Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mai 2014 - Anul XIX, nr. 100 (5609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De la 1 mai

Un nou şef în fruntea Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava pare să se fi transformat într-un adevărat câmp de experimentare, iar cine este director astăzi se poate trezi mâine simplu funcţionar în cadrul instituţiei.

Începând cu data de 1 mai, DSVSA Suceava are un nou şef, în persoana medicului veterinar Ioan Corduneanu. Acesta va ocupa funcţia de director, după ce în ultimele luni a lucrat în cadrul Biroului Igienă. Funcţia de director adjunct va fi ocupată de Cornel Ţehaniuc, fostul şef al Serviciului Inspecţia, care o înlocuieşte pe Margareta Ştefănoaia.

Ioan Corduneanu a mai ocupat funcţia de şef al DSVSA Suceava pentru o perioadă de aproximativ două luni, la finele lui 2013 şi începutului lui 2014.

El a fost schimbat pe data de 28 ianuarie 2014 cu Cristian Lupeş, care a rezistat în funcţie doar trei luni. De remarcat că şi Cristian Lupeş a mai avut un mandat în fruntea instituţiei, în noiembrie 2013, fiind demis după numai trei zile ca urmare a scandalului legat de existenţa salmonelei într-un lot de carne ridicat din magazinul Selgros.

Practic, după plecarea medicului veterinar Octavian Ilisoi din fruntea DSVSA Suceava, în martie 2013, instituţia s-a confruntat cu o avalanşă de directori.

În decurs de numai 14 luni, în biroul de director s-au perindat patru persoane, unele dintre ele cu câte două mandate, cum este cazul lui Cristian Lupeş şi, mai nou, al lui Ioan Corduneanu.

Probabil că nici actualul mandat al noului şef al DSVSA Suceava nu va fi unul prea lung, de vreme ce postul de director nu este scos la concurs, iar mai marii Agenţiei Naţional Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nici nu par să intenţioneze acest lucru. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou şef în fruntea Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava.
 Vizualizări articol: 3753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Un nou şef în fruntea Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei