Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iun 2014 - Anul XIX, nr. 135 (5644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Răzbunare

Adolescenţi umiliţi public de o tânără supărată pe comentariile postate de minori la o fotografie în care apărea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi adolescenţi, o fată de 16 ani şi un băiat de 15 ani, ambii elevi la o şcoală din Vatra Dornei, au fost puşi în situaţii umilitoare de o tânără din localitate. Lavinia Racz, de 25 de ani, a dorit să se răzbune pe cei doi elevi pentru că aceştia au avut o opinie nu tocmai favorabilă despre tânără, după ce pe Facebook au apărut fotografii considerate indecente şi provocatoare de către minori.

Opinia adolescenţilor a fost subiect de dispută pe chat între aceştia şi Lavinia Racz, iar în final tânăra a decis că trebuie să le dea o lecţie celor doi „obraznici”.

Primul a căzut victimă băiatul, pe care Lavinia Racz l-a găsit într-un club din Vatra Dornei, unde acesta se afla împreună cu alţi cinci colegi de şcoală.

Tânăra l-a lovit cu palma peste faţă pe adolescent şi l-a obligat să îngenuncheze şi să-i sărute mâna. Acest lucru se întâmpla marţi, 10 iunie, dar Lavinia Racz a considerat că răzbunarea nu este totală dacă scena nu este şi imortalizată.

Aşa încât a doua zi a revenit în acelaşi club, unde a dat din nou peste băiatul de 15 ani, iar povestea de marţi s-a repetat. Cu singura diferenţă că un amic al Laviniei Racz, un adolescent în vârstă de 17 ani, a fotografiat totul, iar imaginile umilitoare au ajuns pe internet.

 

Mesaje de ameninţare şi pe Facebook formulate de Lavinia Racz

Nici minora care a pus la îndoială moralitatea Laviniei Racz nu a scăpat prea simplu. De această dată umilinţa s-a produs în plină stradă, în centrul municipiului Vatra Dornei.

Adolescenta a fost interceptată de Lavinia Racz pe strada Luceafărului, lângă librărie, iar acolo i s-a cerut să se aşeze în genunchi, aşa cum se vede şi din fotografiile postate pe Facebook, unde a fost ameninţată şi i s-a solicitat să-şi ceară scuze.

După ce imaginile au devenit publice pe internet, mai multe persoane au încercat să-şi expună un punct de vedere. Şi de această dată, Lavinia Racz s-a enervat şi nu a ezitat să-i ameninţe pe cei care erau împotriva metodelor folosite de ea pentru pedepsirea adolescenţilor.

„Aveti grija care mai luati poze d la mn d pe prof și comentați aiurea vizavi d pozele cu cei 2, urmati mai rau si nu ma intimideaza pe mn nimic grija mare cum copiati pozele ca dacă aflu ca mai sunt pozele astea la cnv pe prof va fi mult mai rău... vedetiva d treeaba voastra”, este mesajul de ameninţare transmis pe Facebook de Lavinia Racz.

 

Poliţia Vatra Dornei s-a autosezitat despre acest caz şi a demarat o anchetă

Scenele de umilinţă la care au fost supuşi cei doi adolescenţi au făcut vâlvă în micul oraş montan, iar totul a ajuns şi la urechile poliţiştilor. Aceştia s-au autosesizat despre incidentele în care au fost implicaţi elevii şi au deschis două dosare penale, unul pentru ameninţări şi celălalt pentru lovire şi alte violenţe, în cazul loviturilor aplicate de Lavinia Racz băiatului.

„Ne-am autosesizat despre incidentele petrecute în această săptămână şi am discutat cu cei doi adolescenţi, care în prezenţa părinţilor au înaintat plângeri penale. Cercetările vor continua pentru a stabili exact cum s-au petrecut lucrurile şi în funcţie de cele constatate se vor lua măsurile legale”, a declarat comisarul-şef Dorel Aiacoboae, şeful Poliţiei Vatra Dornei.

 

Lavinia Racz: „Nu i-am atins nici cu un deget şi nici nu i-am maltratat”

Lavinia Racz recunoaşte că a avut o serie de controverse cu cei doi minori pe site-urile de socializare şi s-a supărat pe ei după ce „şi-au permis să mă jignească”.

Tânăra spune că i-a întâlnit prin Vatra Dornei pe adolescenţi, iar aceştia, din proprie iniţiativă, şi-au cerut scuze.

„Nu i-am atins nici cu un deget şi nici nu i-am maltratat. Nu i-a ameninţat nimeni. De bună voie s-au pus în genunchi şi şi-au cerut scuze, şi asta a fost tot”, a arătat dorneanca.

În ceea ce priveşte dosarul penal care i s-a deschis de către Poliţia Vatra Dornei, Lavinia Racz are o versiune aparte: „Este un domn Tărniceru la Poliţia Vatra Dornei care mă ameninţă şi mă înjură. Cred că are ceva personal cu mine, dar am să-i fac plângere la Suceava”.

Lavinia Racz a admis că a postat pe Facebook fotografiile cu cei doi adolescenţi care stăteau în genunchi în faţa ei, dar nu consideră că i-ar fi umilit în vreun fel. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescenţi umiliţi public de o tânără supărată pe comentariile postate de minori la o fotografie în care apărea.
 Vizualizări articol: 15204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 9 voturi
Adolescenţi umiliţi public de o tânără supărată pe comentariile postate de minori la o fotografie în care apărea2.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare e gradina trimis de
(14 iun 2014, 11:06:04
inca o analfabeta care a facut limba romana cu paznicul in tura de noapte
2.   Super stire trimis de
(14 iun 2014, 11:36:58
Adevarul e ca asta este un articol demn de prima pagina a acestui ziar. De ce nu spuneti si de Cezarica, elev in clasa a doua care i-a mincat napolitana colegului de banca in timpul orei de educatie fizica. Ar fi o stire de senzatie...
3.   Un fel de pitzi bucovineana trimis de
(14 iun 2014, 11:43:10
Cam asta doreste sa fie don'soara(cam analfabeta-fie vorba intre noi).Oricum este ceva de apreciat la ea:cre ca poate injura juma' de ora fara sa se repete!
4.   GOLANEALA MOLDOROMANEASCA trimis de
(14 iun 2014, 12:10:03
Astias pitipoance de Bucovina, ce sa facem,asta este facebookul americanesc care ni-l baga pe gat si europenii,nu zic esti liber sa comunici,dar nu in halul romanesc,adica bagabontesc cum comunica romanii de pretutindeni,asta este,si eu socializez pe facebook-ul asta dar cu bun simt.
5.   Mare TUTĂ, mare!!!!! trimis de
(14 iun 2014, 12:22:09
Deci ea e tuta cu anunţul de pe Mercador: "Vand karte de gramatik. Eu meam faqt treab-a cu ia."
6.   Comentariu trimis de
(14 iun 2014, 12:50:36
Articol de toata jena cu care de fapt ne-am obisnuit-atat poate dl.Sandrino Neagu, dar ce este mai grav este ca tineri de 15 ani petrec in cluburi , consumand sigur ''limonada'', vorba shakesperiana: ''asta-i intrebarea''!
7.   Comentariu trimis de
(14 iun 2014, 18:20:27
O tiganca borata!
8.   Comentariu trimis de
(14 iun 2014, 20:13:03
Ehe...Daca as fi fost eu tatal unuia dintre copii, as pune-o la fel in genunchi (dar nu pentru a-si cere scuze)...Nu inteleg cum este inca in libertate. Intr-o tara democratica pentru o fapta de asa natura contra minorilor, nu o poate salva nici dracul. M@rtii m@ti jig@die pen@l@....
9.   O PENALA JEGOASA trimis de
(15 iun 2014, 18:53:26
SA-I PUPI MANA L A ASA UNA CARE A INCEPUT SA SE PROSTITUEZE DE LA 12 ANI DREPT DOVADA CA A FOST SI RASA IN CAP PE LA ACEA VARSTA SI PLUS DE ASTA CRED CA ARE TOATE BOLILE VENERICE CE TUPEU SA AI SA PUI 2 COPII SA-TI PUPE MANA PENALO???ALTA IN LOCUL TAU NU AR AVEA TUPEU SA IASA PE STRADA NU SA MAI SA SE SI SUPERE CAND OAMENII DIN ORAS COMENTEAZA CA ESTI O PEROSTITUATA PT CA ASTA ESTI O TIGANCA DE LA ILVA DE ULTIMA SPETA SI AR FI BINE SA TE DUCI SI SA LE CERI SCUZE COPIILOR SI PARINTILOR DAR LA CEI 4 ANI LA CARE AI FOST LA SCOALA NU CRED CA STII TU CE-I RESPECTUL

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei