Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2014 - Anul XIX, nr. 117 (5626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Caz rezolvat

Copilul dispărut la Târgoviște, găsit în tren, în Gara Vereşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Copilul în vârstă de 14 ani din Târgovişte, vicecampionul la karate fugit de acasă de joi cu o sumă importantă de bani, a fost găsit, ieri după-amiază, pe raza judeţului Suceava, în Gara Vereşti.

Ciprian Verdeş urcase la ora 11.00, din Gara de Nord, în trenul IR 1753, Bucureşti Nord – Suceava, care are şi vagoane de Botoşani, şi se afla într-unul dintre acestea din urmă. În jurul orei 17.30, când trenul a ajuns la Vereşti, un localnic care se afla în barul de pe peron l-a observat pe băiat. L-a recunoscut imediat pentru că văzuse poza lui la TV pe parcursul zilei şi a sunat la 112. 

„Am văzut cazul băiatului dat la ştiri, l-am văzut prin geam de aici din local, era pe peron şi umbla dezorientat. Mi-am dat seama imediat că este el, l-am recunoscut şi am sunat la 112”, a relatat bărbatul care s-a recomandat doar Liviu. 

 

Minorul a refuzat să vorbească cu poliţiştii de la Vereşti ori cu asistentul social

Un lucrător de la Postul de Poliţie Vereşti a venit în scurt timp la faţa locului şi l-a preluat pe băiat. L-a dus la Postul de Poliţie Vereşti, unde a ajuns în scurt timp şi asistentul social de la primăria locală. Băiatul a refuzat elegant să povestească cum a ajuns în zonă şi ce voia să facă la Botoşani.

După o scurtă perioadă petrecută în postul de poliţie, minorul a fost dus cu maşina poliţiei către Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Minorilor Suceava. De aici va fi preluat probabil astăzi şi dus acasă.

Băiatul avea un rucsac în spate, era într-o stare fizică bună şi mai avea asupra sa 2.200 de lei. Băiatul plecase de acasă cu 500 de lire sterline.

 

Şi-a pregătit plecarea şi a dispărut

Ciprian Verdeş a plecat de acasă, joi dimineaţă, ca în orice zi normală, spre şcoală. Nu a ajuns însă la cursuri, iar ulterior s-a aflat că minorul şi-a pregătit plecarea. Şi-a luat actul de identitate, telefonul mobil pe care îl primise recent de la tatăl său şi suma de 500 de lire. Mai mult, şi-a șters din calculatorul de acasă toate pozele şi documentele. De asemenea, şi-a şters şi pagina de Facebook. Tânărul practică karate şi are la activ un titlu de vicecampion naţional la o disciplină de minicadeţi.

Anchetatorii urmează să stabilească traseul pe care s-a deplasat băiatul de joi, de când  a fugit de acasă, şi până când a fost găsit la Vereşti. 

Reamintim că în luna februarie a acestui an, o minoră, Iulia Ionescu, în vârstă de 15 ani, care a fugit de acasă, din Bucureşti, a fost găsită tot în tren după ce venise în judeţul Suceava, la Mănăstirea Sihăstria Rarăului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copilul dispărut la Târgoviște, găsit în tren, în Gara Vereşti.
 Vizualizări articol: 1988 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Copilul dispărut la Târgoviște, găsit în tren, în Gara Vereşti5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei