Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 iul 2014 - Anul XIX, nr. 150 (5659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Din nou amânat

Nordic Skate Park va fi finalizat în maximum două săptămâni, promite primarul Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parcul de distracţii cu role din municipiul Suceava, Nordic Skate Park, nu a fost nici ieri inaugurat, deşi constructorul se angajase să finalizeze lucrările până la 1 iulie. Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat ieri că a avut o nouă discuţie cu constructorul pe tema finalizării investiţiei, iar acesta s-a angajat că în următoarele două săptămâni parcul va fi gata pentru recepţie. „Ne-au spus că la 15 iulie este gata, dar eu cred că vor încheia cu câteva zile mai devreme, la 10 iulie”, a afirmat optimist primarul.

Licitaţia de realizare a Nordic Skate Park a fost câştigată de firma Civica, la începutul lunii noiembrie a anului trecut. Parcul de distracţii ar fi trebuit să fie finalizat până în data de 26 iunie 2014, dar conducerea municipalităţii sucevene spera să facă inaugurarea la 1 iunie, de Ziua Copilului. Constructorul nu a reuşit însă să respecte termenele asumate, în parte din cauza numărului mare de zile ploioase, care nu au permis efectuarea unor lucrări. Deşi investiţia nu este încheiată, adolescenţii pasionaţi de role şi bicicliştii au testat demult pista şi frecventează parcul în mod curent.

Nordic Skate Park se află în apropierea Patinoarului Areni. Are în total 2.426 de mp, cu o suprafaţa de rulare din beton armat de 1.556 mp. Pe lângă căile de acces şi alte spaţii necesare utilizatorilor pistei, în parc este amenajat şi un spaţiu verde, de 380 mp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nordic Skate Park va fi finalizat în maximum două săptămâni, promite primarul Lungu.
 Vizualizări articol: 4812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Nordic Skate Park va fi finalizat în maximum două săptămâni, promite primarul Lungu2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asteptam... trimis de
( 2 iul 2014, 12:04:09
De obicei astfel de parcuri se realizeaza din materiale compozite, mai rar din beton, iar in acest ultim caz se executa niste finisaje de exceptie. Plus ca trebuie calculate niste unghiuri de viraj pe acolo si portiuni de decelerare. Nu stiu cine a proiectat si executat "jucaria" asta, dar pana la sfarsitul anului sigur o sa avem niste fracturi sau chiar un deces. Sa dea Dumnezeu sa nu fie asa, dar . . .
2.   Mizerie trimis de
( 2 iul 2014, 12:32:41
Orasul e plin de gropi, mizerie, mirosuri pestilentiale, lipsa locurilor de parcare, spatii verzi neingrijite, statii de autobuz distruse, sisteme de canalizare nefunctionale si Lungu face parc pentru skating. Nu mai stii Ioane... cum sa sifonezi banii?
2.1  RE: Mizerie trimis de
( 3 iul 2014, 11:01:34
Esti penibil, daca copilul tau practica acest sport, nu mai comentai, dar daca nu, gata nu mai poti tu de statiile de autobuz distruse.Chiar daca primarul facea tot ce ai scris tu acolo, tot erai nemultumit.Ca doar asa e romanul, nemultumit tot timpul.Pentru toti cei care comenteaza impotriva acestui parc, sa mearga in centru, in spatele casei de cultura si sa vada cati copii practica acest sport.Si apoi sa isi imagineze ca unul din copii aceia este al lui...
3.   Parc pentru skating de ce ? trimis de
( 2 iul 2014, 13:01:07
De ce ? s-a distrus un parc plin de verdeata in care lumea se relaxa dupa ce iesea de la slujba . Noi nu avem un cinematograf in Suceava , suceavenii sunt obligati sa se duca in alte orase , suntem in 2014 totusi , rusine sa va fie .
4.   ... trimis de
( 2 iul 2014, 19:06:54
Respectivul parc de distractii a fost prevazut cu parcare ?
Sau o sa parcam pe unde "e loc", eventual in parcarea de la Kaufland, unde parcheaza si cei care au treaba la politie sau la centrul comercial.
5.   Si parcurile dispar, precum copacii!!! trimis de
( 2 iul 2014, 21:40:27

Iarba verde de acasa: parculetele mici printre blocuri si in general spatiile verzi cu bancute ici si colo, dispar treptat, treptat!!!!.... ca asa vrea primaru'!
In parcurile existente au inceput sa se faca diferite constructii mici ca apoi se apara iar blocurile. Copacii iarba, florile, spatiile verzi.... in viziunea primariei sunt sursa lor de imbogatire.
Cui sa ne plingem ca ne sufocam in propriul nostru oras!?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei