mai multe cazuri de şoferi sancţionaţi pentru depăşirea regimului legal de viteză: Ovidiu L., de 22 de ani, din Sadova, depistat pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc cu 108 kilometri la oră, Cătălin H., din municipiul Suceava, prins la Horodnic de Sus, circulând cu 110 kilometri la oră, Vladimir S., tras pe dreapta la Grăniceşti, după ce radarul l-a înregistrat cu 108 kilometri la oră.

„Recordul” vitezomanilor a fost atins de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Dorneşti, Ilie P., depistat la volanul unui Audi A 4, pe DN 2, cu viteza de 201 kilometri la oră (limita în zona în care a fost depistat era de 90 de kilometri la oră).

  „În toate aceste cazuri, conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional şi li s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării”, a explicat marţi purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins de radar cu peste 200 de kilometri la oră pe DN 2.
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Prins de radar cu peste 200 de kilometri la oră pe DN 23.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei