Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 apr 2014 - Anul XIX, nr. 84 (5593)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Judeţul Suceava va avea autostradă până în anul 2020

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a anunţat că judeţul Suceava este inclus în Master Planul de transporturi al României. În cadrul unei conferințe de presă susținute alături de prefectul Florin Sinescu şi de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ilie Niţă, Cătălin Nechifor a prezentat harta autostrăzilor care vor fi construite în România până în anul 2020. Nechifor a arătat că una dintre aceste investiţii va fi şi construcţia autostrăzii Siret – Suceava – Bacău – Focşani – Bucureşti. El a spus că Master Planul în care este inclusă şi autostrada Siret – Bucureşti a fost asumat de către Ministerul Transporturilor, investiţiile în construcţia de autostrăzi urmând să fie realizate din fonduri europene, din acciza pe carburant colectată la bugetul de stat sau prin concesionarea către companii private. Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a spus că pentru prima dată, actualul Guvern alocă fonduri pentru realizarea studiilor de fezabilitate şi a documentaţiei tehnice pentru construcţia unei autostrăzi care să tranziteze judeţul Suceava.

„Chiar dacă România nu a reuşit până acum foarte multe lucruri în privinţa autostrăzilor autostrăzi, este limpede că în această perioadă guvernarea a reuşit să facă mult mai mult decât ceea ce s-a întâmplat până acum. Practic suntem în situaţia în care în acest moment, din ce confirma şi ministrul Dan Şova, din fondurile europene alocate perioadei 2007 – 2013, mai avem de consumat peste 1,2 miliarde de euro pentru infrastructură. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru a realiza părţi din acest Master Plan foarte ambiţios, care are ca orizont de timp anul 2020”, a spus Nechifor.

Şeful administraţiei judeţene a precizat că din punctul său de vedere, viitoarea autostradă trebuie să aibă un traseu cât mai apropiat de Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea. În acest sens, Cătălin Nechifor a precizat că actualul DN 2 din Siret spre Suceava ar trebui să rămână ca o rută alternativă. „Varianta cea mai bună din punct de vedere tehnic, dar şi pragmatic, ar fi ca viitoarea autostradă să fie construită între DN 2 şi râul Siret, şi să ajungă undeva prin spatele aeroportului. În acest fel se va putea lega foarte uşor şi judeţul Botoşani, dar şi Suceava şi Aeroportul <Ştefan cel Mare>, a explicat preşedintele CJ Suceava.

Pe de altă parte, el a precizat că în comparaţie cu anul 2007, experienţa din prezent cu privire la absorbţia fondurilor europene este mult mai mare, iar actuala guvernare va asigura realizarea unui procent mult mai mare al absorbţiei banilor de la Uniunea Europeană.

„Guvernul României instalat în 2012 a preluat guvernarea cu o rată a absorbției de 7%. Acum, din ce a spus ministrul fondurilor europene, suntem la o rată de absorbție undeva la 34%, cu posibilităţi clare ca în acest an şi în 2015 să ajungem cât mai sus cu acest procent”, a afirmat Cătălin Nechifor. El a adăugat că actualul Guvern a reușit ceva ce nu a mai făcut nimeni în Europa, şi anume aprobarea din partea Comisiei Europene pentru cheltuirea banilor europeni alocaţi în ultimul an din programarea 2007 - 2013, în cursul acestui an şi în 2015.

 

Până în 2020, România ar trebui să aibă până în 2.440 de kilometri de autostrăzi

La rândul său, prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a ţinut să precizeze că încă din 1991, la nivelul Uniunii Europene a fost gândită o reţea de autostrăzi care să asigure la nivel european un acces şi un tranzit cât se poate de facil, încă din acel an România fiind inclusă în strategia de dezvoltare a transporturilor.

„În Master Planul naţional care se suprapune peste cel european, şi Suceava apare cu acces pe două coridoare principale, IV şi IX, care fac legătura României şi Sucevei cu Marea Baltică şi restul Uniunii Europene”, a declarat Sinescu. El a spus că anul acesta vor fi finalizaţi 70 de kilometri de autostradă.

Florin Sinescu a amintit şi de vizita pe care senatorul Mircea Geoană a făcut-o la punctul de trecere al frontierei din Vicovu de Sus, alături de Cătălin Nechifor, dar şi de ambasadorul Poloniei în România, prilej cu care s-a discutat despre importanţa construirii unei autostrăzi care să facă legătura între Nordul şi Sudul României.

De asemenea, vicepreședintele Consiliului Judeţean Suceava, Ilie Niţă, a subliniat importanța investițiilor în infrastructură, şi în special în autostrăzi, care vor asigura dezvoltarea economică a ţării. „Acest lucru a fost neglijat până în momentul de faţă în România. Chiar dacă România este de 8 ani în UE, fizic ea nu se vede în Europa. De asemenea, deşi geografic România este în Europa, din punct de vedere al dezvoltării infrastructurii este undeva la periferia Europei”, a precizat Ilie Niţă. El a arătat că Uniunea Europeană sprijină România din punct de vedere financiar pentru dezvoltarea infrastructurii. Niţă a precizat că una dintre problemele din România este aceea că toate Guvernele, dar şi ministerele transporturilor au renunţat la proiectele iniţiate de guvernările anterioare, ceea ce a dus la un blocaj în dezvoltarea infrastructurii.

Vicepreşedintele CJ Suceava a ţinut să mai precizeze că până în anul 2020, România ar trebui să aibă până la 2.440 de kilometri de autostrăzi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judeţul Suceava va avea autostradă până în anul 2020.
 Vizualizări articol: 6204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Judeţul Suceava va avea autostradă până în anul 20203.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :))))) trimis de
(12 apr 2014, 11:43:29
daca se construiau autostrazile care se promit la fiecare inceput de campanie electorala , ne-ar fi fost dor de drumurile judetene.............dar ca fiecare data din pacate inca mai sunt persoane care chiar vor crede asemenea promisiuni.Apropos nu sunt in stare sa termine soseaua de centura....:))
2.   Ponta ne arde cu pompa trimis de
(12 apr 2014, 12:02:44
PSD a trecut de la faza de gogosi electorale la faza de gogomanii electorale.Pai domnul Nechifor n-a fost in stare sa termine cativa kilometri de sosea de centura in 2 ani,sosea care aproape a fost finalizata de domnul Flutur.In epoca PSD investitiile au fost aproape zero barat .Baronii locali PSD au foamea-n glanda si fac orice pentru a-si umfla conturile.Benzina cea mai scumpa din Europa.Drepturile salariale castigate de profesori in instanta se dau din an in paste.Despagubirile refugiatilor din Ucraina se amana la pastele cailor.Foame mare are PSD.Noroc ca DNA s-a revitalizat miraculos si a dat iama printre baronii locali PSD.Doamne ajuta sa scapam de corupti.Figurantul si grotescul Mazare va schimba bascul rosu cu boneta dungata si va face carnaval in inchisoare.
3.   Mincinosul trimis de
(12 apr 2014, 12:34:52
Mai Pacalin, mai bine ai face o autostrada pina la Benia in munti unde ai casa de vacanta ca sa ajungi cit mai repede la caldut si sa ramii acolo pina te chemam noi! Rusine pentru ca nu sunteti in stare sa asfaltati gropile din oras. Suceava a aratat la fel de dezastruos din punct de vedere al infrastructurii si pe vremea tatucului Mirza. Tu ii calci pe urme! Rusine!
4.   ... trimis de
(12 apr 2014, 16:24:59
Culmea este ca mai sunt oameni care ii cred.
Gulgutele de gen autostrada sau alte realizari nu sunt pentru noi cei care mai stim carte - ci sunt pentru categoria de votanti care a ramas la cele 4 clase. Aia inca mai cred pe "Domnu' Primar" care le da ajutoare sociale. Ceva de genuL:
"... facem autostrazi construim fabrici pentru ca economia duduie, ce ma nu crezi, tu nu te uiti la televizor? nu citesti ziarele? Asa a zis si domn' Prefect sau domn' ministru".
Si omul crede, pentru ca nu are cine sa-i citeasca un ziar si/sau nu are televizor ori radio sa se informeze. Nu are nici macar curent electric. Ei bine, pe aceasta categorie se bazeaza PSD-ul la alegeri. Ii vedeti stau pe la marginea satelor si muncesc cu ziua. Semianalfabeti, dar cu multi copii, dependenti de ajutoarele sociale.
4.1  RE: ... trimis de
(12 apr 2014, 20:19:26
ALEXX....da-mi voie sa te contrazic....in legatura cu clasa alegatoare a comunistilor PSD-isti....Foarte multi alegatori, fani , sustinatori, nu demult mancau  ☭  pe acest forum.....acum au vazut ca au fost mintiti nonsalant si s-au calmat.....
Dar sa stii ca sunt si prosti intelectuali....
5.   Vin alegerile europarlamentare... trimis de
(12 apr 2014, 17:45:13
E si normal ca acest impotent si incompetent, Pacalin Nechifor, sa ne mai vanda niste gogosi.....ca doar se apropie europarlamentarele.....si are nevoie de prosi care sa voteze PSD-ul.....ca-i cam tataie fundul sa nu zboare din functie.....Sa ne amintim ce promisiuni facea acest mincinos in campania sa electorala, iar dupa 2(DOI) ani de hibernare , deschideti larg ochii si vedeti realizarile, pardon....NEREALIZARILE , care cu siguranta vor fi aruncate in seama altor incompetenti din PNL.....
Oare acesti nesimtiti, se aud cand deschid gura???????????
6.   Care 7%? trimis de
(12 apr 2014, 17:48:14
Acest credul de Pacalin Nechifor, mai crede ca acei 7 centi din litru de carburant vor ajunge in autostrazi.....Oare cat de ipocrit poti sa fii? Pana cand si Pontanacul a afirmat ca acei bani se duc la buget. Dar se vede ca partidul rosu inca nu l-a anuntat.....
7.   Poate dar nu de PSD sau Ponta trimis de
(12 apr 2014, 17:49:51
NU cred nici macar cu dovezi fotografice ca ponta si baronii PSD ar fi in stare de asa un proiect. Decat doar daca am confisca toate averile lor am avea bani sa facem autostrazi peste tot in lume.

Nu cred in PSD care are un guvern si un premier fara valori morale si un cuib de interlopi controlati. Asa ceva nu se poate face cu acestia doar daca banii folositi nu ar avea valoare.
8.   Sunt oameni care cred in minciuni electorale! trimis de
(12 apr 2014, 20:20:53
Eminescu:

,,Mita e-n stare să pătrunză orisiunde în ţara aceasta, pentru mită capetele cele mai de sus ale administraţiei vând sângele si averea unei generaţii… Oameni care au comis crime grave se plimbă pe strade, ocupă funcţiuni înalte, în loc de a-si petrece viaţa la puscărie…
Funcţiunile publice sunt, adesea, în mâinile unor oameni stricaţi, loviţi de sentinţe judecătoresti. Acei ce compun grosul acestei armate de flibustieri politici sunt bugetofagii, gheseftarii de toată mâna, care, în schimbul foloaselor lor individuale, dau conducătorilor lor o supunere mai mult decât oarbă.
Justiţia, subordonată politicii, a devenit o ficţiune.
Spre exemplu: un om e implicat într-o mare afacere pe cât se poate de scandaloasă, care se denunţă. Acest om este menţinut în funcţie, dirijază însusi cercetările făcute contra sa; partidul ţine morţis a-l reabilita, alegându-l în Senat. Partidele, la noi, nu sunt partide de principii, ci de interese personale care calcă făgăduielile făcute naţiei în ajunul alegerilor si trec, totusi, drept reprezentanţi ai voinţei legale si sincere a ţării… Cauza acestei organizări stricte e interesul bănesc, nu comunitatea de idei, organizare egală cu aceea a partidei ilustre Mafia si Camorra, care miroase de departe a puscărie.”
9.   Izmana pampa pardon tampa ejti o jagardea sadica trimis de
(12 apr 2014, 21:46:20
Cum de va mai tine pe voi pamantul scursuri securiste cu apucaturi de tortionari si monstrii lombrosieni specifici anilor 50. Bey izmana demonica, mascota a naturii gata ejti deja incoronat ca fiind trubadurul care canta la acurdeomul nespalat al miscarii pampe pardon tampe ? Cum dreaq tu un trubadur limbist si mare jeniu al scrisului prolix sa ai ca sef pe tolomac.
9.1  RE: Izmana pampa pardon tampa ejti o jagardea sadica trimis de
(13 apr 2014, 09:24:05
Taz, chiar nu merită nici un pic de atenție prostalăul ăla dement. În mintea lui putredă și infectă el chiar crede că spune ceva.
Nu-l vezi că nici măcar nu e în stare să scrie o propoziție cum trebuie?
Prostul nu a văzut nici până acum că ABSOLUT NIMENI NICIODATĂ nu i-a acordat nici un pic de atenție în afară de noi, ”securiștii”.
E doar un biet bou bătut în cap ce-și continuă studiile la Socola, iar când mai iese din aula capitonată și-i mai desfac ăia chingile de la cămeșoiul cu mâneci lungi, mai râgâie aici pe forum câte ceva din ce i-a mai fătat mintea aia dependentă de Xanax.
Ghițălu' nu mai are absolut nici o șansă, așa o să crape, PROST DE BUBUIE!
Lasă-l să se zbată de unul singur în universul lui de vierme neînsemnat.
10.   Subscriu 100% lui tazmanian devil trimis de
(12 apr 2014, 22:08:52
Astia mi-au mancat anii de liceu, sfertodoctii din esalonul 2-3 al PCR care urlau ca turbatii " strange barabulele cum trebuie utecistule, nu te plimba ca pe bulevard" pe tarlalele de la statiune. Specimenele astea ne munceau ca pe prosti si luau banii iar noi primeam gratis un an abonament la scanteia tineretului. Cand vad stindardul lor rosu imi sa vars si sa pun mana pe barda. Poate vor votati pe 25 mai cand o se le scriu ue pe sigla lor. Votati regele momo- mazare si pe idiotul ala cu presedintele neocomunist.
11.   Hahaha... trimis de
(12 apr 2014, 23:28:38
Din 89 si pina acum n-au facut nimic si ....au sa o faca acum...
Dupe aia pt suceava cre' ca ar fi mai importanta o autostrada care o leaga de vestul europei ,ar fi o legatura intre est si vest,in felul asta ar deveni o zona de tranzit ,cu consecinte pozitive pt economie.
dar probabil ca e neinteresant ...
12.   A1,A2,A3,A4,A5,A6,A7,A8,A9,A10,A11,A12,A13,A14,A15 trimis de
(13 apr 2014, 09:54:34
Eu mi-am luat porția de autostradă cu vârf și îndesat .Și încă nu am terminat.Sper că atunci când mă voi întoarce în Ro să nu găsesc un capăt de autostradă.Știu eu ce spun !Oricum așa va fi.Cât mă bucur !
Că neobolșevicii toarnă gogoși asta e altceva,dă-i dracului,cine-i bagă în seamă...
Uite sus la titlu ce de-a autostrăzi am făcut,am vrut să fac mai multe dar atât a încăput.Încecați și voi.Heeeiii rup !
13.   Izmana debila e un securist care face reeducare trimis de
(13 apr 2014, 12:07:23
Oare de ce izmana asta debila si satanica zi de zi improasca dejectii. Pt. ca prin repetitie o minciuna devine adevar. Tipic securistic spune 2 adevaruri dupa care mai baga o dejectie, sa faca omleta sa creeze dubii sa nu mai ai certitudini sa nu mai crezi in nimic. Izmana asta debila facea praf nu stiu ce mamaici de pe la DNa si acum tot la ordin sau din slugarnicie baloasa se bate pe burta cu cele noi si le zice fetili. Tot in cadrul unei dejectii de-a lui din acest articol pomeneste de basilache ca de un martir, un persecutat , un plapand. Ba jivina securita care te ocupi cu reeducarea si spalarea pe creier in stil kaghebist prin articolele tale delirante si repetitive, tu vorbesti bey de comunisti. Bey "independentule pampalau" sau pam ☭ ba nu bey tam ☭ mars lighioana toxica si satanica din peisaj.
14.   Chiar nu se poate dialoga civilizat? trimis de
(13 apr 2014, 14:03:45

Bag seama ca in comentariile de pe aici se ,,spala” fara menajamente orgoliile. Nu inteleg de ce, intr-o discutie contradictorie, trebuie neaparat sa jigniti?
Nu inteleg de ce orice raspuns trebuie insotit de atatea insulte. Chiar nu se pot purta niste discutii in mod civilizat? Asta-i rautatea romanului, proasta crestere, orgoliul de a fi cel mai destept, de unde deriva incapacitatea de a purta un dialog.
14.1  RE: Chiar nu se poate dialoga civilizat? trimis de
(13 apr 2014, 14:08:05
Iote' unde stătea pudibondu' ! Bunătatea lumii,ce ți-a băgat azi popa-n cap ?
14.2  RE: Chiar nu se poate dialoga civilizat? trimis de
(13 apr 2014, 14:22:22
LAATU... Eu zic să nu te bagi în treburile noastre așa cum nici noi nu ne băgăm în treburile tale.
Aici avem de-a face cu proști, cu pacienți de la Socola, iar ăstora nu le poți comunica nimic pe un ton civilizat.
Dacă nu vrei să fii înjurat stai departe de noi.
14.3  RE: Chiar nu se poate dialoga civilizat? trimis de
(13 apr 2014, 14:50:56
Ohoooo, pina sa fiu mosneag, daca ajung.....
Dar, unde dai si unde crapa!
14.4  RE: Chiar nu se poate dialoga civilizat? trimis de
(13 apr 2014, 15:01:10
Valorosule, frumosule, kiparosule, pampalica de la pamp cum poti tu sa lupti de unul singur numa in izmene si cu peptu dezvelit cu comunistii, cu bolsevicii, cu sistemu, cu baronii, cu feseleu si nimeni, da nimeni, nu iti apreciaza aplombul altruist de a salva tarisoara ta , da tara ta Romania de pe buza prapastiei . Cum te faci tu ca nu stii ca in viata nu primesti ceea ce meriti ci primesti ceea ce negociezi.
14.5  RE: Chiar nu se poate dialoga civilizat? trimis de
(13 apr 2014, 15:03:23
Pe prostul de Izmana demonica trebuie sa-l laudam si sa-l umflam pana se sparge singur.
14.6  RE: Chiar nu se poate dialoga civilizat? trimis de
(13 apr 2014, 15:08:27
Iar când te apuci să-l umfli suflă cu putere în ștuțul pe care o să ți-l poziționeze la guriță! Fraier coclit...
14.7  RE: Chiar nu se poate dialoga civilizat? trimis de
(13 apr 2014, 15:19:22
Daca nu luptam impreuna pentru tara, atunci sa nu ne mai plingem ca tara nu merge bine.
Si nu este cazul sa ma ridiculizezi pentru ca sa lupt continuu, de unul singur, pentru tara mea, chiar daca este pe ,,buza prapastiei”, caci sunt mai lucid si mai constient decit tine de acest lucru.
15.   NEAGIGI oaie proastă trimis de
(13 apr 2014, 14:04:00
Bey suflet de sluga o mostenesti pe mata ejti tot curva numai ca ejti mai prost ca ea.
Ea facea placeri cu curu tu le faci cu gura.Vezi sa nu iti stea in git.
15.1  RE: NEAGIGI oaie proastă trimis de
(13 apr 2014, 14:16:43
Dute mey schiopilica pampist si indreapta banane cu curu in continuare acolo unde ejti.
15.2  RE: NEAGIGI oaie proastă trimis de
(13 apr 2014, 14:35:50
Salut prostea!
Încearcă să legi în serie toate bateriile furate pe care te chinui să le vinzi, așează-te confortabil în scaunul tău și leagă-ți firele de gât și de picioare.
Să vezi atunci exces de endorfină în creierul ăla bine aerisit al tău. Singurul inconvenient ar fi putoarea de kăkat prăjit care o să rezulte, dar trecem peste...
Nu vezi zilnic un prostalău care experimentează teleportarea.
16.   @18 trimis de
(13 apr 2014, 14:45:57
Păi eu am fost parfumel față de ce ai încasat de la ceilalți.Bun așa,o meriți,poate așa voi dinozaurilor o stați liniștiți pe lăbuțele dinapoi și o să vă lingeți bijuteriile.Gata,s-a terminat epoca voastră,capul la fund .Gurița mică fiindcă pute a cadavru în putrefacție.Ia-l și pe Jijel cu tine să nu fii singur.
Ce e azi ?Floriile ?
Ce ai de Florii aia ai și de Paște:muuult parfum.
17.   Opriti focul taz izman fa-te ca lucrezi trimis de
(13 apr 2014, 17:07:41
Bey borfasule traieste romanu mai bine ? Daca nu, sa dai un pic mai putin din clantau, ia matali si fa ceva constructiv nu mai umbla sa dezbini. Ia nu mai fa matali comisii pe forum si ordini de zi si apuca-te de treaba. Fa ceva util nu te mai comporta ca un securist sadic cu mult timp liber care e atat de sigur pe el ca nu isi da seama cat e de prost si da din gura la comanda.
18.   Odă lui Jijel și ....altor ca el trimis de
(13 apr 2014, 17:40:54
Text preluat din Cotidianul.ro

De-ar fi sa-i luam pe toti la rand,

Si actualii, dar si fostii,
Cei mai destepti de pe Pamant
Au fost intotdeauna... PROSTII.

Nu te ruga la ursitoare
Sa-ti faca-n viata ta vreun rost,
Mai bine urla-n gura mare:
"Iubite Doamne, fa-ma... PROST!"

De ce sa tragi ca la galera,
Sa-nveti atatea fara rost,
De vrei sa faci o cariera,
Ajunge numai sa fii... PROST.

In lumea asta cu de toate,
Unde se-nvata contra cost,
Pacat ca nici o facultate
Nu da si diploma de... PROST.

Avem impozite cu carul,
Dar inotam in saracie,
Si ce buget ar avea statul
Dintr-un impozit pe... PROSTIE.

Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
Sa nu-i jignesti, sa nu-i improsti!
O, Doamne, de ne-ar creste grâul
Cum cresc recoltele de... PROSTI.

Si-n lumea asta rasturnata,
Unde cei strambi sunt cei mai drepti,
Savantii nostri mor de foame
Si numai PROSTII sunt destepti.
18.1  RE: Odă lui Jijel și ....altor ca el trimis de
(13 apr 2014, 18:31:55
uf doamne "campania media" a fiorosului mult prea temutului taz izman a lesinat penibil intr-o poezioara scrisa de un prostan primitiv, ignorant si rasuflat.
19.   Lingaiii PSD trimis de
(14 apr 2014, 09:47:50
Are curajul Pacalin sa spuna de soseaua Suceava-Botosani, dupa ce cum au venit la putere au blocat-o? Acum trebuia sa fie gata, daca lasa cursul normal al lucrurilor.
Desi aceasta sosea se face pe banii lui Umbrarescu, si a primi el banii..., tot i se pun bete in roate de catre acesti comunisti.
Uitati-va atent la cum actioneaza si faceti o paralela cu modul de actionare a lui Putin. E vreo diferenta?
Apropo de pupincuristii PSD, unde sunt? Au intrat la apa?
abcdar-ul unde e, s-a dat si el la fund?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei