Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iul 2014 - Anul XIX, nr. 167 (5676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Licitaţie

Şapte companii luptă să prindă contractul de salubrizare a Sucevei pe următorii şapte ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Contractul de salubrizare stradală şi de întreţinere a spaţiilor verzi din municipiul Suceava, în valoare de 5,5 milioane de euro, a atras numeroşi ofertanţi, din toate colţurile ţării.

Luni dimineaţă, la sediul Primăriei Suceava, până la ora 10.00, au fost depuse şapte oferte, atât din partea unor puternice companii de salubrizare, cu activitate la nivel naţional, cât şi din partea unor companii locale, care prestează activităţi de salubrizare în mai multe localităţi din judeţ.

„Concurenţa este strânsă, iar prezenţa unui număr atât de mare de concurenţi poate duce la obţinerea unor preţuri cât mai mici pentru serviciile care trebuie prestate de către firma de salubrizare a oraşului”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, care speră ca noua licitaţie să nu fie din nou dată peste cap de „sarabanda contestaţiilor”, aşa cum s-a întâmplat cu cea pornită în 2012.

Lupta pentru obţinerea contractului de prestare a serviciilor de salubrizare stradală pentru o perioadă de şapte ani de zile se poartă între Rosal Grup Bucureşti, Romprest Energy Bucureşti, REBU Bucureşti, Diasil Service Suceava, SC Urbana Bistriţa, Financiar Urban Piteşti şi  Asocierea Florconstruct SRL Suceava şi Bratner Cluj-Napoca.

Plicurile cu ofertele depuse de cei şapte competitori au fost deschise tot luni, de la ora 12.00, urmând ca în decurs de câteva zile să fie analizate de către comisia de licitaţie.

Valoarea anuală a contractului este de 3.463.560 lei fără TVA, iar pentru întreaga perioadă contractuală, de şapte ani, nu opt ani, cum era la licitaţia pornită în 2012, valoarea este de 24.244.920 lei fără TVA.

Desemnarea unui nou operator de salubrizare stradală a fost blocată de contestaţii şi acţiuni în instanţă timp de doi ani de zile, ajungându-se până la anularea licitaţiei şi reluarea sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte companii luptă să prindă contractul de salubrizare a Sucevei pe următorii şapte ani.
 Vizualizări articol: 1710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Şapte companii luptă să prindă contractul de salubrizare a Sucevei pe următorii şapte ani3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nea primare! trimis de
(22 iul 2014, 19:03:33
Daca nu-i verifica nimeni cum e facuta salubrizarea si daca nu se aplica efectiv penalizari sau se reziliaza contractul pentru neindeplinirea curatenia in Suceava o sa fie ca si pana acuma...adica LA PAMANT!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei