Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 iul 2014 - Anul XIX, nr. 169 (5678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Mai multe tronsoane de drumuri naţionale din judeţul Suceava vor fi reabilitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a anunţat în cursul zilei de ieri că pe mai multe porţiuni de drumuri naţionale din judeţ se realizează lucrări de reabilitare a asfaltului. Florin Sinescu a ţinut să precizeze, în primul rând, că autoritățile sucevene au solicitat Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale alocarea unei sume de aproape 5,5 milioane de lei (55 de miliarde de lei vechi) pentru realizarea lucrărilor de reparații a Drumului Naţional 18 care face legătura dintre judeţele Suceava şi Maramureş. Florin Sinescu a declarat în cursul zilei de ieri că după rezilierea contractului cu firma Shapir Structures din Israel, care ar fi trebuit să realizeze lucrările de modernizare, drumul de la Iacobeni şi până la limita cu judeţul Maramureş a fost preluat de Secţia de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc. Florin Sinescu a precizat că în urma evaluărilor, suma necesară pentru reabilitarea tronsonului de 40 de kilometri din DN 18 de pe teritoriul judeţului Suceava ar fi de 5,46 milioane de lei, din care 3,6 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii asfaltice, 1,75 milioane de lei pentru refacerea parapeţilor, iar diferenţa de bani pentru completarea indicatoarelor rutiere şi pentru asigurarea scurgerii apelor.

Pe de altă parte, prefectul a spus că SDN Câmpulung Moldovenesc a mai solicitat fonduri pentru reabilitarea a cinci kilometri de covor asfaltic de pe DN 17 A, care leagă municipiile Câmpulung Moldovenesc şi Rădăuţi, prin pasul Palma. Florin Sinescu a spus că pe acest drum naţional au fost realizate deja lucrări de reabilitare a covorului asfaltic pe alţi cinci kilometri, de la pasul Palma spre Suceviţa. El a mai precizat că CNADNR a alocat deja 465.000 de lei, fără TVA, pentru refacerea marcajelor rutiere pe DN 17 A, DN 17 B (dinspre Vatra Dornei spre judeţul Neamţ) şi DN 2 E (Gura Humorului – Fălticeni).

Florin Sinescu a mai precizat că pentru Secţia de Drumuri Naţionale Suceava a fost alocată o sumă de 1,35 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii la covorul asfaltic de la DN 2 Suceava – limita cu judeţul Iaşi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe tronsoane de drumuri naţionale din judeţul Suceava vor fi reabilitate.
 Vizualizări articol: 2147 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Mai multe tronsoane de drumuri naţionale din judeţul Suceava vor fi reabilitate1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reabilitare trimis de
(24 iul 2014, 12:09:10
dl.prefect, reabilitati si trotuarele de pe strada Universitatii, Marasesti si cite altele.....strada Universitatii este extrem de aglomerata, masini peste tot, ocupa trotuare, ocupa aleile de intrare in piata, la diferite firme, ce facem?....
ne mutem noi, pietonii, pe strada, cui carucioare, oameni in virsta in bastoane, bolnavi si vai de ei,....... faceti ceva.....linga acele restaurante e plin de masini pe trotuar, nu luati nimeni masuri?
1.1  RE: Reabilitare trimis de
(24 iul 2014, 15:25:20
...subscriu!
2.   Si eu... trimis de
(24 iul 2014, 16:11:11
Trotuarele din Suceava sunt groaznice, nu au fost reabilitate de zeci de ani. De fapt tot orasul este terminat, o bataie de joc !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei