Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iul 2014 - Anul XIX, nr. 173 (5682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

I-au prins

Agresorii fotbalistului de la Rapid: un minor și un tânăr de 19 ani, cu mințile îmbibate în alcool

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La aproximativ 24 de ore după ce fotbalistul echipei locale Rapid, Ionuț Savu, a fost atacat pe stradă, chiar în apropierea sediului Poliției municipiului Suceava, de doi indivizi înarmați cu cuțite, polițiștii au reușit să-i identifice pe agresori și să-i aducă la audieri.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, subcomisarul Ionuț Epureanu, e vorba de doi tineri, unul de 17 ani, Alexandru Hreniuc, din municipiul Suceava, și unul de 19 ani, Romică Munteanu, de 19 ani, din Măriței –Dărmănești.

„În urma audierii, autorii au recunoscut comiterea faptei, precizând că au comis fapta pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice”, a declarat subcomisarul Epureanu, precizând că cei doi tineri sunt cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Surse judiciare ne-au mărturisit că cei doi suspecți se întorceau de la un grătar și nu își pot explica cum de au ajuns să-i agreseze pe fotbalist și pe prietena acestuia, dând vina doar pe alcoolul care le-a luat mințile.

Din fericire, incidentul de duminică dimineață s-a soldat doar cu răni ușoare suferite de jucătorul de la Rapid Suceava (opt zile de îngrijiri medicale), însă nefericitul eveniment putea să aibă un cu totul alt deznodământ, mult mai grav.

Ionuț Savu se întorcea duminică dimineață, în jurul orei 4.00, alături de prietena sa, de la o nuntă, iar la un moment dat, pe strada Universității, la intrarea în Piața Mică, doi tineri necunoscuți au venit înspre ei.

„Unul dintre ei avea asupra lui o macetă lungă de 25 de centimetri, iar celălalt agita de zor un cuţit de bucătărie, cu mânerul de lemn (…) Cel cu maceta a încercat din nou să mă lovească, am reuşit să mă eschivez, însă n-am putut să-l evit şi pe al doilea agresor, care m-a înjunghiat în abdomen cu cuţitul de bucătărie ”, a declarat fotbalistul în vârstă de 28 de ani, salvat de prietena lui care a fugit înspre sediul poliției, strigând după ajutor, moment în care agresorii au fugit din zonă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agresorii fotbalistului de la Rapid: un minor și un tânăr de 19 ani, cu mințile îmbibate în alcool.
 Vizualizări articol: 2783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Agresorii fotbalistului de la Rapid: un minor și un tânăr de 19 ani, cu mințile îmbibate în alcool3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei