Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 apr 2014 - Anul XIX, nr. 88 (5597)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din arest, la Judecătorie

Tânărul acuzat că jefuia femei pe stradă, trimis în judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost trimis în judecată, fiind acuzat că ataca femei pe stradă, le trântea la pământ şi le jefuia, se arată într-un comunicat transmis ieri după-amiază de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Inculpatul se numeşte Pavel Daniel Ilincan, este din Costâna – Todireşti, iar luna trecută a fost arestat preventiv la cererea procurorilor, fiind şi astăzi într-o celulă de la subsolul poliţiei judeţene.

Anchetatorii arată că tânărul va fi judecat pentru tâlhării. Prima faptă de care este acuzat s-a petrecut pe 17 octombrie 2013, în jurul orei 2.30. Victima, o tânără de 29 de ani, se întorcea de la ziua de naştere a unei prietene. Era aproape de blocul ei, pe o alee din zona bulevardului George Enescu, când a fost atacată de un individ care a împins-o cu forţă, iar când tânăra a căzut, i-a smuls poşeta din mână şi a fugit. În poşetă, victima avea bijuterii din aur şi bani, valoarea totală a prejudiciului fiind de 1.000 de lei.

Pe 18 februarie 2014, în jurul orei 19.00, acelaşi scenariu, fapta petrecându-se pe bulevardul George Enescu. Victima, o tânără în vârstă de 31 de ani, căreia tâlharul i-a luat un telefon mobil, în valoare de 300 de lei.

Pe 2 martie, tâlharul a atacat din nou. În jurul orei 21.45, o tânără în vârstă de 29 de ani se întorcea de la serviciu spre apartamentul pe care îl închiriase în cartierul George Enescu. Ca şi în cazul anterior, victima vorbea la telefon în momentul în care a fost izbită la pământ, iar un necunoscut i-a luat telefonul din mână şi a dispărut printre blocuri, prejudiciul fiind de 600 de lei.

„Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Suceava”, se mai arată în comunicatul remis de procurori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul acuzat că jefuia femei pe stradă, trimis în judecată.
 Vizualizări articol: 2103 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânărul acuzat că jefuia femei pe stradă, trimis în judecată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ALT LAVRIC trimis de
(17 apr 2014, 17:44:46
cred ca acest individ este ruda cu LAVRIC

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei