Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mai 2014 - Anul XIX, nr. 113 (5622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Competiţie

Campionatul de Fotbal „Special Olympics”, ediţia I, la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Gura Humorului, la Sala Polivalentă din Complexul de Agrement Ariniș, va avea loc vineri, 23 mai, începând cu ora 10:00, Campionatul de Fotbal „Special Olympics”, ediţia I, la care sunt aşteptaţi să participe peste 60 de beneficiari ai centrelor sociale subordonate Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

Concursul se va desfășura pentru mai multe categorii de vârstă: 12-15 ani, 16-19 ani și peste 19 ani. Evenimentul se încadrează în Săptămâna Fotbalului European Special Olympics 2014, eveniment paneuropean, ce se va desfășura în perioada 17-25 mai şi care își propune să ofere cât mai multor sportivi cu dizabilități intelectuale șansa de a juca fotbal.Jurământul Special Olympics este „Vreau să câştig, dar dacă nu pot câştiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!”.

Competiția va fi organizată de Serviciile multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului-Ostra, în parteneriat cu Special Olympics România. Fundația Special Olympics din România este o organizație neguvernamentală, non-profit, care are ca principal obiectiv organizarea de competiții sportive pentru copii şi adulți cu dizabilități intelectuale.

La competiție vor participa tineri cu dizabilităţi din următoarele centre sociale: Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Fălticeni, Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului-Ostra, Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică “O Nouă Viață “ Siret, Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Costâna, Centrul de Recuperare și Reabilitare Mitocu Dragomirnei, Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică “O Nouă Șansă” Todirești, iar ca invitați vor participa elevi de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Suceava și Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Sf. Andrei” din Gura Humorului.

Directorul Protecţiei Copilului Suceava, Dan Ionuţ Adomniţei, a spus că „această competiţie își propune să ofere șansa de a juca fotbal, în primul rând, sportivilor cu abilități scăzute. În acelaşi timp, evenimentul urmăreşte promovarea unui stil de viață activ și sănătos. Toți participanții vor primi diplome și medalii”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campionatul de Fotbal „Special Olympics”, ediţia I, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Campionatul de Fotbal „Special Olympics”, ediţia I, la Gura Humorului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei