Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2014 - Anul XIX, nr. 116 (5625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

S-a pierdut

Poliţistul prins în flagrant în timp ce lua şpagă a vrut să scape cu fuga

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agentul-şef adjunct Dorel Jitaru a stat după gratii doar 18 ore, el fiind eliberat aseară în jurul orei 18.00.  După ce au analizat probele din dosar şi propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, magistraţii de la Tribunalul Suceava au decis că poliţistul rădăuţean nu trebuie arestat. Împotriva acestuia a fost luată totuşi măsura interdicţiei de a părăsi judeţul Suceava. Soluţia de ieri nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava.

Marius Rădăcină, avocatul care l-a reprezentat pe agentul-şef adjunct Dorel Jitaru, consideră că soluţia este una corectă. „În mod judicios, Tribunalul Suceava a hotărât că buna desfăşurare a procesului penal nu este împiedicată de cercetarea în libertate a poliţistului”, a opinat avocatul Marius Rădăcină.

Agentul-şef adjunct Dorel Jitaru este acuzat de infracţiunea de luare de mită, după ce miercuri după-amiază a fost prins în flagrant în timp ce lua 300 de euro de la un bărbat pe care-l identificase în trafic cu un permis de conducere fals.

Negocierile dintre agentul Biroului Poliţiei Rutiere Rădăuţi şi şoferul cu permis fals s-au derulat în mai multe runde. Iniţial, bărbatul a oferit suma de 200 de lei, iar miercuri cele două părţi s-au întâlnit din nou pentru a finaliza afacerea.

Supărat că nu a primit înapoi permisul de conducere falsificat în Italia, bărbatul a decis să anunţe Direcţia Generală Anticorupţie. Ofiţerii acestei structuri au colaborat cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi împreună au pus la cale flagrantul.

Acţiunea s-a realizat în apropierea Templului Evreiesc din Rădăuţi, iar negocierile dintre cele două părţi s-au mutat din stradă într-o scară de bloc. Acolo au fost plasaţi cei 300 de euro marcaţi, iar apoi părţile s-au despărţit. Agentul-şef adjunct Dorel Jitaru, care miercuri se afla în timpul său liber, a încercat să ajungă la maşina pe care o avea parcată în apropiere, moment în care ofiţerii care-l filau i-au barat calea. Speriat, poliţistul a încercat să scape prin fugă şi s-a îndepărtat în viteză de maşină.

Nu a reuşit să ajungă prea departe pentru că a fost imobilizat în scurt timp. Pentru că ofiţerii DGA Suceava erau în civil, oamenii aflaţi în zonă care-l cunoşteau pe Dorel Jitaru au încercat să-l ajute să scape de necunoscuţii care îl „atacaseră”. Totul s-a liniştit după ce ofiţerii s-au legitimat, iar poliţistul prins în flagrant cu banii marcaţi a fost urcat într-o maşină şi dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Audierile au durat până după miezul nopţii şi, chiar dacă a negat toate acuzaţiile, agentul-şef adjunct Dorel Jitaru a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţistul prins în flagrant în timp ce lua şpagă a vrut să scape cu fuga.
 Vizualizări articol: 1326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Poliţistul prins în flagrant în timp ce lua şpagă a vrut să scape cu fuga5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SCHIMB trimis de
(23 mai 2014, 11:35:25
SA IL IA REPEDE PE MATEI DORIN,DACA SE VREA ASTA ARE BUBE MAI MARI DECAT DORIN.POATE POATE SE SESIZEAZA CINEVA.
2.   De ce nu scrieti? trimis de
(23 mai 2014, 12:00:23
ca radautiul nu mai are apa calda de marti, ca iar nu se intelege primaria cu serviciile comunale sau ce este asta nu reprezinta nici un interes? pt presa locala?

3.   .... trimis de
(23 mai 2014, 12:11:44
Tazmanianule, nu mai comenta in lipsa de argumente. Nu fi prostut ca se rusineaza mumata! Acuzi omul aiurea, cum ai recunoaste tu ca :,, n-ai dat limbi si nici n-ai mai da,,!
4.   Comentariu trimis de
(23 mai 2014, 12:11:44
domnule Danila Ionut, sau GRIJINGUMIHAI 2010, spuneai ca nu este vinovat si ca a fost o inscenare ? Probabil si la tine tot e o inscenare.
5.   Ptr mister Tazz trimis de
(23 mai 2014, 12:13:26
Bai omule ,pierdut in spatiu care esti tu. Nu ai activitate ? CAUTA-TI IN ALTA PARTE!!!! Se cunoaste ca esti frustrat ,si inca cum. Nu cauta aici terapie,cauta un psiholog.
5.1  RE: Ptr mister Tazz trimis de
(23 mai 2014, 12:28:40
Da ,esti cel mai infocat fan al Domnului Jitaru. Ai pierdut ceva drag?big grin Stii cum se spune... "Daca cineva imi da atat de multa importanta, inseamna ca sunt mai bun decat el." Nu iti este somn? Daca tu esti atat de activ, ma gandesc ca stateai si tu Carmencita Lucia MAENINȚA și mușca din comentatori „bucățică cu bucățică”, tu beleai ochii și te pârțâiai pe tine ca un porc nerușinat in fata calulatorului neavand de hranit niste suflete. Altii mai si lucreaza, isi castiga paine nu stau ca tine consumand oxigenul degeaba.

5.2  RE: Ptr mister Tazz trimis de
(23 mai 2014, 12:42:23
Mai degraba te-ai duce si ti-ai spala chilotii, ca faci pe tine de atat stat la calculator, mai ales nemiscandu-ti fizicu de pe scaun. Mai fa-ti cateva adrese, ca sa mai spui cate ceva, in caz ca te plictisesti. Iti dau un sfat, fa o plimbare ti-ar prinde bine.(iti da drumul la burta si poate si niste helas pentru greata)winking ce spui ???
5.3  RE: Ptr mister Tazz trimis de
(23 mai 2014, 13:05:59
Care va sa zica, tu esti cel mai corect om din lume. Te ascunzi in spatele calculatorului ,crezand ca ai sa dai impresia de om cult si corect?? Nu ,nicidecum, sa stii de la mine . Ai fi uimit daca ai stii cine iti scrie astea. Si da ,e vorba de articol,dar de aseamenea si de cei care scriu,comenteaza tipic tie. Ia fane cunostiinta cu geniul politic din spatele internetului. Spune tu,cel ce esti plin de gramatica si literatura in tine, esti tu cel corect cumva?? De unde ai picat mai inteligentule si exemplu al acestei societatii ?
Ce ai realizat tu in viata asta de te crezi asa superior, cunoscator a toate ,etc?
5.4  RE: Ptr mister Tazz trimis de
(23 mai 2014, 13:17:04
Daca vrei sa stii ,asa pentru cultura ta de justitiar,orice inculpat pana la proba contrarie ,este nevinovat. Asa ca mai bine ti-ai continua activitatea ta de om ce pierde vremea ,doar ca fane o favoare si fa-o in alta parte, nu aici ca ne poluezi aerul si face rau la plamani. Multumim anticipat!
6.   Comentariu trimis de
(23 mai 2014, 12:22:06
Totul a fost inscenat de un cretin si un infractor care a condus cu un permis fals fabricat in Italia ,care ca sa se razbune a inscenat totul.Dorel nu a luat baniii ptr ca nu avea sens ,dosarul era deja inregistrat nu avea cum sa-l mai ajute sau sa mai faca ceva cu dosarul aceluia ,deci mita nu isi are rostul,doar ca cei care sunt implicati in asemena actiuni nu aveau de unde sa stie acest lucru si sau bazat doar pe spusele unui prost si au facut fragrantul ,iar infractorul trebuia cu orice pret sai puna banii,asa ca la bruscat agresat pe politist, s-a izbit in politist si ia pus banii deci se poate deduce cu ce se ocupa acela in italia inafara faptului ca a facut un permis fals .Recunoastem de la o posta hotii de buzunare care au o dexteritate aparte ptr astfel de situatii de a fura un portofel si de al pune si la loc.Deci eu ma abtin in a judeca o persoane si a face comentarii la adresa unor articole atunci cand nu cunosc adevarul,ptr ca adevarul nu este spus din prima ,nici macar jurnalistilor care au un subiect si il dezvolta dupa bunul lor plac si imaginetie .trebuie si ei sa traiasca si ziarul sa se vanda,mananca o paine si ei ,asa ca pana la proba contrarie politistul este nevinovat.Eu ma intreb de ce nu s-au gasit amprentele politistului pe banii pusi ptr ca toata lumea stie ca acei bani sunt scrisi cu mita si plini de un praf special ptr a ramane amprentele a celui care ii ia in mana.De ce s-a facut acea inscenare in strada?
Care politist ar lua mita in plina strada cu atatia martori acolo ,hai sa fim seriosi.....
pana si oamenii au sarit sa-l ajute vazand ca este agresat asta inseamna ca este o persoana integra si cei cinstiti si corecti ,care nu sunt certati cu legea il respecta si apreciaza.politistul la insistentele acelui cretin s-a oprit ca sa-i explice ca nu mai era de competenta lui acum, deoarece dosarul era inaintat si inregistrat si ca sa-l lase in pace ,nestiint ce cheie avea sa-i faca .Dar adevarul v-a triumfa sunt sigura .
6.1  RE: Comentariu trimis de
(23 mai 2014, 13:08:23
:)) imi place ca stii atat de multe "detalii" culmea...toate in favoarea lui "Dorel". Daca tu ai intrebari la care nu gasesti raspunsul, am si eu intrebari la care cu totii stim raspunsul. Dupa spusele tale, mita nu isi avea rostul. Draga, tin sa te anunt ca mita e mita, nu conteaza daca isi avea sau nu rostul. Chiar daca ar fi asa cum zici tu, nu rezulta decat faptul ca Dorel nu e atat de curat si integru de vreme ce s-a intalnit cu tipul respectiv "daca tot nu avea cum sa-l mai ajute". Asa cum invoci prezumtia de nevinovatie a politistului, la fel poate fi invocata si in cazul denuntatorului. De unde stii tu cu ce se ocupa omul ala in Italia? Un permis fals, ii scade din credibilitate si moralitate, insa asta nu-l face automat hot de buzunare. Daca tu recunosti de la o posta hotii de buzunare, ce te face sa crezi ca noi nu recunoastem politistii spagari? "De ce s-a facut insecenarea in strada?" Eventual poate vroiai sa o faci la tine in sufragerie...Flagranturile se fac in orice conditii, cele mai multe cat mai normale, in locuri normale, tocmai ca sa nu dea de banuit. Iar oamenii care s-au implicat, au facut-o din simt civic,bravo lor, insa ei au fost indusi in eroare de costumatia in civil a politistilor sub acoperire, care ma indoiesc ca sunt atat de retardati incat sa faca abuzuri de genul acesta, daca nu ar fi avut probe concrete.
6.2  RE: Comentariu trimis de
(23 mai 2014, 13:26:54
Si inca ceva. Daca nu ar fi oameni care sa dea acea spaga,nu ar fi oameni care sa o primeasca. Tare stiti sa apreciati un om atunci cand va pasuieste si va iarta.fara ca voi sa bagati in buzunarul omului bani. Dar cand e vorba de un articol care a aparut in ziar si de viata unui om stiti sa sariti cu gura. Ia invatati-va sa respectati legea si regulile de circulatie. Nuuu, dar e mai bine cand aveti o masina scumpa si puternica,apasati acceleratia fratilor la maxim, uitand ca mai sunt si alti participanti la trafic, care ajung sa fiu una cu asfaltul si nu numai . E mai bine ca are permis fals nu ?? Stie cineva ca acel om a luat permisul facand curusuri ca majoritate? Si nu e un analfabet ,ca si altul care apare la televizor ce nu stie sa se iscaleasca. Mai bine v-ati canaliza energia si inteligenta pe altceva constructiv.
6.3  RE: Comentariu trimis de
(23 mai 2014, 13:33:05
Cam asa sunt oamenii si nu doar la noi in tara.Si nu ma refer la cei care intradevar respecta regulile.

 ☭  ϑ
7.   ....... trimis de
(23 mai 2014, 12:54:51
Lasati-l in pace acum...omul isi va trage ponoasele pentru ce a facut sau nu.oricum si-a ratat cariera.ca de obicei,se va pune presiune pe judecatori si-l vor condamna in cele din urma,indiferend de probatoriul administrat.
8.   Ptr BOIKA trimis de
(23 mai 2014, 15:30:09
D-le sau d-na ,cu respect va spun ca intradevar nu vad vinovatia atat de mare a celui care a luat mita decat a celuia care o da .De ce atunci cand grasim nu ne asumam responsabilitatea greselilor noastre? de ce nu acceptam ceea ce am facut si sa raspundem in fata legii dupa cum meritam?de ce alegem alta cale ptr a scapa de pedeapsa?si mituim ,da mituim ca sa scapam de probleme .Ei atunci, daca nu am fi noi cei care dam mita ,nu ar exista nici cei care s-a o primesca ,deci vina este a noastra si cea mai mare si cea mai grava,a noastra cei care o dam si o facem s-a existe si atata timp cat vonm exista v-a fi si coruptie,deci cred ca e puiril s-a incepem sa judecam un om ce a luat mita ,in cazul acesta d emai sus ,adica Dorel,fara sa-l judecam si pe cel care a incalcat legea si a facut acest lucru posibil.Domnule Boica pacate avem cu totii ,important este sa iertam si sa nu condamnam la moarte un om care pana la fine nu stim daca e chiar atat de vinovat pe cat face sa para un articol din ziar.cu respect.
8.1  RE: Ptr BOIKA trimis de
(23 mai 2014, 16:13:23
Legea il judeca si justitia din judet...se vede treaba ca se mai schimba cate ceva si la noi in judet..ce tot dai vina si turui..ca mituitorul, ca... Cine trebuia sa l prinda pe infractorul de la rutiera ? Politistul de la rutiera...iaca cum l a prins....ca acel om cu dosar penal e vinovat e cert...oameni ca el ne omoara copiii nevinovati pe strada ,incurajati de cine? De politisti...Vino in Anglia si vezi de ti permiti sa dai spaga cuiva...P{olitistii lucreaza in sprijinul legii, al formarii opiniei publice, al prevenirii oricarui incident stradal ptr siguranta cetatenilor...da spaga la un politist englez...
9.   Vorbe goale... trimis de
(23 mai 2014, 15:57:55
Fratilor, patimasi da faceti dintr-un om mediocru vedeta. Lasati-l sa-si rezolve problemele. Se pare ca cei mai aprigi comentatori sunt cei de nivelul lui, care nu stiu adunarea cu doua cifre.
10.   Trandasiras di la Moldova... trimis de
(23 mai 2014, 16:03:44
Nu s ce biografie are TAZZ.. si cui nu da de mancare..dar daca tot esti prost stai dracului in banca ta...Se vb aici de mita , coruptie din partea celor care trebuie sa asigure respectarea legii...Dupa tine si SAM...nici pe acolo n a trecut , nici banii aia dati de procuror lu Vasile sa i arunce in buzunarul celuia n aveau figura lu Caragiale ci a lu Eminescu...Si tot asa..ai ceva de spus legat de respectivul subiect, care ar trebui sa ne intereseze pe toti prin impactul social , spune o...Vrei sa l aperi pe X sau Y ? Fa o ! ESTI LIBER si TU si EU si TAZZ..sa o faci..Nu ataca a baba proasta cine i corect in viata de toate zilele, ca sa vezi..ESTE VB AICI DE UN FUNCTIONAR PUBLIC!!! DE un politist ,oricare i ar fi numele...avem dreptul sa l tocam ptr ca l platim noi...In primul rand ptr ca acesta coruptie ne duce statul de rapa ..O lume intreaga ne arata cu degetul ptr marsaviile din politie , justitie si noi tot ii aparam..Vii si l aperi cu nerusinare,acuzi pe cei care dau mita, cand tu insuti esti la fel ca aceia... Fapta lui trebuie sa o comdamni..daca el indrituit sa apere legea ,l ar fi arestat pe mituitor nu s ar fi ajuns aici..Dar daca intre politist si infractor nu mai este nici o diferenta , a cui e vina? A voastra ...Tara de idioti...ipocriti ..toti va ganditi la un singur lucru: sa nu l supar pe politist ca poate am nevoie de el odata..sa conduc beat, cu permis fals , cu omoruri in strada...asta va e gandirea...Bolnava ...
11.   Ptr tazmania trimis de
(23 mai 2014, 19:02:01
esti o jigodie tu si mata
12.   Ptr tazmania trimis de
(23 mai 2014, 19:04:57
si ma pis pe ip ul tau de grup
13.   Oricum o sa decarteze la cine trebe trimis de
(23 mai 2014, 19:06:22
Traim intr-un stat semi mafiot in care averea jumulita e luata cu japca de la o gasca la alta. Nu ma intereseaza cazu lu asta pentru ca e al cinci sute-lea déjà vu din jurnalele de la ora17. Astia marii granguri interlopi si mai putin loopi sant lasati vreo 2,3 ani sa jumuleasca dupa care sant bagati la anchete si amenintati cu multi ani de bulau. Pentru a-si salva pielea aidoma lotului de vamesi acesti flacai naivi in harneala la nivel inalt si tare-n brand decarteaza la cine trebe din ce-au ciordit. E “un transfer just” intre gastile “lu aia buni” spalati de rele cu mult jet de limba-n koor de impostori ca vicontele taz izman de pamp a lache si cei “rai” care oricum trebe beliti ca au uitat tabla impartirii. Pentru prostime se ofera un circ ordinar in timp ce gastile isi redistribuie parnosu.
14.   Ptr tazmania trimis de
(23 mai 2014, 19:16:44
si da sunt prieten cu dorel si voi fi si dupa condamnare daca va fi cazul dar mi am facut cont special sa ti dau tie la muie
15.   Ptr tazmania trimis de
(23 mai 2014, 19:18:42
si da sunt prieten cu dorel si voi fi si dupa condamnare daca va fi cazul dar mi am facut cont special sa ti dau tie la muie
16.   Tazmanian martalog trimis de
(23 mai 2014, 21:37:16
tazmanian,o mai rozi pe topogan? esti destept rau ,dar nu te vede nimenilaughing))) esti cel mai : ,,om destept,,laughing)) , cum le stii tu pe toate, cara-mi-ai salamu`-n spatelaughing)))) Stii tu de cartuse, armament si de ce te-a facut mata asa de scamatorlaughing)) Te-as ruga sa-mi scriii numai in latina,asa mai prind si eu. tu scrii in latina ,politistul te arde la masina:))))) esti prost rau laughing)) TAZMANIAN CU FATA DE PROSTAN
17.   HAZOK plin de noroc.... trimis de
(23 mai 2014, 22:35:01
...adică prost să fii noroc să ai. Norocosule!
Băhhh, da' tare prostan mai ești...
Vii cu dume din astea de nivel de clasa a patra și ai impresia că ai făcut să curgă apa la deal.
Tu și ceilalți prostalăi aveți impresia că o să scufundați portavionul aruncând în el cu ouă clocite...
Continuați, ceea ce faceți voi nu-i decât o bășină anemică trântită într-o placă de beton armat.
Fericiți cei săraci cu duhul! Și sunteți mulți...
Ce incomod e TAZ ăsta... Unde mai pui că are centura neagră cu șapte dan la mânuitul sulei în coasta prostanilor.
Iar voi veniți cu bășini din astea anemice lansate în placa de beton armat...
Sunteți patetici.
Măi HAZOK... ”topogan”? Chiar nu vezi ce prost ești?
Mortule de foame...
18.   Stapler rapanel... trimis de
(23 mai 2014, 23:16:20
te-ai trezit sa scrii si tu doua cuvinte si pe alea jignind? ti+a murit la intrare? ce-i cu frustrarea asta pe nasul tau? cauta-ti un pistol si o padure si dute acolo si impuscate... ca iti trebuie 100 de ani sa iti revizuiesti comportamentul si vocabularul ala..nu destul se certau cei doi si vb urat ai venit si tu din urma ca oaia ratacita sa mai adaugi ceva ce in mintea ta cumva nu se spuse-se deja....vai de steaua ta cine te+a mai lasat si pe tine de samanta...profiti si tu ca esti in spateleunui calculator ca sa arati cam ce tare poti fi...esti un briliant fara pereche...
19.   Trandasiras...! trimis de
(23 mai 2014, 23:47:51
De ce naiba nu stai molcolm ? Ai ceva personal cu Tazmania...Noi citim ,prelucram ...Poate vine o zi in care il vom cauta...adevarata lui identitate...Ptr ca mai sunt oameni in Romania care apreciaza valoarea diamantului oricat de mult noroi s ar arunca peste el....N ai nici o treaba cu discutiile de aici....esti total pe dinafara ....incerci tu sa te batai , sa...nu reusesti...devii penibil....Cum sa l categorisesti pe Tazmania ? cum sa cuprinzi fulgerul in palme? Si mai ales cine? stai trandasiras in gradina ta..!.Precizez : nu l cunosc personal, direct ,pe Tazmania...Respectul meu ptr prezenta lui ...!
20.   Aloooooo gara Gratiela trimis de
(23 mai 2014, 23:58:01
SATII sa citesti? de el m-am luat eu?? Stai jos 4.... plus ca nici tie nu ti+am zis nimic....care e problema ta? nu mai aveai ce discuta si te-ai luat de mine acum...chiar nu cred ca isi are rostul discutia ta atata timp cat nu ti+am zis tie nimic si nici a aluia pe care il tii sub o aripa de mama protectoare!
20.1  RE: Aloooooo gara Gratiela trimis de
(24 mai 2014, 15:48:04
cand atat de ieftin esti ca nici nu stii sa scrii corect romaneste,cand te bagi intr o discutie doar ptr ca Tazmania ti a tras teapa odata tie sau lu sor ta...si bocesti ca nu i plteste pensie alimentara...la ce naiba vii si incerci sa te frunzaresti in fata monumentului? esti prost? esti...esti cioban si n ai treaba cu ,,philosophica...?'...da...Ce mai vrei? Te mai numesti si ,,Trandasir..." mi ar fi rusine de numele aista ca doar ma sa ... am civa anisori...
20.2  RE: Aloooooo gara Gratiela trimis de
(24 mai 2014, 15:50:30
Si nu s o gara..dar tatal meu si familia mea au condus garile Romaniei in calitate de sefi...nu de slugi..
21.   Comentariu trimis de
(24 mai 2014, 00:02:12
Daca nu cobor la acelasi nivel clar ca ma batai dupa parerea ta...ar trebui sa o ard cu filozofii luate de pe net si limbaj de cartier ca voi sa fi+ti multumiti...dar chiar daca as putea nu vreau...
21.1  RE: Comentariu trimis de
(24 mai 2014, 15:54:40
Cine dracu mai esti si tu ...unde i fi cocotat de tre sa te cobori la nivelu lu..? pe turnul Londrei? Deschide intaias o usa la o universitatii s apoi deschid si io negocierili cu tini...da...dai un miel?
22.   Ptr samdsv trimis de
(24 mai 2014, 03:33:22
Bai grobianule da tu esti putred in cap tare..... Cum daca tot Radautiul stie ca jegosu asta era un corupt de duzina, astea sunt lucruri stiute. Vii tu avortonule sa ne spui noua ca i a bagat ala banii cu forta in buzunar cand si eu si prieteni de ai mei i am dat bani astuia....si la alti colegi de ai lui. Nu tie jena asa.....poate vede si ma-ta comentariile tale si o sa vomite de rusine. Ce rahat
23.   Ptr gratiela trimis de
(24 mai 2014, 07:08:58
iepurasule avem o rugaminte : ia-l tu pe taz la tine in anglia , du-l intr-un pub unde oferta zilei include verde de paris, apoi arunca-l in tamisa , si foarte important fa-i o muie inainte sa moara omu fericit. cu drag
23.1  RE: Ptr gratiela trimis de
(24 mai 2014, 16:07:12
Ai vrea tu....Sa scapi de un ghimpe..Iaca vi l las voua mostenire...de leac, de junghi si de deochi...ca i dastept ...nevoie mare!!! Si v o spune...si v o drege...si mai asculta si cel SRI (cum naiba se numeste acu in Romania ? c am uitat limba...mi s la Londra de trei lunisoare batute pe muche,s am uitat..)..Si va deranjeaza ....si va cam ,,sparieti..." si mi l plasati mie....n am nurii specifici....si nici nu vreu...Si stii de ce ? Ca stiu di la o mierla ( c aici e tara lor ) ca CINEVA citeste tot...Si actioneaza dupa spusele dracului ciluia din Tazmania...Sac!
24.   Ptr Wittman trimis de
(24 mai 2014, 09:20:21
Atunci sa-ti fie rusine daca ai dat bani la politisti ptr ati scapa pielea de puscarie, sau altele ,inseamna ca avortonul esti tu si inca unul infect care nu este in stare sa-si asume responsabilitatea dupa ce a gresit si mituieste ,de ce ai ales aceasta cale ?si mai ai pretentia ca esti superior politistilor ?hai sictir laba trista ce esti ,stai in prostia ta acolo si taci din gura ca uite asa coruptia ia amploare, cu  ☭ i impodobiti ca tine.tu esti primul vinovat .inca mai ai nesimtirea sa afirmi ca ai dat bani si inca de cate ori....??!!!,inseamna ca esti un infractor notoriu
24.1  RE: Ptr Wittman trimis de
(24 mai 2014, 16:13:35
le o fi tare rusine la toti...ce incerci sa faci? cui ii pasa de lamentarile tale? dupa prostia si nemernicia ta : violata ti i de vina, pagubitul ca a lasat casa deschisa, omoratul ca se plimba pe DN...si tot asa...taci naibii .!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei