Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iul 2014 - Anul XIX, nr. 167 (5676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În familie

Socru acuzat de noră că a vrut să o violeze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii rădăuţeni au fost puşi, duminică după-amiază, în faţa unei situaţii inedite, o femeie acuzându-şi socrul că a încercat să o violeze. Primele cercetări însă nu au putut să confirme spusele femeii. Duminică după-amiază, o femeie de 27 de ani din comuna Horodnic de Sus a reclamat că în urmă cu câteva ore, socrul său, în vârstă de 65 de ani, a încercat să o violeze în camera unui hotel din municipiu. Mai exact, femeia, Viorica Nichiforiuc,  a declarat că duminică, în jurul orei 16.00, a fost apelată telefonic de socrul său, Vasile Nichiforiuc, care tocmai revenise din Suedia, ţară în care este rezident. Bărbatul i-a propus să se întâlnească la un hotel din Rădăuţi pentru a discuta viitorul căsniciei dintre ea şi fiul său, pentru că în căsnicia celor doi apăruseră nişte probleme. Femeia povestește că a fost de acord şi susţine că după ce a ajuns la hotel şi a intrat în camera socrului,  acesta ar fi încercat să o violeze, după ce ar fi dezbrăcat-o cu forţa şi ar fi blocat uşa camerei cu patul. Echipa poliţiştilor care s-a deplasat la hotel nu a putut stabili că cele reclamate de tânără sunt adevărate, constatând o serie de discordanţe între declaraţia ei şi cele descoperite în camera de hotel. Cei doi urmează să fie prezentaţi medicului legist, care va stabili dacă a fost cazul unei agresiuni. În aceste condiţii, bărbatului de 65 de ani i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub acuzaţiile de tentativă de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Socru acuzat de noră că a vrut să o violeze.
 Vizualizări articol: 5675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Socru acuzat de noră că a vrut să o violeze4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Luigi, Luigi... trimis de
(22 iul 2014, 11:45:36
Domnu' reporter, deci sunt niste probleme mari cu declaratia si totusi barbatului i-a fost intocmit dosar penal ? Sau a fost intocmit dosar penal cu privire la fapta ? Stii care e diferenta dintre "in rem" si "in personam" ? Sau te-ai documentat macar serios cu privire la ce ai scris ?
1.1  RE: Luigi, Luigi... trimis de
(22 iul 2014, 14:19:27
Diferenta e ca intre pic si poc, "cip si deil" lolek si bolek.Mey te crezi ca cam "camguruuu" dar in realitare ejti un cobotin "pretios" un pupincuist de meserie cu salariu pe felie.
1.2  RE: Luigi, Luigi... trimis de
(22 iul 2014, 14:24:56
Lasa, Gigi, dormi in continuare... tara te vrea asa cum esti...
1.3  RE: Luigi, Luigi... trimis de
(22 iul 2014, 14:52:11
Ai gandit ca un poiet mey "camguruu". Nasol pt. voi e "ca cam" bate vantu schimbarii si de la atat de multa folosire au devenit hiper desuete argumentarile cu iz psihiatric ca metode de "faultat" adversarul. Ideea de baza era ca te dai mare ca un pustiulica cu casu la gura cu niste termeni juridici. Bey baiete la oameni vorbesti pe limba lor daca ai aspiratii pulitice.
2.   Cum spuneam... trimis de
(22 iul 2014, 16:32:41
Cum spuneam , Gigi, dormi in continuare. Daca ai reusit sa vezi un iz politic in articolul asta sau in comentariile mele... De fapt, intre noi fie vorba, socru era uselist, nora pedelista iar eu sunt un comunist convins. Traiasca PCR , traiasca tov. ...escu
2.1  RE: Cum spuneam... trimis de
(22 iul 2014, 16:43:15
Mey eu nu vreau sa "epatez les bourgeois". Ma enerveaza parvenitii, invartitii, pretiosii de 2 lei intr-un cuvant ma enerveaza prostia invelita intr-un blat de shaorma oportunista si spoita cu pretentii de cultura.
3.   Domnu Luigi BĂRĂGOIU de ce nu va informati trimis de
(13 aug 2014, 00:54:45
Domnu Luigi BĂRĂGOIU, informaţile false de unde le-ai cules? De la cei care au reclamat la poliţie? Cine sînt indivizi care au reclamat la poliţie?
Tu ca jurnalist trebuie să cunosti foarte bine cînd scri un articol, să ai dovezi de la poliţie și justiţie, că fapta a avut loc și că indivizi care au ajutat pe Nichiforiuc Viorica sau bazat numai pe spusele ei născociri false înpotriva propriului socru.
Tu spui "pentru că în căsnicia celor doi (fiul si nora) apăruseră nişte probleme" acele probleme sînt că in 2012 sa comis un furt la de valori mari in care și Nichiforiuc Viorica a perdut bani și acuză că dacă nu ar fi fost casatorită cu fiul meu ea nu ar fi perdut bani că eu am fost acela care l-am sfatuit pe fiul meu sa plece din tara cu ea, cînd dupa aceia furtul a fost comis. Ea ne învinovatează pe noi ca sorci de bani perduţi la furt.
Dovada este că ea minte cînd ea a zis la poliţie că avut ciclu care a curs pe pat. Dar nu sa găsit de poliţie nici-o picatură de singe niciunde în camera. Paturile a fost scotocite de poliţie în toate felurile ca să gasească ceva și nu găsit, că nu sa întimplat.
Doctorul medic legist a considerat că eu sînt impotent și inactiv sexual din cauza unei herni neoperate de mult timp.
4.   Concluzia mea este trimis de
(13 aug 2014, 01:24:53
Concluzia mea este că Nichiforiuc Viorica este controlata de un club privat de prostituţie organizată. Concluzia am luato din cauza caă circulă fară acte de indetitate la ea in Rădăuţi și este supravegeată de diferite masini private de la o distanţă vizibilă. Bănuesc că pimpul ei înpreună cu ea a făcut reclamaţia falsă contra lui Vasile Nichiforiuc.
5.   Comentariu trimis de
(13 aug 2014, 01:42:26
Nu se știe ce sa întimplat că după cum se vede lucrurile sînt cam neclare si ciudate. Hai să fim sinceri, să nu găsească politia nicio dovadă si hotelul sa nu fi auzit nimic că numi vine să cred ca ea ar fi tăcut mută dacă sarfi intimplat așa. Asta sună ca o acuzatie falsă de la o postă. Să nu spun că am auzit că lucrează cum lucrează.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei