Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 iul 2014 - Anul XIX, nr. 172 (5681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recorectarea tezelor

133 de contestaţii depuse la examenul de titularizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

133 dintre candidaţii care au susţinut examenul de titularizare din acest an au solicitat recorectarea lucrărilor, cele mai multe contestaţii (27) fiind depuse de cei care aspiră la un post de învăţător. Nemulţumiţi de notele cu care le-au fost evaluate tezele au fost şi 18 candidaţi care vor o catedră de educator, 18 care au susţinut testarea la limba şi literatura română, 15 la educaţie fizică şi 10 la limba engleză.

Rezultatele finale ale examenului vor fi făcute publice în data de 30 iulie.

În 2013, după afişarea rezultatelor examenului ocupare a unui post în învăţământul sucevean au fost depuse 128 de contestaţii.

714 candidaţi care aspiră la o carieră didactică au susţinut, la începutul săptămânii trecute, examenul de titularizare în învăţământul sucevean. Reamintim că la nivelul judeţului 77,87% dintre cei care au susţinut titularizarea au luat note peste 5. Asta înseamnă că vor putea ocupa un post didactic, cei cu note peste 7 ca profesor titular, iar cei cu note peste 5 ca suplinitor. 53,5% au luat peste 7, nota minimă pentru a ocupa un post ca titular.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul Şcolar Suceava, „din totalul de 714 lucrări transmise în centrele naţionale de evaluare ale examenului de titularizare, 158 au obţinut note sub 5, 224 au note aparţinând intervalului 5-6,99, iar 328 au note între 7 şi 9,99”. Doi candidaţi din judeţ au fost notaţi cu calificative maxime. Pentru cei care au promovat titularizarea cu note peste 7 sunt disponibile doar 91 de posturi cu viabilitate de patru ani, care pot fi ocupate pe perioadă nedeterminată (ca titular). Concurenţa cea mai mare se înregistrează pentru catedrele de învățător, geografie, engleză şi limba şi literatura română.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice în zilele de 31 iulie şi 1 august 2014. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă determinată se realizează în şedinţe publice organizate în perioada 4-5 august 2014.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 133 de contestaţii depuse la examenul de titularizare.
 Vizualizări articol: 1666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
133 de contestaţii depuse la examenul de titularizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei