Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2014 - Anul XIX, nr. 98 (5607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Noutate

Primul spaţiu de joacă în aer liber acoperit din Suceava s-a deschis la Complexul Zamca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sezonul cald coincide în Suceava cu inaugurarea primului spaţiu de joacă în aer liber, dar care este acoperit şi protejat, putând fi utilizat indiferent de condiţiile meteo de afară.

Investiţia a fost realizată la grădina de vară din cadrul Complexului Turistic Zamca, iar astăzi, 1 mai, este prima zi în care va fi deschisă publicului. Iar pentru această zi, administratorii au decis să vină în întâmpinarea copiilor şi părinţilor.

„Sloganul acestei zile de 1 mai este <De 10 lei, te joci cât vrei>, iar în acest fel le permitem copiilor să se distreze pentru o perioadă mai lungă, iar părinţii vor cheltui o sumă modică”, au declarat Alex şi Georgiana Filipciuc, noii administratori ai Complexului Turistic Zamca.

Pe lângă preţul promoţional practicat cu ocazia inaugurării spaţiului de joacă, administratorii au pregătit şi alte surprize, pe care cei mici le vor descoperi dacă vor fi prezenţi pe Zamca.

Spaţiul de joacă are o suprafaţă de circa 400 de metri pătraţi şi este destinat copiilor de până la 10 ani.

Pentru copiii de până la 3 ani există o zonă special delimitată, cu jucării soft astfel încât micuţii să nu se poată lovi. Pentru copiii mai mari, cu vârste între 3 şi 10 ani, sunt pregătite jocuri gonflabile, tobogane, căsuţe, dar şi alte elemente pentru distracţie.

 

Părinţii vor putea organiza evenimente cu ocazia aniversărilor copiilor

În acest spaţiu de joacă se vor putea distra concomitent până la 50 de copii, care vor fi supravegheaţi de personal specializat. De asemenea, există posibilitatea organizării de evenimente cu ocazia aniversărilor. La aceste manifestări există posibilitatea invitării unor profesionişti în animaţie, cum ar fi clovni sau personaje de desene animate.

În plus, pentru a veni în sprijinul părinţilor, administratorii Complexului Turistic Zamca au arătat că vor exista şi mai multe variante de meniuri destinate celor mici, astfel încât o petrecere aniversară să fie extrem de reuşită.

„Ideea înfiinţării acestui spaţiu de joacă a plecat de la faptul că mulţi clienţi veneau la grădina de vară împreună cu copiii. Pentru a petrece cât mai agreabil timpul, ne-am gândit că micuţii vor putea să-şi consume energiile în incinta spaţiului de joacă, iar părinţii vor putea sta liniştiţi la terasă. Suntem convinşi că totul va fi apreciat de clienţii noştri, mai ales că preţurile pentru spaţiul de joacă şi pentru diferite evenimente destinate copiilor vor fi dintre cele mai accesibile”, au mai arătat Alex şi Georgiana Filipciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul spaţiu de joacă în aer liber acoperit din Suceava s-a deschis la Complexul Zamca.
 Vizualizări articol: 2476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Primul spaţiu de joacă în aer liber acoperit din Suceava s-a deschis la Complexul Zamca5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si parcurile dispar, precum copacii!! trimis de
( 1 mai 2014, 14:30:26

Iarba verde de acasa: parculetele mici printre blocuri si in general spatiile verzi cu bancute ici si colo, dispar treptat, treptat!!.... ca asa vrea primaru'! Nu se mai satura oamenii astia, ce ne ,,conduc',' sa-si umple buzunarele cu bani nemunciti!
In parcurile existente au inceput sa se faca diferite constructii mici ca apoi se apara blocurile.
Copacii iarba, florile, spatiile de joaca, etc.... in viziunea primariei sunt sursa lor de imbogatire.
Cui sa ne plingem ca ne sufocam in propriul nostru oras!?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei