Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 apr 2014 - Anul XIX, nr. 85 (5594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Postat pe YouTube

O şoferiţă care taie curbele şi depăşeşte inconştient, filmată pe DN 17

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un filmuleţ realizat în luna noiembrie a anului trecut şi postat pe YouTube, care a adunat peste 2.000 de vizionări, surprinde un autoturism Dacia Logan pe DN 17, în zona Câmpulung Moldovenesc, al cărui şofer, o femeie - susţine cel care a filmat, face o mulţime de manevre neregulamentare, ba chiar inconştiente. Femeia de la volanul Daciei Logan (SV-09-GVD) taie curbele, intrând „adânc” pe contrasens, de unde nu se grăbeşte să revină pe banda sa, iar apoi depăşeşte în două rânduri pe linie continuă. Nu mai puţin adevărat este şi că şoferul care o filmează rulează după aceasta cu viteză (chiar şi cu peste 120 de kilometri la oră, conform soft-ului de pe camera acestuia) şi depăşeşte şi el linia continuă.

 

Ce se vede pe imagini

Filmarea începe din zona satului Valea Putnei, în comuna Pojorâta, şi continuă timp de aproape 5 minute până la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc. În prima parte a filmării persoana care conduce autoturismul Dacia Logan intră de mai multe ori pe sens opus, pentru a tăia curbele.

La un moment dat, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, şoferul care filmează şi care între timp depăşise Loganul, este depăşit la rândul său, pe linie continuă, deşi două maşini vin de pe sensul opus de mers.

Inconştienţa conducătoarei auto nu se opreşte aici. La ieşirea din Câmpulung Moldovenesc aceasta mai intră într-o depăşire foarte periculoasă, pe linie continuă, deşi din nou din sens opus vin alte maşini.

 

Imaginile video, surprinse pe cea mai periculoasă porţiune de drum din judeţ

Mai trebuie amintit că zona pe care s-a făcut filmarea este, statistic, cea mai periculoasă şosea din judeţ. În ultima perioadă de timp, pe DN 17, pe sectorul Vama-Pojorâta, s-au petrecut cele mai multe tragedii rutiere, inclusiv un accident cu patru morţi. Mai toate accidentele au avut în prim-plan viteza şi depăşirile neregulamentare, exact abaterile pe care le comite persoana care conducea autoturismul Dacia Logan.

DN 17, din Suceava spre Ardeal, a devenit şoseaua pe care se petrec cele mai multe accidente mortale din judeţ la puţin timp după ce a fost reabilitată. Calitatea bună a drumului, fără gropi şi cu benzi late, şi circulaţia nu foarte densă în mai multe momente ale zilei înseamnă adesea risc ridicat de producere a unor accidente, totul pentru că unii şoferi vor să câştige câteva minute în plus la drumurile pe care le au de făcut.  



În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O şoferiţă care taie curbele şi depăşeşte inconştient, filmată pe DN 17.
 Vizualizări articol: 8783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 12 voturi
O şoferiţă care taie curbele şi depăşeşte inconştient, filmată pe DN 174.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ceva mai interesant? trimis de
(14 apr 2014, 12:16:46
La fel si prostu care a filmat din lipsa de ocupatie depaseste linia continua limita de viteza in afara localitatii dar si in localitate.. un prost fara creier
2.   Povesti pt.tampiti trimis de
(14 apr 2014, 12:43:01
Sunt de acord cu LuKanu.Paiule gaseste altceva.Din poza reiese ca loganul a depasit o musca ,perfect legal conform indicatorului rutier.
3.   Bizoni.... trimis de
(14 apr 2014, 14:02:11
se pare ca s-au intalnit 2 bizoni pe drumurile patriei...cel care filmeaza pui de bizon si doamna cu pricina bizon bizon...laughing)
3.1  RE: Bizoni.... trimis de
(15 apr 2014, 01:15:12
Cine nu o cunoaste pe doamna rade de articol,dar in realitate doar faptul ca e proprietara de pensiune si are si o amarata de afacere cu lemn o indreptatesc sa aiba permis. Ca sofer e pericol public!!! As fi curios daca are permis....gurile rele sustin ca l-ar avea suspendat:))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei