Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iul 2014 - Anul XIX, nr. 157 (5666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Lungu nu este de acord cu sistarea furnizării apei calde în tot oraşul pentru lucrări la reţelele de termoficare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, nu agreează varianta sistării furnizării apei calde în luna august în tot municipiul, pentru ca Termica să execute lucrări de înlocuire a unor conducte la magistrala principală.

Lungu a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că unul dintre cei doi administratori speciali de la Termica, Marin Marinoiu, l-a informat că ar vrea ca luna viitoare să oprească apa caldă două sau trei săptămâni pentru a putea executa reparaţii capitale la conductele de termoficare din zona industrială.

Primarul a spus că este de acord cu executarea unor lucrări, dar punctual, cu sistarea furnizării apei calde doar în zonele respective şi nu în întreg oraşul. El consideră că lucrările ar putea fi executate şi în alte luni, nu doar în august.

„Primăria municipiului Suceava nu are în intenţie ca în august să sisteze total furnizarea apei calde în oraş. Sunt câteva lucrări care ar trebui făcute, dar noi am zis că le facem punctual, cu oprirea apei calde pe zone. Ieri dimineaţă (nr. marţi dimineaţă) la ora 9 am aflat şi eu din partea administratorului special de la Termica că vrea să facă o lucrare de schimbare a unor conducte în zona industrială. Eu ca primar nu am nici un interes să facem oprire totală de apă caldă în luna august. Am vorbit şi cu furnizorul de energie termică firma Bionergy, care vrea să funcţioneze în luna august”, a spus Lungu.

Primarul a subliniat că sistarea totală a furnizării apei calde în municipiul Suceava nu este benefică din punct de vedere economic, deoarece există riscul ca populaţia să nu-şi mai achite facturile. Or, în opinia primarului, acest lucru ar fi extrem de dăunător, pentru că şi aşa restanţele populaţiei sunt foarte mari, de circa patru milioane de euro.

Mai mult, a spus Lungu, luna august este o lună cu multe evenimente care atrag turişti şi nu este indicat ca Suceava să rămână fără apă caldă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu nu este de acord cu sistarea furnizării apei calde în tot oraşul pentru lucrări la reţelele de termoficare.
 Vizualizări articol: 1650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Lungu nu este de acord cu sistarea furnizării apei calde în tot oraşul pentru lucrări la reţelele de termoficare3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vechea problema, in august... trimis de
(10 iul 2014, 14:00:42
Într-un oras normal asemenea probleme cu apa calda nu ar trebui sa apara.
Apa calda, ca si caldura din apartamente, reprezinta dreptul la viata, la civilizatie...
2.   Nu esti de moda veche, ciocoii sunt noi. trimis de
(10 iul 2014, 14:53:15
Nea Marine, sper sa-i tragi lui Suca de Bucovina( primatul inferior) presul de sub picioare, dar tot nu mai porniti Termica.
3.   Sa vad cat puteti face, daca nu e bun si prazul. trimis de
(10 iul 2014, 15:06:25
Sfatul meu e ca prima data e sa cunosti lumea, terenul si lucrul cu oamenii e foarte important, multi neglijeaza. Dupa aceea e sa deschizi un site unde spuneti ce faceti si ce intentii aveti zi de zi, ca lumea sa aiba incredere. Multi cred ca manariti resturile din cet si va spalati pe maini. Si ultimul lucru, dati o adresa de email daca doriti sfaturi, sunt unii care cunosc centrala mai bine decat Dumitrescu.
4.   Spor la treaba, nea Marin. trimis de
(10 iul 2014, 15:24:41
Prima miscare e sa-ti pregatesti t-urile tot cu flanse si blid. Apoi, tai teava de Dn 800 sau 700 si te apuci sa sudezi t-urile. Iti ia 8h pe sudura executata de un sudor in 2 straturi. Lucrarea nu dureaza mai mult de 12 ore daca ai totul pregatit. Asta inseamna sa lucrezi in regim de avarie.
5.   ...alti sponsori trimis de
(11 iul 2014, 11:39:18
Nu de grija noastra il doare pe domnul Primar ci mai degraba aservirea fata de Bio-energy care trebuie sa furnizeze continuu ca sa aiba de unde incasa. Va amintiti de anii trecuti cand nea Ionel sprijinea oprirea toata luna august??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei