Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 iul 2014 - Anul XIX, nr. 169 (5678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

A doua şansă

34 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris pentru a participa la a doua etapă de admitere la liceu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Absolvenţii ciclului gimnazial care nu au prins un loc la liceu după prima repartizare computerizată din acest an au o nouă şansă de a fi admişi în învăţământul liceal, în cea de-a doua etapă de admitere.

Doar 34 de candidaţi s-au înscris şi şi-au depus opţiunile pentru admiterea în liceu pentru a-şi adjudeca unul din cele aproape 700 de locuri rămase neocupate după prima repartizare computerizată, care a avut loc în data de 15 iulie.

Dintre aceştia, 15 s-au înscris în cadrul claselor cu profil vocaţional sau sportiv. Şapte au optat pentru specializări ale Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava (doi la Arhitectură şi cinci la Conservare şi restaurare), iar opt s-au înscris la Liceul cu Program Sportiv Suceava. Aceştia nu intră în repartizarea computerizată care va avea loc astăzi, fiind deja admişi în aceste clase.

Pentru ceilalţi 19, repartizarea computerizată se va face în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de preferinţele elevilor înscrise în fişa de opţiuni.

La a doua etapă a repartizării computerizate au putut participa candidaţii din seria curentă, indiferent de vârstă, şi cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2014-2015, şi care au participat şi au rămas nerepartizaţi după prima etapă, sau nu au participat, din diferite motive, la prima etapă de admitere.
Pe 25 iulie, liceele vor transmite situaţia locurilor rămase libere în urma înscrierii candidaţilor admişi în cele două etape, iar în perioada 28-31 iulie vor fi rezolvate, de către comisia judeţeană de admitere, situaţiile speciale, respectiv cele privind candidaţii care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi cei care nu au participat la primele două etape.

În etapa a treia de admitere în licee, repartizarea computerizată va avea loc pe 4-5 septembrie, pentru elevii care nu au participat la nici o repartizare, care nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 34 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris pentru a participa la a doua etapă de admitere la liceu.
 Vizualizări articol: 1389 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
34 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris pentru a participa la a doua etapă de admitere la liceu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei