Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2014 - Anul XIX, nr. 122 (5631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Privat de libertate

Rădăuţeanul suspectat de dispariţia a trei surori rămâne în continuare după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rădăuțeanul Vasile Lavric nu a reușit să-i convingă nici pe magistrații de la Curtea de Apel Bucureşti că poate fi cercetat în libertate, aşa încât îşi va duce până la capăt şi cea de-a doua lună de arest preventiv. Arestat pentru o tentativă de omor comisă în urmă cu 14 ani, bărbatul acum în vârstă de 56 de ani se află în spatele gratiilor de pe 15 aprilie. Recent, Tribunalul Bucureşti i-a prelungit mandatul de arestare emis iniţial pentru încă 30 de zile, dar Vasile Lavric a sperat ca în contestaţie să aibă parte de o soluţie favorabilă.

Între timp, ancheta demarată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie continuă cercetările, dar până în prezent se pare că nu există elemente spectaculoase care să-l incrimineze pe Vasile Lavric pentru dispariţia celor trei surori Iordache, dintre care una i-a fost soţie.

În timp ce procurorii caută cu disperare probe concludente, familia din Rădăuţi a lui Vasile Lavric îl apără cu străşnicie. Actuala concubină a rădăuţeanului şi fiul acestuia cu Nicoleta Lavric, una dintre dispărute, susţin că femeia se află în Italia şi trăieşte, dar fără a putea aduce vreo dovadă în acest sens.

Lavric se află în arest preventiv pentru că în 2000 şi-ar fi lovit soţia de atunci, Nicoleta Lavric (fostă Iordache), cu un ciocan în cap. Femeia a dispărut cinci ani mai târziu, pe când avea 31 de ani. La câteva luni distanţă avea să dispară şi cea de-a treia fată, Ramona (18 ani), cu care mecanicul auto avea un copil, făcut în timp ce era căsătorit cu sora ei Nicoleta.

Prima dintre surorile Iordache, Iuliana, a dispărut în 1995, la vârsta de 16 ani, şi se zvoneşte că şi cu aceasta mecanicul auto ar fi avut o relaţie amoroasă.

 

Săpăturile din curtea lui Vasile Lavric au scos la iveală doar oase de animale

Pentru a face legătura între Vasile Lavric şi dispariţia celor trei surori, anchetatorii au „arat” practic curtea gospodăriei acestuia din Rădăuţi. Dotaţi cu instrumente de căutare de ultimă generaţie, anchetatorii au săpat în diferite locuri. Primele fragmente osoase, descoperite la intrarea într-un garaj din curtea unde se află şi atelierul auto, s-au dovedit a fi de provenienţă animală. Ulterior, echipele de căutare s-au întors la Rădăuţi şi săpăturile s-au extins şi în veranda casei părinţilor mecanicului auto, iar sub duşumele au găsit alte fragmente osoase. Numai că, şi de această dată, după câteva zile, s-a stabilit că şi acele fragmente ar fi tot de animal.

Rămâne un mister, cel puţin până în acest moment, unde sunt cele trei surori Iordache şi dacă într-adevăr Vasile Lavric nu are nici o legătură cu aceste dispariţii ori şi-a jucat rolul atât de bine încât nimeni nu-l poate acuza de comiterea vreunei fapte penale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădăuţeanul suspectat de dispariţia a trei surori rămâne în continuare după gratii.
 Vizualizări articol: 2500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Rădăuţeanul suspectat de dispariţia a trei surori rămâne în continuare după gratii5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(30 mai 2014, 11:55:14
pana la urma va aduce probe suficiente sa-l incrimineze pe criminal.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei