Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iun 2014 - Anul XIX, nr. 141 (5650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Merite

Colegiul Naţional „Petru Rareş” şi-a premiat olimpicii şi elevi distinşi la competiţii internaţionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava a organizat, ieri, în sala mare a Casei de Cultură, evenimentul festiv „Bucuria Vacanţei”, o gală în cadrul căreia au fost premiaţi elevii care au obţinut cele mai bune performanţe la nivelul unităţii de învăţământ, dar şi cei care au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale. Elevii de frunte, cu rezultate deosebite, au primit inclusiv premii în bani, de până la 500 de lei. Premiile speciale pregătite pentru aceştia au fost oferite de sponsorul Ursa Mare. 

Au fost premiaţi elevii: Ştefan Şerban Şlincu, pentru o menţiune obţinută la Olimpiada Naţională de Informatică şi pentru participarea la Olimpiada Naţională de Matematică, Bogdan Manghiuc, medaliat cu bronz la Olimpiada Naţională de Matematică, şi Nicolae Andronic-Gorcea, pentru premiul I obţinut la Olimpiada Naţională de Biologie, care i-a adus calificarea în lotul lărgit al României, el urmând a participa la Olimpiada Internaţională de profil.  

Alţi patru elevi au fost felicitaţi şi premiaţi pentru participarea şi obţinerea de medalii la concursuri internaţionale de inventică. Vlad Pavel şi Ionatan Lavric au obţinut în acest an şcolar medalia de argint la Olimpiada internaţională a proiectelor de mediu şi sustenabilitate, iunie 2014, în timp ce Ştefan Dascălu şi Octavian Coca au obţinut calificarea la un concurs internaţional de inventică ce a avut loc la Los Angeles (Internaţional Science and Engineering Fair).

Pentru performanţe la nivel naţional au mai fost premiaţi: Adrian Petraş, medalie de bronz la Olimpiada de Fizică, Ciprian Tuchiluş, menţine la Olimpiada de Geografie, Iasmina Maria Răceanu, două premii speciale la Olimpiada de Limba Română (calificare internaţională), Adela Ela Căşuneanu, premiu special la Olimpiada de Limba Română, Daniela Petrovici, menţiune la disciplina Lectură, Claudia Monica Balac, locul I la Olimpiada de Limba Polonă, Andrei Vlad Bădeliţă, medalie de argint la Olimpiada de Informatică, Ştefan Dascălu, menţiune la Olimpiada de Biologie, şi Alexandra Diana Tănase, menţiune specială la Olimpiada de Chimie.

Gala festivă organizată ieri în incinta Casei de Cultură Suceava a fost prezentată de Daniela Dungeanu, directorul unităţii de învăţământ. Aceasta a avut parte de o mare surpriză pregătită de o colegă, care i-a pus pe cap o coroniţă şi i-a cântat, împreună cu întreaga sală, „La mulţi ani”, urarea venind la aniversarea a jumătate de secol de viaţă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul Naţional „Petru Rareş” şi-a premiat olimpicii şi elevi distinşi la competiţii internaţionale.
 Vizualizări articol: 3165 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Colegiul Naţional „Petru Rareş” şi-a premiat olimpicii şi elevi distinşi la competiţii internaţionale4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei