Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2014 - Anul XIX, nr. 117 (5626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Ilie Clipa (fost Chifan), zis „Prinţu”, şi Sorin Daniel Colev, zis „Tom”, condamnaţi pentru un viol comis acum 11 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un dosar vechi din 2003 este pe cale să se soluţioneze. Judecătoria Galaţi, acolo unde a fost strămutat dosarul, a dat recent verdictul în ceea ce-i priveşte pe Ilie Clipa (fost Chifan), zis „Prinţu”, şi Sorin Daniel Colev, zis „Tom”. Cei doi au fost judecaţi pentru un viol comis în seara zilei de 30 august 2003, iar victimă a fost Veronica Juravle, o fată din Brodina.

Pentru infracţiunea de viol, „Prinţu” a primit 5 ani de închisoare, iar pentru complicitate la viol, „Tom” a fost condamnat şi el tot la 5 ani de închisoare. Pedepsele care sunt cu executare nu au caracter definitiv şi pot fi atacate la instanţele superioare.

Veronica Juravle a povestit în septembrie 2003, în exclusivitate pentru Monitorul de Suceava, cum a căzut victimă actului de viol.

„La 6:30, după-amiază, am ieşit de la serviciu, am stat acasă o oră şi ceva şi apoi m-am dus la ocazie, pentru a merge la părinţi, aşa cum făceam în fiecare weekend. Deci, m-am dus la ocazie, unde stă toată lumea, într-o staţie de taximetre. M-am urcat într-o maşină, care avea doar două portiere şi în faţă erau doi bărbaţi. Mai urcase cineva în maşină împreună cu mine şi m-am gândit, totuşi, că nu va fi nici o problemă, chiar dacă maşina oprise fără ca eu să-i fac semn. Am plecat spre Marginea, dar maşina a luat-o, la un moment dat, la dreapta, spre Horodnic, cu scopul să-l ducă pe cel din spate la discotecă la Horodnic. După ce urcasem în maşină am constatat că cei doi bărbaţi care stăteau în faţă îl cunoşteau pe cel care urcase odată cu mine. Aşadar, maşina a luat-o spre Horodnic, urmând ca apoi să se întoarcă şi să mă ducă pe mine la Marginea. I-am întrebat de ce nu mă duc pe mine mai întâi la Marginea, iar ei au spus că înconjoară, dar vor să-şi ducă prietenul la Horodnic şi să stau fără grijă cu mă vor duce apoi la Marginea”, a fost începutul coşmarului pentru Veronica Juravle.

 

Veronica Juravle, ameninţată că va fi tăiată pe faţă, iar casa părinţilor va fi incendiată

Ulterior, după ce prietenul celor doi a fost lăsat la discotecă, maşina a plecat spre Vicov, iar fata a început să intre la bănuieli. Le-a cerut în mai multe rânduri celor doi să oprească maşina şi să-i permită să coboare, dar aceştia au refuzat de fiecare dată. În tot acest timp, Veronica Juravle a vorbit la telefon cu mama ei şi a ţinut-o la curent cu ceea ce se întâmpla.

„La un moment dat am plecat spre Marginea, dar maşina a luat-o pe un drum de ţară, pe câmp, la dreapta. I-am întrebat ce fac, iar ei mi-au spus că <mergem să ne destrăbălăm puţin>. Am încercat să deschid portiera la maşină, să sar, dar au început să mă înjure, că le zgârii maşina. Îmi spuneau să nu fiu proastă, că nu am unde fugi. Amândoi mă ameninţau, dar în special <Tom>. Aveam telefonul lângă mine, pe banchetă, şi am sunat-o pe mama mea. Nu l-am ridicat, am aşteptat să răspundă şi după ce a răspuns am strigat la ea, plângând: <Mamă, salvează-mă>. <Tom>mi-a smuls atunci telefonul din mână, l-a închis şi l-a pus pe bord. A oprit apoi maşina, m-au forţat să cobor şi apoi a urmat toată acea poveste groaznică. După acele clipe de coşmar mi-au spus să am grijă ce vorbesc. Mi-au spus că pot să mă duc să-i reclam oriunde, că ei au relaţii şi nu au ce să păţească. Spuneau că dacă îi dau în judecată ne vom judeca un an, doi, trei şi, oricum, ei nu vor avea nici o problemă. Au zis că mă sfătuiesc să-mi caut de treabă şi, văzându-mă că plâng, mi-au spus să mă liniştesc şi să mă duc acasă, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. <Tom>mi-a spus că dacă voi vorbi cu cineva despre ce s-a întâmplat, îmi va tăia faţa, mă va omorî. Apoi a început să ameninţe că îmi va omorî părinţii şi le va da foc la casă”, a mai completat Veronica Juravle.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Clipa (fost Chifan), zis „Prinţu”, şi Sorin Daniel Colev, zis „Tom”, condamnaţi pentru un viol comis acum 11 ani.
 Vizualizări articol: 5101 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ilie Clipa (fost Chifan), zis „Prinţu”, şi Sorin Daniel Colev, zis „Tom”, condamnaţi pentru un viol comis acum 11 ani1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(25 mai 2014, 16:34:24
e prea putin pentru animalele astea
2.   Mancaiar cancerul trimis de
(25 mai 2014, 20:02:55
cristosi mami lor de giboni sugatori si jicoveni  ☭ i si sclavi crapauar ranza in ei si mancaiar canceru si leucemia

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei